Perioada angajărilor cu "bileţel" la Primărie s-a încheiat

Perioada angajărilor cu "bileţel" la Primărie s-a încheiat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Marius Stan a răbufnit: „Să nu-mi mai trimită oameni cu dosare, cu CV-uri, să-i angajez doar pentru că sunt membri de partid!” * Urmează disponibilizări la Primărie!


„Nu sunt nici PNL-ist, nu sunt nici PSD-ist, nici PC-ist, nimic, sunt primarul oraşului şi nu accept şi n-o să primesc niciodată ordine de la nimeni, indiferent cum îl cheamă, indiferent ce funcţie are în partid, în minister sau oriunde, nu primesc de la nimeni ordine! Să fie foarte clar!”, a declarat răspicat primarul municipiului Galaţi, Marius Stan. Edilul a ţinut să transmită acest mesaj public clasei politice: „Să nu-mi mai trimită oameni cu dosare, cu CV-uri, să-i angajez doar pentru că sunt membri de partid. Nu, vor fi angajaţi ăia care merită, şi care au calitate pentru a fi angajaţi în Primărie. Pentru că aşa au făcut ani de-a rândul, şi Primăria asta este cum nu se poate mai înţesată de oameni care nu au ce căuta aici!”, a răbufnit Marius Stan. Edilul a subliniat că întreg personalul funcţionăresc al Primăriei va fi triat, pentru a rămâne doar oamenii oneşti şi de calitate. „Nu toţi oamenii care lucrează în Primărie fac nereguli, sunt oameni oneşti care muncesc onest, pe un salariu chiar de mizerie, dar sunt şi şmecheri care îşi vor găsi de muncă; chit că ne vom duela prin tribunale cu oamenii pe care îi vom disponibiliza, încălcând puţin procedura. Fiind funcţionari publici, trebuie să urmezi tot felul de proceduri, comisie de disciplină, ohoo!, trebuie să mai stăm cu ei încă vreo doi ani de zile, probabil, dacă urmăm procedurile asta. Ne luăm şi riscul acesta, de a ne duela prin tribunal, dar nu cred că va dura mult, pentru că fiecare persoană care va fi disponibilizată să fiţi convinşi că va avea toate motivele să vină să ceară pace cu Primăria, pentru că ştie ce-a făcut şi începem să aflăm şi noi!”, a spus Marius Stan.

Mafioţii imobiliari, ameninţaţi cu plângeri penale

Marius Stan a avut un mesaj şi pentru cei care s-au îmbogăţit pe spatele oraşului: „Este scandalos să fim controlaţi de mafia imobiliară! Orice teren care scapă din domeniul public în domeniul privat al Primăriei să fie sechestrat de toţi şmecherii din oraş! Mafioţii care sunt prin oraşul ăsta să fie convinşi că vor avea plângeri penale pentru demersurile pe care le-au făcut pe sub masă, cu oameni din Primărie, jefuind bugetul local!”.

Citit 3787 ori Ultima modificare Duminică, 23 Septembrie 2012 21:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.