Bani de la buget pentru Centura Tecuciului

Bani de la buget pentru Centura Tecuciului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După un mandat întreg în care au fost neglijaţi de guvernanţi, tecucenii au toate motivele să-şi scoată pârleala şi au intrat pe lista de investiţii a noului buget. După cum am aflat de la deputatul PC de Galaţi Bogdan Ciucă (foto), pentru Şoseaua de Centură a Tecuciului – investiţie pe care municipiul a îmbătrânit aşteptând-o – au fost alocaţi în bugetul de stat 491.000 de lei. Alocarea bugetară s-a făcut în urma amendamentelor susţinute de parlamentarii gălăţeni.

Tot de la Bogdan Ciucă am aflat că, graţie amendamentelor susţinute de aleşii noştri, pentru şcolile din judeţul Galaţi au fost alocaţi 745.000 de lei. Printre instituţiile de învăţământ care vor primi bani se numără Şcolile 10, 12, 13 din municipiul Galaţi, Şcolile 1 şi 2 şi grădiniţa din Cudalbi, şcoala din Matca şi altele. Pentru biserici s-au repartizat de la bugetul de stat 2.765 de lei.

Bogdan Ciucă ne-a mai spus că parlamentarii gălăţeni au trecut peste orgoliile de partid şi şi-au susţinut reciproc amendamentele. 

Deputatul PSD Florin Pâslaru a solicitat bani pentru Festivalul Scrumbiei, având şi susţinerea lui Bogdan Ciucă. Amendamentul a fost respins, pentru că, spune Ciucă, într-un an de criză, nu s-au alocat bani pentru niciunul dintre festivaluri, cu atât mai puţin pentru sărbătoarea populară de la Galaţi. Aleşii au considerat că este mai important să repartizeze banii către investiţii.

Citit 1284 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.