PNL Galaţi – record de amendamente la buget (198)

PNL Galaţi – record de amendamente la buget (198)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Parlamentarii liberali Victor Paul Dobre (foto) şi Paul Ichim au depus 198 de amendamente la bugetul de stat.  Fiecare dintre acestea vizează finanţarea unor  obiective de investiţii în comunele judeţului conduse, prin excelenţă, de primari liberali.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei de către PNL, „aceste amendamente vizează asigurarea finanţării proiectelor de investiţii aflate în derulare, la un nivel optim, minimalist chiar, în acord cu situaţia de criză în care ne aflăm”.

Liberalii avertizează că "votarea, în actuala formă a bugetului, va conduce indiscutabil la colapsul întregului sistem, iar de această dată cetăţenii vor fi grav prejudiciaţi. Considerăm că a nu ţine cont de aceste amendamente, fundamentate pe o atentă analiză a nevoilor, dovedeşte nu numai lipsă de consideraţie faţă de alegători, ci un gest de inconştienţă politică. Ipocrizia guvernanţilor merge până la se dovedi nedumeriţi, dacă nu chiar indignaţi, în ceea ce priveşte planul de creştere salarială pentru medici şi pentru profesori, pe motiv că nu pot fi suportate de către buget, cu toate că, în anul 2008, forţau cu inconştienţă creşteri suplimentare, în toate domeniile, în ciuda avertismentelor guvernului liberal”.

PNL a ţinut să bată obrazul Coaliţiei de guvernare, amintind că „în perioada guvernării PNL, au primit fonduri, pentru derularea proiectelor de investiţii, toate comunele gălăţene, indiferent de coloratura politică a primarilor”.

Citit 1802 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.