Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
75 comentarii

„Reducerea birocraţiei în furnizarea serviciilor publice prin înfiinţarea Ghişeului unic la Primărie şi în centre de cartier este unul dintre obiectivele principale din proiectul nostru electoral” * „Patru - cinci consilieri independenţi au şanse reale să fie aleşi, ceea ce înseamnă ca voi avea un număr la fel de mare de susţinători ca orice alt partid” * „Am dat afară directorii care au dovedit că sunt incompetenţi”


 • – De ce v-ar alege gălăţenii pe dumneavoastră primar şi nu pe principalul dumneavoastră contracandidat?

- Pentru ca sunt tânăr, am experienţă în administraţia locală şi am dovedit deja că pot lua taurul de coarne. În ultimii 22 de ani, politicienii şi-au arătat limitele. E timpul să-i scoatem din administraţie şi să punem în locul lor oameni care chiar cunosc acest domeniu şi pot schimba lucrurile.
– Care va fi prima măsură luată în calitate de primar?
- Prima măsura pe care o voi lua în calitate de primar va fi reducerea birocraţiei în furnizarea serviciilor publice. Acesta este unul dintre obiectivele principale din proiectul nostru electoral, pentru care ne-am gândit la soluţia înfiinţării „Ghişeului unic la Primărie şi în centre de cartier”. Astfel se vor crea birouri tip Ghişeu Unic în cartierele de locuinţe colective, unde să se depună solicitări şi documentaţii adresate Primăriei municipiului Galaţi şi să se ridice actele administrative solicitate şi unde să se achite taxele şi impozitele locale.
- Până unde veţi merge cu compromisul pentru a asigura o colaborare bună cu partidele din CL având în vedere că sunteţi independent şi nu aveţi susţinerea politică a unui grup de aleşi?
- Conform sondajelor, USL ar putea obţine 60 de procente din totalul locurilor din Consiliul Local, ceea ce înseamnă aproximativ 15 consilieri locali. Ţinând cont de faptul că sunt trei partide, fiecare va avea în jur de cinci consilieri. Conform aceloraşi sondaje, patru - cinci consilieri independenţi au şanse reale să fie aleşi, ceea ce înseamnă că voi avea un număr la fel de mare de susţinători ca orice alt partid. Experienţa politică ne-a arătat de-a lungul timpului că toate alianţele s-au destrămat, deci nu am de ce să fac compromisuri, practic fiind pe picior de egalitate cu orice alt partid.

"Ordine, curăţenie şi infrastructură pusă la punct"
– Cum o să eradicaţi corupţia din primărie? Care sunt direcţiile pe care vă veţi concentra atenţia în acest sens?
- Deja am luat măsuri în acest sens în timpul mandatului de viceprimar. Am dat afară directorii care au dovedit că sunt incompetenţi, le-am făcut plângeri penale deputatului Mihail Boldea (pentru o tranzacţie cu o casă din patrimoniul primăriei) şi arhitectului sef Ion Banaş (a cerut spagă), iar ambii sunt acum arestaţi.
– Până acum, mai mult de jumătate din bugetul local se aloca pentru protecţie socială. Aveţi de gând să modificaţi procentul şi priorităţile?
- Da. Voi suplimenta bugetul alocat curăţeniei. De asemenea, protecţia socială rămâne un capitol important, dar trebuie să atingă cu adevărat păturile nevoiaşe.
– Ce nu are în acest moment Galaţiul şi ce va avea după ce vă veţi încheia mandatul de primar?
- Ordine, curăţenie şi o infrastructură bine pusă la punct. Toate lucrurile de bun simţ pe care gălăţenii le merită din plin.

Nicuşor Ciumacenco - Fişă de viitor primar

Nicuşor Ciumacenco are 37 de ani şi este de profesie medic stomatolog. A absolvit în 1993 Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Galaţi, specialitatea Fizică-Chimie, iar în 1999, Universitatea de Medicină „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca. Până în 2008, când a fost ales viceprimar şi consilier local pe listele PSD, a profesat ca medic stomatolog la Cluj, apoi în Galaţi, la Policlinica SIDEX şi la cabinetul său medical individual. În perioada 2000 – 2001 a predat la Universitatea de Medicină „Iuliu Haţieganu”, iar din 2010 încoace predă la Facultatea de Medicină din Galaţi. Este în al doilea an de doctorat.

Preşedinte la Urbanism
Nicuşor Ciumacenco a fost preşedintele Comisiei de Urbanism a Consiliului Local. În această calitate, dublată de cea de viceprimar, a rărit „pădurea” de panouri de pe scuarul Brăilei, a pus la pământ pizzeria "Da-Isi" şi mai multe chioşcuri şi garaje. Alături de Comisia nr. 1 de Buget-Finanţe, a fost iniţiatorul hotărârii prin care salariile directorilor societăţilor de interes local şi ale şefilor din Primărie au fost plafonate, iar conducătorii au pierdut posibilitatea de a se mai angaja reciproc sporindu-şi imoral veniturile.
Nicuşor Ciumacenco a intrat ca independent în cursa pentru fotoliul de primar al oraşului după ce, pe 19 martie anul acesta, a demisionat din PSD. Iniţial, Ciumacenco fusese desemnat candidatul PSD la Primărie, dar decizia politică a USL l-a scos din cursa electorală. A refuzat infrastructura unui partid – deşi a fost curtat – alegând să candideze independent. Pentru a-şi depune candidatura, avea nevoie, potrivit legii, de 5.300 de semnături de susţinere, dar el a adunat câteva zeci de mii.


Echipa independenţilor - „Zece pentru Galaţi”
Independentul Nicuşor Ciumacenco vine în faţa gălăţenilor cu propria sa echipă de candidaţi independenţi la Consiliul local. Proiectul său „Zece pentru Galaţi” se bazează pe zece persoane cu notorietate în Galaţi, oameni care au dovedit expertiză şi implicare. Sunt zece profesionişti care au făcut performanţă în domeniile lor de activitate: medicină de urgenţă, sport, poliţie şi ordine publică, situaţii de urgenţă, administraţie publică, siderurgie, justiţie şi cultură. Şi fiecare dintre aceste nume şi înseamnă ceva pentru Galaţi. Iată cine sunt independenţii lui Ciumacenco:

Dr. Angel-Liviu Trifan este supranumit pe bună dreptate „Arafat de Galaţi”. Are 44 de ani de viaţă şi peste 12 ani de experienţă profesională în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi. În fiecare an, 80.000 de oameni îi datorează viaţa şefului SMURD Galaţi, dr. Angel Trifan, candidat independent la CL.
General de brigadă în rezervă Tache Bocănială - fostul şef al poliţiştilor gălăţeni şi adjunct al şefului Poliţiei Române - în vârstă de 55 de ani, are un CV impresionant. Doctor în drept, absolvent al Colegiului Naţional de Afaceri Interne, a intrat în Barou, împletind activitatea de avocat cu cea de lector la Institutul Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Avocaţilor şi la Universitatea “Danubius” din Galaţi, numele lui figurând pe o lungă listă de lucrări de specialitate publicate.
Florin Nini, antrenor principal CS Municipal Târgovişte, în vârstă de 42 de ani, a înfiinţat prima şcoală privată de baschet, Phoenix, iar, în prezent, zeci de jucători şcoliţi de el au ajuns în loturile naţionale sau în prima ligă. Florin Nini este probabil cel mai cunoscut om de baschet din Galaţi, un nume sinonim cu performanţa.
Radu Oprea are 32 de ani şi este şeful patronatului Tinerilor Întreprinzători din Regiunea de Sud Est. Îl recomandă pentru funcţia de consilier local independent un Masterat în Politici Publice făcut în Los Angeles, timp în care a lucrat la cabinetul primarului din oraşul american, Antonio Villaraigosa, experienţa dobândită la o firma de consultanţă unde oferea soluţii privind dezvoltarea serviciilor publice din oraşe şi regiuni din California, dar şi stagiul făcut la o organizaţie din Atlanta care promovează etica în administraţia publică.
La doar 38 de ani, Eugen Dan Drăgoi este şeful Catedrei de Arte din Cadrul Seminarului Teologic „Sf. Ap. Andrei“ din Galaţi, director şi dirijor al Corului Catedralei Arhiepiscopale din Galaţi, şeful Secţiei Cor al Teatrului Muzical „Nae Leonard“ din Galaţi, membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România şi profesor asociat la Facultatea de Arte din Galaţi, Doctor „Magna cum laude“ în Muzică. Şi, peste toate, candidat independent la Consiliul Local.
În vârstă de 52 de ani, Didel Bădărău, este fostul şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi, acum pensionar. Din cei 25 de ani ai carierei de ofiţer, mai bine de jumătate a ocupat funcţii de conducere.
Avocata Antoneta Magdalena Gafiţuc are 41 de ani, este prim-vicepreşedinte al Federaţiei Judeţene a Asociaţiilor de Proprietari, şi a reuşit să învingă Apaterm în numele unei asociaţii de proprietari. Bătăioasa avocată este şi mediator, având un master în “Medierea conflictelor în drept”.
Generalul în rezervă Viorel Zaharia are 57 de ani şi bătăliile cu focul şi cu inundaţiile i-au adus notorietate, dar şi simpatia gălăţenilor. Timp de 10 ani a condus Grupul de Pompieri şi Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Este director executiv pentru zona Moldova la SC Compania Stingeri şi Intervenţii SA Bucureşti.
Inginerul pensionar Ioan Ungureanu are 61 de ani şi a lucrat 34 pe platforma siderurgică. Vreme de zece ani a fost "numărul doi" în Combinat - director executiv şi director general adjunct.
Corneliu Antoniu are 72 de ani, este membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, Cavaler al Ordinului Cultural acordat de preşedinţia României în 2004 şi preşedintele filialei Galaţi-Brăila a Uniunii Scriitorilor din România.

Citit 5044 ori Ultima modificare Joi, 07 Iunie 2012 18:59

75 comentarii

 • postat de POPPEL Luni, 11 Iunie 2012 08:39 Link la comentariu
  0
  1

  Felicitari MARIUS STAN.
  Un Primar P.N.L. are de treaba-n Galatiul asta.
  Aveti sansa Dom''Primar sa devaniti un al doilea MAZARE,un MAZARE de GALATI.
  Odata-n viata ai sansa sa ajungi PRIMAR,fiti mandru de asta si va rugam Dom''Primar MARIUS STAN obligati-va-n fiecare zi,cat timp veti conduce Primaria,sa ne mandrim si noi Galatenii c-am votat cu CAPUL si nu cu INIMA,mici,sacose,bani,ulei,zahar.
  Vreau,imi doresc sa ma pot mandrii ca sunt GALATEAN,c-am un Primar ce-i pasa de mine Galateanul de rand,c-am un Primar ce merge pe jos si asculta problemele fiecaruia dintre noi.
  Zi de zi voi fi atent la ceea ce face si desface Dom''Primar MARIUS STAN.
  Postacii,papagalii,marii perdanti gen TELEGAN unde-s?,dorm?.
  Hai va PUP.POPPEL.

  Raportează
 • postat de POPPEL Duminică, 10 Iunie 2012 23:20 Link la comentariu
  0
  0

  Toti postacii astia de si-au permis multe si-au castigat ce-au castigat sunt astazi face to face cu REALITATEA.
  La multi ani domnilor.
  Ma-ntreb?,unde-i ramasagul?.
  Invitatia la o piesa de teatru,cea pe care am promis-o,unde-i cel ce mi-a contrazis procentajul cum ca U.S.L.-ul la Galati va castiga cu 61%
  Spuneam,MARIUS STAN Primar,Bacalbasa Presedinte al Consiliului Judetului.
  Voi,voi carcotasii ce spuneati?,n-ati spus nimic,nu v-ati prins in ramasag,asa ca?.
  MARIUS STAN Primar,Bacalbasa Presedinte.
  Hai va PUP.POIPPEL.

  Raportează
 • postat de oana Duminică, 10 Iunie 2012 17:30 Link la comentariu
  0
  0

  ai luat taurul de coarne si in cazul monumentului de la mavramol?nu zau,ia mai gandeste-te

  Raportează
 • postat de eu Duminică, 10 Iunie 2012 14:26 Link la comentariu
  0
  0

  scapam de ciuma rosie cu cine domnilor? !!!!!!!!!!!!!!! Cu o echipa de fosti securisti ( toti fosti membri de partid) ?
  Ce viitor are un tanar de 36 ani ca primar inconjurat de fosti militieni si securisti?!!

  Raportează
 • postat de POPPEL A SPUS Duminică, 10 Iunie 2012 10:33 Link la comentariu
  0
  0

  sunt analfabet ,marlan ,nu stiu sa scriu dar,am ajuns avocat pentru ca am dat spaga manca-v-as p..a in special lui TELEGAN PENTRU CA MOR DE CIUDA CAND IL VAD

  Raportează
 • postat de eu Duminică, 10 Iunie 2012 09:47 Link la comentariu
  0
  0

  scapam de ciuma rosie cu cine domnilor? !!!!!!!!!!!!!!! Cu o echipa de fosti securisti ( toti fosti membri de partid) ?
  Ce viitor are un tanar de 36 ani ca primar inconjurat de fosti militieni si securisti?!!

  Raportează
 • postat de Publicul spectator Duminică, 10 Iunie 2012 09:19 Link la comentariu
  0
  0

  Ciumpalacul Poppel -BUFON- USL-. Vei primi un covrig cu gaura ramas de la 'rivolutia din fata prefecturii ' PA !

  Raportează
 • postat de FELIX Duminică, 10 Iunie 2012 07:59 Link la comentariu
  0
  0

  AZI ,LA GALATI SE SCRIE ISTORIE. SCAPAM DE CIUMA ROSIE(USL) SI AVEM UN NOU PRIMAR,NICUSOR CIUMACENCO!!!

  Raportează
 • postat de POPPEL Duminică, 10 Iunie 2012 00:37 Link la comentariu
  0
  0

  61-62% la Municipiu si 79-82% la Judet,asta-i scorul cu,care va castiga alegerile la Galati U.S.L.-ul.
  Pariu pe o invitatie la Teatrul Dramatic FANI TARDINI c-am dreptate.
  Bacalbasa noul Presedinte C.J.sustinut si de CIUMPALACUL POPPEL cu intreg familionul.
  MARIUS STAN noul Primar al Municipiului Galati sustinut si de CIUMPALACUL POPPEL cu al sau familion.
  Carcotasi ceva?,infractorul TELEGAN misca ceva-n front?.
  Numai maine nu-i poimaine de septembrie TELEGANE si ne-ntalnim in sala de judecata avand soarta celuilalt avocat infractor BOTA.
  Se prinde cineva?.
  Hai curaj,o invitatie cu prietena,amanta ori sotia la o piesa de teatru n-ar strica,asa-i?.
  Hai va PUP.POPPEL

  Raportează
 • postat de crash Sâmbătă, 09 Iunie 2012 21:27 Link la comentariu
  0
  0

  CIUMACENCO Independent...ha.ha.ha...Ai auzit de fratii H E R E S C U ? Tot Galatiul stie cu dovezi ca te sustin in campanie.Tu cu acele conturi inchise cu datorii la banci cum crezi ca te mai voteaza lumea ? AI UITAT CAND AI DEMOLAT PIZZERIA DA ISI? NOI GALATENII NU AM UITAT! DAR VEI AVEA MARI SURPRIZE ORICUM DIN ACEST MOTIV.AI CRZUT CA POPA DE LA MAVRAMOL O SA TI ADUCA ENORIASII SA TE VOTEZE SI AI LUAT TACA !!!!!! MAI NICUSOR NU AI FACUT NIMIC PTR NOI CEI TINERI .MOSUL TE A LUCRAT SUPER MISTO! CUM STAI CU URBANISMUL MAI ESTE UMBRA LUI VLASE IN PRIMARIE ADICA MIREA ACOLO? CE SAI FACI UNDE ESTE DRAGOSTE MARE NU TE PUI.... TE INTELEG.... A! BAFTA LA ALEGERI....

  Raportează
 • postat de Sano Vineri, 08 Iunie 2012 22:52 Link la comentariu
  0
  0

  Nu-l vrem pe Ciumacenco, in schimb ne topim dupa Marius Stan si ai sai coechipieri, dintre care enumar doar cativa "specialisti": Popa Florin, Rainea Nicolae, Zanfir Ilie. Cu domniile lor facem "Noul Galati" ? Toata stima pentru Marius Stan, insa componenta echipei lasa mult de dorit, daca ne raportam la obiectivele ce le dorim a fi indeplinite. Cei trei, daca e sa fim sinceri, au facut parte din echipa Nicolae, deci si implicit a lui Ciumacenco.
  Ne lepadam de Nicolae cu totul sau preluam "specialistii" din vechea garda, ii parfumam nitel si defilam in continuare tot cu ei ?

  Raportează
 • postat de ss Vineri, 08 Iunie 2012 22:47 Link la comentariu
  0
  0

  bagajele si out din primarie....impreuna cu mosul ala penibil ati distrus orasul!

  Raportează
 • postat de cetatean Vineri, 08 Iunie 2012 21:59 Link la comentariu
  0
  0

  mai nenea nicusor ce competennta ce directori visezi ca ai dat afara? ori madame totolici e foarte competenta nu?dar cine stie ce pijamaele a vazut si a ramas impietrita acolo dar ala de la adp oras care a adus palmieri in galati la pret exorbitant firma era a psd-ului probabil sau parcuri de rahat pe miliarde?de unde castiga pibuni licitatii la parcuri?si inca trebuie sa coboram pe pamant golaneala a fost este si va fi pe pamantul politicii si primariei...vrei sa cred ca de ex ai sa analizezi iar criteriile dupa care se dau anl-uri si ai sa constati de ex ca mai bine de jumatate nu au nici o legatura cu ele? dar asta stii foarte bine dar esti politician si ca TOTI ai facut cursuri de actorie la locul de munca ;i TOTI sunteti o apa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!probabil o revolutie reala va schimba ceva;mi-e sila si mi-e rusine ca traiesc in romania si galati implicit

  Raportează
 • postat de uck Vineri, 08 Iunie 2012 19:10 Link la comentariu
  0
  0

  Vezi parcu de la Selgros Galati. Tablouri descompletate, iarba cat cuoprinde, terenul prezinta surpari, parcul este tratat cu indiferenta de autoritati, ce sa mai spun?......... iar la ANL- cartier Cantemir se face un parc de copii fara licitatie....interese, spaga si alte dedesupturi... sa traim numai noi bine, restul sa dispara......

  Raportează
 • postat de Vica Vineri, 08 Iunie 2012 18:13 Link la comentariu
  0
  0

  Ghici ce face ciumi pentru cetateni, cand apare un crater nou in Galati? http://goo.gl/bwugc

  Raportează
 • postat de irina Vineri, 08 Iunie 2012 18:04 Link la comentariu
  0
  0

  @george am vazut deja. Tanarul de care zici, a fost 3 ani sef la urbanism si se vad rezultatele din plin: din oras am ajuns sat.

  Raportează
 • postat de george Vineri, 08 Iunie 2012 17:43 Link la comentariu
  0
  0

  el este mai tanar si ar putea face ceva pentru acest oras, acum ramane de vazut.

  Raportează
 • postat de van Vineri, 08 Iunie 2012 16:00 Link la comentariu
  0
  0

  cetateanul turmentat a ramas mic copil pe linga mine;ma intreb ce-l mina in lupta pe un tinar cu o cariera sigura si foarte banoasa-cei care au probleme cu dantura stiu,ceilalti o sa afle!-cu ceva avere +mosteniri,cu o sotie ce are iarasi o cariera din care daca nu curge pica-notarii in lumea asta nu o duc tocmai rau-,educat,scolit, manierat,cu foarte mult bun simt datorat in primul rind familiei si celor sapte ani de acasa adevarati.sa dai toate astea pe ceva efemer ,cu un cistig discutabil si pus mereu sub semnul intrebarii,cu incertitudinea ca vei avea un consiliu local cu care sa poti face treaba,cu pirderea intimitatii vinat zilnic de presa si de opozanti,presat de cei care au sponsorizat sa le angajezi odraslele carora nu le-a placut cartea facind periodic vizite linga Real sa obtina o diploma pe bani,compromisuri cu toate partidele,rind pe rind.....nu mai vreau sa scriu si ma intreb PENTRU CE?

  Raportează
 • postat de Gica Vineri, 08 Iunie 2012 15:30 Link la comentariu
  0
  0

  Sa inteleg ca Nicusor e copilul adoptiv a lui Nicolae ??? Nicusor - Nicolae.... ce alaturare de nume :))))
  Galateni vreti sa fiti condusi de tandemul Nicusor-Nicolae-Bors-Ungureanu ??? Vreti ca acest oras sa stagneze inca 4 ani ??? Vreti ca gropile (sa nu zic craterele) sa fie umplute cu apa sa avem mai multe piscine in oras ??? Votati acest tandem de talhari care au secatuit combinatul si orasul.....
  Nu mai puneti botul stimati galateni la acele odorizante auto s.a. Votati MARIUS STAN !!!!!!!!!!!!!!!!

  Raportează
 • postat de Cristi Vineri, 08 Iunie 2012 14:53 Link la comentariu
  0
  0

  Intr-o intersectie din Galati avea o domnisoara vreo 3 sacose de odorizante auto. Intrebare: de unde atatia bani pentru campania electorala la acest independent ???

  Raportează
 • postat de pt Dan Vineri, 08 Iunie 2012 14:48 Link la comentariu
  0
  0

  bravo, eu m-am saturat sa "bat gura" ..oricum degeaba... de adaugat ca nici nu au intrat toti banii de CL, urma aprx 7mil sa mai intre.. si deja se vb. de bani furati cand nici nu erau acolo iar pe langa asta.. nu a zis nimeni.. ca lipsesc bani, nici macar senilul de ungureanu a lu ciumacenco. De adaugat ca auditu pe 3 ani nu a descoperit nimic iar ca acest a2lea audit, care era pe ultimele 3 luni, s-a suprapus oricum pe primul audit care a fost in regula. Tot ce s-a dorit a fost o prelungire la infinit, o tragere de timp din partea lui bors pt ca clubul sa nu treaca in urmatoarea etapa in care urmai noii actionari sa discute prelurea.. praf in ochi, tre sa fii nebun sa nu vezi. In fine. DUMNEZEU E SUS !!

  Raportează
 • postat de Dan Vineri, 08 Iunie 2012 14:27 Link la comentariu
  0
  0

  @Alex nu posta ca sa te afli in treaba. Citeste si tu stirile din categoria SPORT, ca sa vezi cine e cu banii la clubul Otelul. Oamenii lui ciumacenco sunt actionari si au hotarat sa nu se mai plateasca salariile jucatorilor Antal, Didi, Sarghi si Iorga. S-a scris pe Prosport si pe GSP si pe Viata Libera de zeci de ori. Bors si compania au hotarat sa desfiinteze clubul ca sa intoarca suporterii impotriva lui Marius Stan, dar n-au reusit. De altfel sunt sigur ca nu esti Alex ci una din fufele platite de ciumacenco sa posteze pe net, si daca te intreb cati jucatori are o echipa de fotbal habar n-ai, dar te trezesti sa analizezi tu investitiile de la Otelul. Sper sa-ti cada nocturna aia in cap, poate asa observi macar una din investitii.

  Raportează
 • postat de valentin Vineri, 08 Iunie 2012 14:11 Link la comentariu
  0
  0

  @un galatean : banii din campania electorala sunt :
  1.de la noi pentru ca el nu si-a dat demisia din functia de vice desi se precizeaza in lege ca orice candidat nu are voie sa ocupe vreo functie in cadrul administratiei in timpul alegerilor
  2.de la mafiotii cu, care lucreaza

  Raportează
 • postat de Alex Vineri, 08 Iunie 2012 14:09 Link la comentariu
  0
  0

  @Sorin: mare dreptate in legatura cu Ciumacenco.. Acum poate o fi sau nu adevarat povestea cu Stan si banii furati dar adevarul este ca nu s-au facut investitii in club si jucatorii nu au primit banii de ceva luni.. si asta ne face sa credem ca el i-a furat avand in vedere ca el e omul "cu bani" din acel club

  Raportează
 • postat de un galatean Vineri, 08 Iunie 2012 14:01 Link la comentariu
  0
  0

  Independent ... pe dracu. De unde atatia bani pentru campanie? Cica Bors & Co ar fi finantatori ai lui Ciumacenco.
  Si ce a dovedit asta in cei 4 ani ? Ce taur a luat de coarne? De regula, in campania electorala, mai ales cand ai fost in primarie si inainte, vii si aduci aminte cetatenilor realizarile pe care le-ai avut. Ciumancenco, ce realizari ai avut tu? Sau macar, spune doar una. Exista?

  Raportează
 • postat de Sorin Vineri, 08 Iunie 2012 13:46 Link la comentariu
  0
  0

  Toti spun ca Marius Stan nu a facut nimic timp atat timp cat a fost consilier. Vreau sa vad o realizare UTILA, FIABILA si AUTENTICA a vice-primarului Nicusor Ciumacenco. Atat! Ca fura Marius Stan de la Otelul ramane de demonstrat. Asa cum si atunci cand am castigat campionatul anul trecut au fost tot felul de oameni, zvonuri, articole in toate ziarele cum ca Otelul ar fi furat cu arbitrii si nimic nu s-a demonstrat (ba chiar unii au inca procese pentru declaratiile mincinoase) asa este si acum. Toti spun ca fura dar nimeni nu aduce probe. Sa iasa cei care au facut auditul la clubul Otelul si sa spuna CLAR cum este situatia. Asupra lor nu cred ca poate interveni Stan. Dar repet: vreau sa vad o realizare UTILA, FIABILA si AUTENTICA a vice-primarului Nicusor Ciumacenco in cei 4 ani in care a ocupat aceasta functie. ATAT !

  Raportează
 • postat de grigore Vineri, 08 Iunie 2012 13:44 Link la comentariu
  0
  0

  @doi nene : acum pe sfarsit de mandat mi se pare normal sa faca si el ceva ca sa ramana in memoria galatenilor ca "marele" Ciumacenco

  Raportează
 • postat de emre Vineri, 08 Iunie 2012 13:41 Link la comentariu
  0
  0

  Tu si cu Geoana ce mai "luati taurul de coarne", nu?
  Cu tine ca primar vom ajunge mai jos decat suntem si uite ca va fi posibil daca cineva credea ca nu putem ajunge mai jos

  Raportează
 • postat de galateanul constient Vineri, 08 Iunie 2012 13:05 Link la comentariu
  0
  0

  suntem cei mai giscani noi galatenii daca punem botul la independenta lui ciumacenco.sunt tare curios sa vad citi bani declara ca a bagat in campanie si de unde.Daca a luat lectii de la profesorul lui Nicolae putoarea,e clar ce fel de primar va fi ciumacenco,copilul de frecat menta a lui din primarie.cred ca asta ne crede timpiti de ne spune ca va face si drege cind putea sa o faca foarte bine cit Nicolae a fost invizibil in primaria galati si i.a lasat mina libera lui ciumacenco dupa urma caruia nu sa vazut nimic.mai lasa.ne mai INDEPENDENTULE nu mai te lega de scaun numai sa mai prinzi un mandat si dute in privat daca ai valoare si lasa sa aflam de furaciunile lui Nicolae ca ati prostit lumea destul.Galateni nu va lasa.ti prostiti!

  Raportează
 • postat de GALATENII AU HOTARAT DUMINICA 3 IUNIE SA FIE ALATURI DE AVOCATUL TELEGAN LA ALEGERILE DIN 10 IUNIE 2012 PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR AL GALATIULUI Vineri, 08 Iunie 2012 11:58 Link la comentariu
  0
  0

  A VENIT MOMENTUL SA SCAPAM DE EI(ciumi ,stan,usl,app)VOM VOTA FORTA CIVICA SI AVOCAT TELEGAN

  Raportează
 • postat de GALATENII AU HOTARAT DUMINICA 3 IUNIE SA FIE ALATURI DE AVOCATUL TELEGAN LA ALEGERILE DIN 10 IUNIE 2012 PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR AL GALATIULUI Vineri, 08 Iunie 2012 11:58 Link la comentariu
  0
  0

  A VENIT MOMENTUL SA SCAPAM DE EI(ciumi ,stan,usl,app)VOM VOTA FORTA CIVICA SI AVOCAT TELEGAN

  Raportează
 • postat de Orasul Rosu este port Vineri, 08 Iunie 2012 11:54 Link la comentariu
  0
  0

  De programul "Cornul si laptele" au nevoie in primul rand cei fara dinti . Copiilor sa li se dea fructe ,ca sa faca Sport . Cine va avea grija de ei? Cred ca un primar independent!

  Raportează
 • postat de promisiuni desarte Vineri, 08 Iunie 2012 11:32 Link la comentariu
  0
  0

  Am urmarit in mare declaratiile pretendentilor la acel ravnit fotoliu insa toti tac malc daca ii intrebi de ce gigacaloria si pretul apei reci este printre cele mai mari din tara,si ce masuri concrete se vor lua pt a intra in normalitate?Toti se fac ca ploua,nu ghiseul unic si intrarea prin fata primariei ii doare pe galateni ci pretul apei calde,reci,gigacaloria ,insa cainii latra si caravana trece

  Raportează
 • postat de vlad Vineri, 08 Iunie 2012 11:09 Link la comentariu
  0
  0

  Bai incompetentul lui peste prajit, din mai nimicul pe care l-ai facut in 4 ani de zile nimic nu a fost facut cu cap si simt de raspundere. Un kkat daca l-ai facut si pe ala tot prost si fara cap l-ai kkat. Numai daca ma gandesc la garaje, la strazile Oltului si Barbosi din micro 17,la felul cum arata ruinele din Tiglina 1 care bine ca nu sunt terminate ca altfel ar fi fost muuult mai rau decat in piata M19 din cauza dobitocului de city manager care a aprobat toata acea structura fara sa se gandeasca la parcari si spatii de degajare pietonala, la panarama zilnica de nedescris din piata M19, la dobitocii pastoriti de tine care nu s-au gandit sa mai deseneze o banda pe urcareaa dinspre bac inspre cart. Dunarea, la aceiasi dobitoci fara cap care nu s-au gandit sa prelungeasca intai b-dul Dunarea pana dincolo de turnul TV inainte de a bloca Otelarilor, la boii care nu au gasit de cuviinta sa mute talciocul intr-o zona nepopulata si extinsa pentru a crea un cadru civilizat de comert si lista e imensa iar toate astea sunt doar dovada prostiei si incompetentei de care ai dat si dai dovada.
  Pentru ciumpalacii PSD-isti care ii suflati in fund p`aci, mai capete seci, eu vin cu ceva concret nu cu povesti de adormit babele si prostii asa ca mars la sediul prostului si faceti acolo galagie ca aici nu mai aveti nimic de zis.

  Raportează
 • postat de vlad Vineri, 08 Iunie 2012 11:08 Link la comentariu
  0
  0

  Bai ciumi ia zi cum se vad miile de garaje ilegale din biroul de la urbanism? Daca tie ti se par frumoase aceste garaje de marimi diferite, culori diferite, stadii de degradare diferite atunci nu stiu cum naiba ai ajuns sa ocupi postul asta atatia ani si sa ne distugi orasul.

  Raportează
 • postat de graur Vineri, 08 Iunie 2012 11:06 Link la comentariu
  0
  0

  In echipa sunt cateva "nume", in rest varza.

  cum sa conduci orasul cu un om de 72 de ani care scrie versuri, cu un altul de la seminarul teologic, cu un antrenor de baschet, cu pensionari. sa mai continui? am vazut ce a facut un pensionar tinp de 12 ani la galati.

  nici unul din ei nu simte lumea reala .

  Raportează
 • postat de costi Vineri, 08 Iunie 2012 11:04 Link la comentariu
  0
  0

  Ma bucur ca poti sa iei taurul de coarne. Dar o groapa o poti astupa? Nu cred ... dupa ce a aparut groapa de 10 metri, ai dat ordin sa fie mutate toate afisele tale electorale din jurul gropii ca sa nu te faci de ras (sunt poze pe net). Asta spune totul.

  Raportează
 • postat de Matei Vineri, 08 Iunie 2012 11:00 Link la comentariu
  0
  0

  Ce rapid apar C(iumistii) de serviciu. :))) Pe pariu ca e unul singur care-i ia apararea Ciumei ??? Ciume ati fost Ciume o sa ramaneti de-a veci pururi.

  Raportează
 • postat de Marius Vineri, 08 Iunie 2012 10:54 Link la comentariu
  0
  0

  Domnilor sustinatori ai venerabilului domn Stan, daca tot sunteti in garda cu comentariile, dupa cum vad, explicati-mi si mie de ce Stan Marius, care in aceasta lunga campanie a fost invitat la nenumarate confruntari, pe teme politice, nu fotbalistice, a refuzat de fiecare data sa apara. Atat de putin pregatit este domnul vostru Stan, incat a refuzat orice confruntare televizata, pentru a nu fi demascat in fata cetatenilor Galatiului ca el de fapt nu a re habar ce inseamna Administratia locala, si de unde ar sti? pentru ca este administrator la clubul Otelul Galati. Daca stie cum sa transfere jucatori cu 50.000 de euro si sa-si scoata comision de 1 milion de euro, inseamna ca este bun pentru Primarie? Incercati oameni buni sa ganditi inainte sa acordati votul acestui mafiot.

  Raportează
 • postat de Ariciul Vineri, 08 Iunie 2012 10:54 Link la comentariu
  0
  0

  Ca sef al comisiei de urbanism ai dat aprobari ca sa se construiasca pe trotuare, pe strazi- in tiglina 1, ai dat avize de constructie fara respectarea legii in ce priveste locurile de parcare, ai tras canalizari doar pe jumatate de strada unde era colegul de vot.. Intr-un cuvant mi-ai mutilat orasul meu. Sunt fapte si nu intentii.

  Raportează
 • postat de taur Vineri, 08 Iunie 2012 10:51 Link la comentariu
  0
  0

  Pana la urma o sa tii taurul de "corn", acela dispus mai jos.

  Raportează
 • postat de mamaie mis,da nu ma las Vineri, 08 Iunie 2012 10:43 Link la comentariu
  0
  0

  NOI,toate babele il votam pe ciumi,asa sa moara de oftica pustimea asta frustrata care-l tot musca de popo pe dragalasul nostru ciumacenco. frustratilor

  Raportează
 • postat de mamaie mis,da nu ma las Vineri, 08 Iunie 2012 10:42 Link la comentariu
  0
  0

  NOI,toate babele il votam pe ciumi,asa sa moara de oftica pustimea asta frustrata care-l tot musca de popo pe dragalasul nostru ciumacenco. frustratilor

  Raportează
 • postat de olympusmons Vineri, 08 Iunie 2012 10:41 Link la comentariu
  0
  0

  marius stan e un cacat cu ochi, acum urmeaza sa mai candideze si meme stoica la PCJ si tacamul ii complet, am facut un mare compot de zarzare. da asa i romanul ii sadic voteaza toti basinosii, ar vota o si pe anna lesko daca ar candida, ne meritam soarta.

  Raportează
 • postat de Nimeni Vineri, 08 Iunie 2012 10:35 Link la comentariu
  0
  0

  De 22 de ani orasul nostru a fost condus de neocomunisti si a fost supranumit Orasul Rosu.Sa incercam si oamenii de dreapta,in cazul de fata APP.Stiu ca si acolo sunt multi vopsiti,dar majoritatea sunt oameni care au facut ceva in cariera lor.Va multumesc.

  Raportează
 • postat de un nene Vineri, 08 Iunie 2012 10:32 Link la comentariu
  0
  0

  acum sa fim seriosi, am ajuns sa votam si fotbalisti? nu i de ajuns ca au salarii de 4-5 sute de mii de euro acum ii punem si la primarie? fara niciun proiect fezabil fara nici o noima in ceea ce zice daramite ce face, cu aroganta aia de bill gates , cu basinile alea cu care merge prin oras, cu ceasul ala placat cu aur , cu camasa armani, cu mintea la curve, si la cum sa si plateasca campania asta extrem de opulenta, asta i marius stan al vostru un mare nesabuit care vrea sa se joace cu vietile noastre pt. simplul fapt ca el ii ambitios in a deveni si mai bogat decat e, marius stan e un incompetent.

  Raportează
 • postat de Matei Vineri, 08 Iunie 2012 10:31 Link la comentariu
  0
  0

  Ce sar ca arsi C(iumistii). Ce taur sa iei de coarne ?? Cat ai fost edil de ce nu l-ai luat ??
  Ce mostenire ne lasa acest C(iumist): gropi in carosabil cat cuprinde, trotuare mizerabile de toata jena, caini comunitari, adevarate focare de infectii, lucrari de mantuiala (vezi asfaltarile pe ploaie), cea mai de rahat deszapezire din tara (cu tarnacopul si lopata si 3 tractoare antice).... s.a.
  Daca va doriti in continuare un oras fara un mall (unde sa ne putem duce oaspetii straini), in concluzie un oras cat se poate de batranesc, nu aveti decat sa fiti C(iumisti) in continuare.

  Raportează
 • postat de Nimeni Vineri, 08 Iunie 2012 10:30 Link la comentariu
  0
  0

  Independent....!!!???Toata lumea ar trebui sa stie ca PSD este in spatele lui Ciumacenco.Psd-ul joaca la doua capete,pe fata cu Stan,iar pe partea cealalta cu Ciumacenco.Macar nu mai spuneti ce e independent.Iar ce a facut cat a fost vice se vede-NIMIC-

  Raportează
 • postat de mori s Vineri, 08 Iunie 2012 10:29 Link la comentariu
  0
  0

  M-am scarbit de voi toti PROSTANILOR. M-am scarbit sa ii vad mutra aia facuta in fotoshop! Sunteti niste penibili! Ce dracu a facut Marius Stan la consiliul local 4 ani? Cum dracu a avut tupeul sa ceara banii de la galateni pentru echipa de fotbal PRIVATA, si sa nu dea explicatii asupra a ce a facut cu banii la club? Este un nesimtit fara margini! Stan mori tata!

  Raportează
 • postat de Spiky1985 Vineri, 08 Iunie 2012 10:25 Link la comentariu
  0
  0

  Parca citesc disperarea din comentariile sustinatorilor lui Stan Marius, un om pe care nu-l intrece nimeni in aroganta si ipocrizie. Cum sa ne asteptam de la comentarii de bun simt de la sustinatorii lui, cand el are atitudinea si personalitatea unui huligan de pe stadion. Pot doar sa spun ca fara sa ma gandesc voi vota Nicusor Ciumacenco, un om mult mai capabil si cu mult mai mult bun simt decat acest "super-manager"

  Raportează
 • postat de hiSTRya Vineri, 08 Iunie 2012 10:22 Link la comentariu
  0
  0

  sunteti penibili dragi postaci;)... Unde vedeti un articol cu Ciumacenco cum sariti ca arsi. Nici un are rost sa intru in polemici cu voi, in prostanimea voastra sunteti indoctrinati si il venerati ca pe un zeu pe marele dintisor stanel:))) nu are rost sa mai intreb ce-s cu banii lipsa de la club? ce transferuri a facut otelu sa plateasca comisioane de 1,25 mil de euro:))?

  Raportează
 • postat de Legroeg Vineri, 08 Iunie 2012 10:20 Link la comentariu
  0
  0

  Declar, sustin si imi asum sustinerea mea pentru alegerea pentru scaunul de Primar al Galatiului in persoana Dn. Ciumacenco Nicusor . Nu am nici un motiv sa am alta obtiune, sunt convins ca Dn. Marius Stan nu va putea face fata acestei functii si stiti din ce cauza ?! Pentru ca este o persoana asupra careia planeaza unele suspiciuni in cazul banilor de la clubul Otelul Galati si plus de asta este inconjurat de multe persoane care nu sunt prea "curate" in ochii nosti . Eu cetatean al acestui oras frumos nu vrea sa am un primar care are datorii morale catre persoane gen Durbaca, Nica, Saghian, Dobre si lista poate continua.
  Imi doresc din toata inima pentru ca iubesc acest oras ca macar in ceasul al 12-lea SA FACEM O ALEGERE CORECTA. De ce noi sa nu avem un PRIMAR INDEPENDENT precup capitala de exemplu ?! de ce noi sa nu avem un PRIMAR TANAR ?! de ce noi sa nu avem un primar venit din administratie locala si cu EXPERIENTA in ceea ce priveste o primarie ?! de ce sa nu avem un primar inconjurat de tineri care IUBESC ORASUL ?! de ce sa nu avem un primar asupra caruia NU PLANEAZA NICI O SUSPICIUNE ?! Gata e timpul unei noi vieti pentru acest oras, cred in proiectele Dn. CIUMACENCO Nicusor CREDIBILE SI REALISTE !!! Nu mai vreau sa fiu mintit ca o sa se faca cine stie ce stadion de 7 stele la Galati, nu vreau sa aud proiecte aberante fara acoperire din punct de vedere a banilor, nu vreau sa mai cred in povestile USL-ului ajunge ca tripleta Durbaca-Nica-Dobra sa mai conduca Galatiul. Haideti la vot pe 10 iunie si sa ALEGEM INTELIGENT . VOTAM CIUMACENCO Nicusor PENTRU GALATI . Multumesc !

  Raportează
 • postat de pentru cei 2, 1 Vineri, 08 Iunie 2012 10:16 Link la comentariu
  0
  0

  :)))))))))))) Doamne prostanilor, ce disperati sunteti!!!!!!! Ce speriati sunteti ca al vostru mare dintisor nu v-a iesi primar!! Sunt sigur ca multi din voi veti vota cu Ciumacenco duminica, pentru ca in sine voastra stiti ca el e cel mai potrivit pentru functia de primar!! dar nici nu stiu de ce vorbesc la plural cand defapt e unul singur care comenteaza:))) In fine, va asteptam duminica seara la sediul din tiglina 2 sa sarbatorim victoria linistita a lui Ciumacenco, in fata lui Stan;)

  Raportează
 • postat de vera Vineri, 08 Iunie 2012 09:19 Link la comentariu
  0
  0

  Ms d-le Ciumacenco..m-ati scos din saracie ,fara acel pachetel de servetele eram ruinata-raman recunoscatoare:D

  Raportează
 • postat de POPPEL Vineri, 08 Iunie 2012 09:15 Link la comentariu
  0
  0

  Cati or fi fost ca mine din Galatiul asta ce-si doreau o audienta la Dom''vice si asteptau cu zilele sa intre in al D-stra cabinet?,cati?.
  Multi Domle'',multi.
  Ati uitat cat timp v-am facut anticamera?,POPPEL n-a uitat Dom''vice si n-o sa uite nicicand vorbele D-stra de duh cand mandatat fiind din partea Asociatia POPPEL&ALBA REVOLUTIE de KATIFEA am cerut sa faceti marcaje si trasee pentru biciclisti,un parc modern pentru biciclisti si rolleri, vorbele pline de mangaiere sufleteasca sunau cam asa--ce sa-i faci?,Dom'' Primar NICOLAE este batran nu-ntelege dorinta si nevoile tinerilor din Galati--.
  Nici D-stra nu le stiti,si nu le veti cunoaste niciodata nevoile tinerilor si a locuitorilor din urbea noastra.
  Oooooooooooooof ce-am zis,URBE,ce-o fi-nsemnand?,habar de am.
  Am de cerut ceva D-lui viitor PRIMAR al Municipiului Galati MARIUS STAN--pisteeeeeeeeeeeeee,traseeeeeeeeeeeeeee pentru biciclisti si rolleri domle''Primar MARIUS STAN.
  Ti-e caciulita (prezervativul)prea mare Dom''vice asteapta sa-ti vina randul,peste vre-o 5 mandate poate.
  Hai va PUP.POPPEL.

  Raportează
 • postat de Vali Vineri, 08 Iunie 2012 09:14 Link la comentariu
  0
  0

  Doamne ce fals poate fi mamelucul asta impotent! Ce taur a luat el de coarne? S-a plans incontinuu ca partidele si CL-ul i-a bagat pe gat oameni pe care el nu i-a putut controla, ca CL-ul i-a votat un buget pe care el nu ul dorea, ca nu a putut face nimic din cauza ca a avut un CL potrivnic ... apoi mai panarama de om, daca o sa iesi tu primar crezi ca o sa ai un CL prieten? Pana sa iti anunti candidatura ai fost din acelasi partid cu cei pe care acum ii injuri si care vor reprezenta majoritatea si in viitorul consiliu si tu, mameluc prost si fara tigle pe casa crezi ca o sa fii in stare sa faci mai mult decat ai facut pana acum?
  Sa ne fereasca sfantul de un om ca tine la primarie ca ne-am dus dracului cu totii!
  Monstra de incompetenta :‎"Nicuşor Ciumacenco: Demolare doar cu acordul proprietarului!
  Eliberarea spaţiilor ocupate în prezent de garaje (cu acordul proprietarilor) şi transformarea lor în locuri de recreere..." CU ACORDUL PROPRIETARULUI!!!! :)))) asa ia Ciumi taurul de coarne ... sau taurul il ia in coarne pe el ?

  Raportează
 • postat de Alin Vineri, 08 Iunie 2012 09:02 Link la comentariu
  0
  0

  Imi place foarte mult echipa tanara a domnului Ciumacenco din care fac parte si celebri interlopi notorii ai Galatiului. Si sa nu uitam si de Boldea care din prietenie prea mare cu Ciumacenco a patit-o, dar asta pentru ca nu a vrut sa ii dea si acestuia o cota mai mare din afacere. Un independent ca Ciumacenco merge cu X5 nou prin oras zi de zi, fara nici o zi de munca la celebrul cabinet, umple tot orasul de afise, iar cu toate acestea nimeni nu se intreaba de unde are atatia bani. Brusc e independent, dupa ce ne-a fraierit atatia ani cu sensurile giratorii din plastic, borduri schimbate pe Tiglina1 (cele noi deja sunt toate sparte, ciobite, prilej sa mai intre o transa de modernizari si implicit bani), celebra "unda verde" pentru semafoare (cand vreodata aici) si plaja Dunarea/Bazinul cu valuri care este imaginea perfecta a celui mai "cosmopolit" oras de la Dunare. Uitasem ca sub atenta lui grija s-a facut lucrarea perfecta de la IVAS de ne ramanea doar sa mai decolam cand treceam cu masina pe acolo, ca de mult ce iubeste Galatiul si-a dat jos imediat afisul electoral arborat deasupra gropii din Micro17 la o zi dupa aparatia ei. Sau ala nu e Galatiul lui? A demolat o pizzerie (foarte bine) si a lasat un popa sa isi puna crucile peste acel loc rezultand CEL MAI MACABRU loc din tot judetul. Daca pentru asta vrea sa demoleze si restul de chioscuri (care totusi ar trebui demolate) e clara treaba. Bine ca la ora 7 dimineata cand plecam la munca cei de la Ecosal ne fac sa incepem ziua cu zambetul plin pe buze, atunci cand ridica tot praful si toate mizeriile cu celebrele maturi de nuiele care nu mai exista in nici un stat din Europa. Ii apreciez ca termina totusi pana la maxim ora 10 ca sa se odihneasca apoi; deci 3 ore munca pe zi, cat sa ne prafuiasca si gata. Asa ca nu, mersi. Pe mine nu ma intereseaza acest domn si nici echipa lui. Nu am sustinut nici un alt candidat, ci doar m-am exprimat referitor la acesta. Zi buna.

  Raportează
 • postat de un cetatean , fost politist Vineri, 08 Iunie 2012 08:24 Link la comentariu
  0
  0

  De ce nu spui la oameni ca fratii HERESCU subt in spatele tau si ca daca ajungi tu primar , astia vor face cu orasul ce au facut cu afacerile lor?Badarau cat a fost la sefia politiei de frontiera a ''tinut '' in brate tyoti mafiotii din vama !Intreaba-l cum si-a facut fiusu casa, ditai palatul, pe Arcasilor?Cine l-a ajutat?
  Nu cumva mafiotul de Stresina, cel care facea trafic de tigari?
  Pacat ca ai plecat la drum cu asa oameni pe langa tine!

  Raportează
 • postat de Președintele Comisiei de Urbanism?Care urbanism tată? Dacă tăceai deștept erai ! Vineri, 08 Iunie 2012 08:02 Link la comentariu
  0
  0

  Ciumacanco Viceprimar,adică pe lângă Primar,adică al doilea om din Primărie,adică a supervizat actualul Oraș Galați în halul în care arată azi? Președinte Comisiei de Urbanism Orașului Galați? Băi Tată,mai bine nu mai spuneai !!! Păi cum,mizeria din oraș ai organizat-o,controlat-o și gestionat-o? Păi tu ești de vină ca ,,șef de lucrări'' de garajele di Țiglina 1 și 2?Aleile dintre blocuri mizerabile?Spațiile verzi și aleile dintre blocuri călcate de mașinile ce ies din garaje pentru că nu au ieșire proiectată?Construcția din Complexul Țiglina 1 o mizerie a ,,noi arhitecturi''?Taxă de intrare în Parcul Botanic? .Băi tată,dar multă nesimțire ai !!!

  Raportează
 • postat de sfat Vineri, 08 Iunie 2012 07:59 Link la comentariu
  0
  0

  @Felix: Nevestele le schimba doar cei carora nu le plac femeile, ei tot isi cauta idealul si nu-l gasesc, precis nici de a treia nu-i place, pe cand a patra?! Oamenii normali se acomodeaza cu defectele (normale) si calitatile celui de langa el, iau oamneii asa cum sunt, dar altii sunt asa, niste neintelesi, in felul lor sunt nefericiti.

  Raportează
 • postat de hehe Vineri, 08 Iunie 2012 07:32 Link la comentariu
  0
  0

  Ai dovedit de ce esti in stare atatia ani cat ai fost in echipa care a condus orasul.

  Raportează
 • postat de Crita Vineri, 08 Iunie 2012 07:28 Link la comentariu
  0
  0

  Pana acum ai luat taurul de corn, dispus ceva mai jos.

  Raportează
 • postat de GALATENII AU HOTARAT DUMINICA 3 IUNIE SA MEARAGA ALATURI DE TELEGAN CONSTANTIN IN ALEGERILE DE DUMINICA 10 IUNIE(VEZI PE GOOGLE VIDEO MARS ELECTORAL AVOCAT TELEGAN CONSTANTIN) Vineri, 08 Iunie 2012 07:27 Link la comentariu
  0
  0

  AVEM PRIMAR,AVEM FORTA CIVICA,VOM VOTA AVOCAT TELEGAN

  Raportează
 • postat de GALATENII AU HOTARAT DUMINICA 3 IUNIE SA MEARAGA ALATURI DE TELEGAN CONSTANTIN IN ALEGERILE DE DUMINICA 10 IUNIE(VEZI PE GOOGLE VIDEO MARS ELECTORAL AVOCAT TELEGAN CONSTANTIN) Vineri, 08 Iunie 2012 07:26 Link la comentariu
  0
  0

  AVEM PRIMAR,AVEM FORTA CIVICA,VOM VOTA AVOCAT TELEGAN

  Raportează
 • postat de FELIX Vineri, 08 Iunie 2012 07:25 Link la comentariu
  0
  0

  Din doi rai aleg unul mai putin rau si anume CIUMACENCO!Decit un fost fotbalist(numai asta are in cap)care este la a treia nevasta spune totul.Daca prima sotie nu a fost buna ,a fost a doua,daca nici a doua, a treia, pai cine e devina ?Din fotbalist nu vei face un oras gen:UN STADION MODERN(de asta avem nevoie pe criza asta!)UN BAZIN OLIMPIC,O SALA DE SPORT!!!!! Astea sunt in capul unui fotbalist!!!Pe criza asta el se apuca de constructii , cind in toata lumea constructiile si le permit numai BOGATII!!!

  Raportează
 • postat de GALATENII AU HOTARAT DUMINICA 3 IUNIE SA MEARAGA ALATURI DE TELEGAN CONSTANTIN IN ALEGERILE DE DUMINICA 10 IUNIE(VEZI PE GOOGLE VIDEO MARS ELECTORAL AVOCAT TELEGAN CONSTANTIN) Vineri, 08 Iunie 2012 07:25 Link la comentariu
  0
  0

  AVEM PRIMAR,AVEM FORTA CIVICA,VOM VOTA AVOCAT TELEGAN

  Raportează
 • postat de vadim a spus Vineri, 08 Iunie 2012 07:23 Link la comentariu
  0
  0

  Amice dar,eu te-am rugat sa pleci si sa lasi oamenii astia in pace.Tu mai baiatule ai probleme mediacale si ai nevoie de tratament mai copile mai.AI RETARD MINTAL DUTE ACASA MAI BAIATULE MAI

  Raportează
 • postat de vadim a spus Vineri, 08 Iunie 2012 07:23 Link la comentariu
  0
  0

  Amice dar,eu te-am rugat sa pleci si sa lasi oamenii astia in pace.Tu mai baiatule ai probleme mediacale si ai nevoie de tratament mai copile mai.AI RETARD MINTAL DUTE ACASA MAI BAIATULE MAI

  Raportează
 • postat de Ariciul Vineri, 08 Iunie 2012 07:11 Link la comentariu
  0
  0

  Fara patima confruntarii electorale, pot sa spun ca nu te mai vreau, d-le Ciumacenco.

  Ca sef al comisiei de urbanism ai dat aprobari ca sa se construiasca pe trotuare, pe strazi- in tiglina 1, ai dat avize de constructie fara respectarea legii in ce priveste locurile de parcare, ai tras canalizari doar pe jumatate de strada unde era colegul de vot.. Intr-un cuvant mi-ai mutilat orasul meu. Sunt fapte si nu intentii.

  Si acum zici ca mai vrei. Ai pierdut cel mai important capital, increderea oamenilor. Inapoi la dinti stricati.

  Raportează
 • postat de caddy Vineri, 08 Iunie 2012 06:59 Link la comentariu
  0
  0

  locul tau bai ciumaneco e intr-una din gropi impreuna cu taicatu politic nicolae, la gunoi cu voi

  Raportează
 • postat de IC Vineri, 08 Iunie 2012 06:05 Link la comentariu
  0
  0

  Hai da de . Chestia cu demolat cateva afise , o pitzerie ( pentru care era hotarare judecatoreasca) si cateva garaje ,ma lasa rece.In ritmul asta ,peste cateva sute de mandate de primar, v-a scapa orasul de miile de cosmelii construite pe domeniul public (garaje , magazine ,chioscuri etc). Votez pe cel si cei vor pune buldozerele pe ele si va termina cu societetile falimentare subordonate consiliului local si primariei. O chestiune de culoare privind cei zece independenti , daca vor fi alesi sa se straduiasca sa nu puna vre-o sedinta de consiliu in zi de sarbatoare si sa nu se duca la sedinta in uniforma , este posibil sa nu fie loc de atatea galoane....Obsev ca iarasi se confunda consiliul local cu un furnal , am mai avut primar un fost director din combinat................ si nu a facut nici o branza .

  Raportează
 • postat de doi nene Vineri, 08 Iunie 2012 02:28 Link la comentariu
  0
  1

  mai baieti , nu va mai certati. ciumacenco a facut lucruri bune, si va face in continuare. uitati-va acum la proiectul in derulare dintre micro 19 si spitalul de copii .... schimbarea canalizarilor, instalatiilor electrice si de gaze, liniilor de tramvai, refacerea strazilor, asfaltarea corespunzatoare, etc!!!!

  Raportează
 • postat de Orange Vineri, 08 Iunie 2012 01:03 Link la comentariu
  0
  0

  @tanar din oras pana una alta, mai analfabetule, lasa internetul si pune mana si inavata sa scrii.Cand ma gandesc ca analfabetii ca tine au drept de vot ma ia cu dureri de cap.

  Raportează
 • postat de SENZA LADRII Vineri, 08 Iunie 2012 01:01 Link la comentariu
  0
  0

  Ma come tochi il torro ,i;ochiali ci sono guasti,e cosi non trovi la strada mai, x andare avante ,ne anche detro . Dal1989 sempre voii siete girati per guidare la Romania. VIVA ROMANIA, SEI UN PAESE RICA , CELAI TUTTO, ORO, PETROLIO, CARBONE, RAME , MAR,NERO E TANTTI ALTRE COSE. ORIUNDE VOI FI ROMAN SUNT. CIAO ROMANIA, E SENZA LADRI. UN BACIO A TUTTI

  Raportează
 • postat de un tanar din oras Vineri, 08 Iunie 2012 00:45 Link la comentariu
  0
  0

  ce ai dovedit tu, mai asta??? de 4 ani de cand ai tot fost "vice"primar.. nu ai facut absolut nimic... in plus de asta vrei sa mai si strici... nenea CIUMAcenco... lasa politica si apucate de dinti inapoi...acolo poate te pricepi mai bine!;)

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.