Platforme pentru peste 4.600 de containere

Platforme pentru peste 4.600 de containere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ce te costă să fii civilizat? În cazul de faţă, răspunsul la întrebare este 8.618.158 de lei, o sumă frumuşică de la bugetul local. Ea a fost cuprinsă pe lista lucrărilor de intervenţii pentru 2012, în cadrul proiectului de management integrat al deşeurilor. Este absolut necesară amplasarea a 4.614 containere, în imediata apropiere a punctelor de colectare existente. Banii sunt necesari pentru: amenajarea amplasamentului pentru platforme, executarea acestora din beton armat prefabricat de 15 centimetri grosime şi împrejmuire din plasă de sârmă, cu poartă de acces. Investiţia se va realiza în 12 luni.

Citit 916 ori Ultima modificare Duminică, 12 Februarie 2012 17:23

2 comentarii

 • postat de Mocanu Constantin Gabriel
  Sâmbătă, 10 Martie 2012 00:44
  Publicați conținutul proiectului. Tot fără sursa de apa pentru spălat, tot fără scurgere la canalizare, tot cu mirosuri împuțite pe timpul călduros? Si platformele existente au avut aceste facilitați prevazute în proiect și Autorizația de Construire, și a ieșit ce se vede și cum miroase cu voia diriginților Primariei municipiului Galati. Conținutul soluțiilor tehnice poate fi pus in discuție pe baza experienței funcționarii celor existente, fără favorizarea executantului. (Altele noi!)
  0
  0
  Raportează
 • postat de rodica
  Vineri, 24 Februarie 2012 11:40
  Atentie! Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere:http://signup.wazzub.info/?lrRef=13d5a2e4 DUPA INREGISTRARE SI ACTIVAREA CONTULUI , DISTRIBUITI LINK-UL DVS SI INFORMATIA ALTOR PERSOANE !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.