Afişele electorale, ciufulite de vânt
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Afişele electorale, ciufulite de vânt
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ce n-au reuşit nici bunul simţ, nici Primăria municipiului Galaţi, nici Poliţia Locală, nici Gospodărire Urbană care îşi vede spaţiile verzi călcate cu nesimţire în picioare, uite că a reuşit vântul.

Nu vorbim despre controversatul om de afaceri, ci despre nervosul fenomen meteo care a ciufulit rău pădurea de panouri electorale care a cucerit oraşul. Cel mai grav afectate, dar şi cele mai periculoase pentru trecătorii care s-ar afla în zonă sunt panourile „în curs de autorizare” ale candidatului APP Marius Necula. Unul dintre ele a rămas în scheletul gol pentru că pânzele i-au fost suflate de vânt. La un altul, afişul electoral fâlfâia năprasnic, pregătindu-se să-şi ia zborul.

 

Unul dintre prea multele panouri, instalate fără autorizaţie, şi al cărui proprietar nu a fost identificat de Poliţie, a înclinat steagul, şi abia mai stă într-o rână gata să pună la pământ câteva tufe de trandafiri şi un copăcel, nevinovate victime colaterale.

Tot vântul dezlănţuit a testat şi trăinicia panourilor cu candidatul USL Marius Stan şi pe alocuri a reuşit să desfacă ceea ce obiectivele politice, PSD, PNL şi PC au legat. 

Citit 2034 ori Ultima modificare Duminică, 13 Mai 2012 14:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.