Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
8 comentarii

La Birourile Electorale Judeţean şi Municipal nu s-a înregistrat până acum nicio candidatură. Zilele rămase sunt numărate. Marţi, 1 mai, la ora 24.00 expiră termenul  legal pentru depunerea candidaturii. E o tradiţie încetăţenită la ultimele alegeri ca partidele şi candidaţii independenţi să se înghesuie în ultima zi de depunere a candidaturilor. Riscul pe care şi-l asumă este să rămână pe tuşa alegerilor în cazul în care din dosarele pe care le prezintă le va lipsi un act de care să nu poată face rost în ziua respectivă. Rămâne de văzut cine sparge gheaţa şi se înscrie în cursa alegerilor locale.

Citit 2823 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Aprilie 2012 20:56

8 comentarii

 • postat de juan don Sâmbătă, 28 Aprilie 2012 13:37 Link la comentariu
  0
  0

  bai , nu va mai luati de ciumacenco....vorbeste el cam sasait ...si nu prea intelegi ce vrea sa zica , dar are intentii bune ! cred ca e defect profesional ....! si petrache lupu era balbait ....! ciumi poate e varianta moderna ..

  Raportează
 • postat de C_T_GL Vineri, 27 Aprilie 2012 21:46 Link la comentariu
  0
  0

  DA ! SI EU AM ACEEASI INFORMATIE ! 100 000 DE MII DE EURO ! CINEVA VREA SA SE IMBOGATEASCA IAR ! NU I MAI AJUNGE ! STITI VOI DE CINE VORBIM AICI....! VIATA LIBERA....NU E LIBERA ! SI FETELE CAM DEZINFORMEAZA, DISTORSIONEAZA ! SPUI UNA SI SCRIU ALTCEVA ...! ETERNUL PUPINCURISM .....SAU FOAMEA ? SAU ....AMANDOUA? VERTICALITATE? ECHIDISTANTA ? PROFESIONALISM ? CE S ACELEA ?

  Raportează
 • postat de domnul -domn Vineri, 27 Aprilie 2012 11:29 Link la comentariu
  0
  0

  poate ,sint speriati de alde boldea //mai stii

  Raportează
 • postat de Radu de Galati Vineri, 27 Aprilie 2012 09:48 Link la comentariu
  0
  0

  Fara doar si poate ca lipsa candidatilor este cauzata si de eventualele santaje care vor apare odata cu reluarea cercetarilor "BOLDEA" care ar putea arata adevarata fata a candidatilor.
  Costurile ridicate ale campaniei electorale, vezi "lista de preturi" a ziarelor locale precum si a ziaristilor care actioneaza numai daca "pica ceva". Intre ce viseaza omul de rand si realitate este o mica mare diferenta care se masoara in Euro sub ochii adormiti ai autoritatilor platite sa ne faca o viata mai buna.

  Raportează
 • postat de marian Vineri, 27 Aprilie 2012 07:51 Link la comentariu
  0
  0

  După cum scriu toate ziarele, ieri la prânz şi-a depus candidatura independentul Nicuşor Ciumacenco. De exemplu, Magda Condos scrie de acest lucru în Monitorul de Galaţi: "Primul candidat înscris oficial în cursa pentru primărie". În acest caz, Viaţa Liberală ori nu e informată, ori dezinformează. E adevărat că i-aţi cerut candidatului 100.000 de euro, dacă vrea să apară în ziar (lucru cu care de altfel v-aţi şi lăudat într-un articol)?

  Raportează
 • postat de Greu la deal cu boi mici,dar mai greu cu politicul! Joi, 26 Aprilie 2012 23:32 Link la comentariu
  0
  0

  Avem un oraș plin de căpușe și la propriu și la figurat,dar de când cu Boldea în arest toți au un morcov pentru că sunt documente,contracte și bani la negru din care pot ,,sării'' și alții la pușcărie.Din câte știu Domnul Stan este de la USL candidat ca Primar,dar importanți sunt și cei de la Consiliul Local și Județean unde de fapt se votează ,,banii'' de cheltuială pe contracte și alte șmecherii financiare din banii contribuabilului fraier pentru ei,buni la vot și apoi,cu Dumnezeu și cu mila lui înainte pe patru ani de ,,succesuri''.

  Raportează
 • postat de cip07 Joi, 26 Aprilie 2012 09:10 Link la comentariu
  0
  0

  Pai si cu ei si fara ei, Galatiul tot oras de mana a treia ajunge.

  Raportează
 • postat de Cetateanul Turmentat Joi, 26 Aprilie 2012 00:25 Link la comentariu
  0
  0

  Sunt rushinoshi, bre! Se ascund unul in spatele celuilalt shi in loc sa ajunga la BEM ajung la carciuma. Cei care trebuie sa ajunga la BEJ, aleg orice alta culoare.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.