Lansare electorală scurtă şi la obiect: Independentul Ciumacenco şi echipa de 10

Lansare electorală scurtă şi la obiect: Independentul Ciumacenco şi echipa de 10
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În sala arhiplină a Muzicalului, independentul Nicuşor Ciumacenco şi-a lansat aseară candidatura la Primăria Galaţiului, alături de echipa sa de zece profesionişti de nota 10 pentru Consiliul Local. Lansarea, tardivă dacă avem în vedere că oraşul geme deja de afişe, a fost decentă, scurtă şi la obiect. Componenţii acestui proiect unic al independenţilor, iniţiat de Ciumacenco, şi-au expus obiectivele.

"Aplicarea legii în favoarea cetăţenilor şi nu împotriva lor" este deviza fostului şef al poliţiştilor gălăţeni şi adjunct al şefului Poliţiei Române, Tache Bocănială, pentru un Galaţi mai sigur. Distanţa dintre viaţă şi moarte este de numai patru minute, de aceea dr. Angel Trifan, şeful SMURD Galaţi, vrea reînfiinţarea Centrului de Permanenţă, un elicopter SMURD, reducerea numărului de accidente rutiere, dar şi cursuri la care elevii să înveţe cum să acorde primul ajutor. Tot pe linia vieţii, generalul situaţiilor de urgenţă Viorel Zaharia militează pentru scurtarea de la 30 de minute la 5 minute a timpului de intervenţie al ambulanţelor şi al autospecialelor de pompieri. Antrenorul Florin Nini vrea baze sportive. Promovarea valorilor culturale gălăţene este ţelul dirijorului şi profesorului Eugen Dan Drăgoi. O librărie a Uniunii Scriitorilor Români şi un pod al artei Galaţi-Chişinău, la astea visează scriitorul Corneliu Antoniu. Avocata asociaţiilor de proprietari, Antoneta Gafiţuc pledează pentru servicii publice de bună calitate, la un preţ corect. Scoaterea Zonei Libere din amorţeală constituie obiectivul lui Didel Bădărău, fostul şef al de la Frontieră. Pentru chibzuinţă şi eficienţă în cheltuirea banului public este gata să-şi pună la bătaie experienţa inginerul Ioan Ungureanu, fostul director executiv al Combinatului. Iar Radu Oprea, şeful patronatului Tinerilor Întreprinzători, ne-a ameninţat că Galaţiul este "în pericol" de a face performanţă.

Sala a explodat la apariţia lui Nicuşor Ciumacenco. Locuri de joacă, oraş curat, baze sportive de cartier, policlinică şi o Primărie apolitică sunt măsurile pe care le propune candidatul independent la fotoliul de edil al urbei, dr. Nicuşor Ciumacenco.

Evenimentul s-a încheiat pe ritmuri blues cu Iulian Canaf, fostul concurent la „Vocea României” şi bandul său.

Citit 3930 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Mai 2012 23:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.