Investiţie cofinanţată de la bugetul local: Bazin de polo de 8,9 milioane de euro

Investiţie cofinanţată de la bugetul local: Bazin de polo de 8,9 milioane de euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În vreme ce gălăţenii fac pluta pe uscat, aleşii locali au aprobat, la solicitarea Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), cofinanţarea de la bugetul local, cu 11.177.400 de lei inclusiv TVA, a obiectivului de investiţii „Bazin de înot de polo”. Aşa cum scriam cu ceva timp în urmă, CNI a inclus în programul „Bazine de înot” şi un bazin de polo, care va fi construit pe bulevardul Cloşca nr. 6. Pentru a beneficia de finanţare în cadrul Programului ,,Bazine de înot’’, autorităţile administraţiei publice locale trebuie să asigure cofinanţarea în procent de minim 30 la sută a valorii lucrărilor de bază aferente obiectivului de investiţii plus contravaloarea taxelor şi impozitelor. Potrivit documentelor care însoţesc decizia aleşilor, valoarea maximă totală a investiţiei, cu tot cu TVA, se ridică la 37.258.000 de lei (8.916.000 de euro), durata de realizare fiind de 18 luni.

Citit 1980 ori Ultima modificare Duminică, 25 Noiembrie 2012 16:37

8 comentarii

 • postat de valentin
  Marți, 27 Noiembrie 2012 10:10
  Noi nu avem nevoie de de strazi asfaltate, de strazi curate. Avem nevoie de chioscuri in paragina, unde dorm cainii si sunt pubele de gunoi, avem nevoi de borduri vopsite. Avem nevoie de "un nou Galati", avem nevoi de bazin de polo. Infiinteaza cumva vreo echipa de polo sau vin aia din Oradea si joaca la Galati?
  0
  0
  Raportează
 • postat de florin
  Marți, 27 Noiembrie 2012 09:06
  Hai sa facem totusi o prioritizare.Galatiul are nevoie de multe intradevar dar totusi in orasul nostru nu s-a jucat niciodata polo.Hai sa reparam ce este stricat acum in Galati.Hai sa cautam sa facem niste terenuri de handbal ,tenis,volei prin cartiere acolo unde se mai poate.In curtile scolilor totul s-a privatizat.Copii de astazi daca vor sa joace un fotbal sau tenis nu au unde.Hai sa dam drumul la Sala Sportului si sa repornim jocurile unde am avut traditie si au disparut.Ma gindesc ca in Sala Sporturilor vor trebui sprijinite de ex scrima,tenisul de masa,luptele,boxul,handbalul,voleiul etc sporturi care sau facut in acea sala.Dupa ce pornim lucrurile in Sala SPortului dupa ce vedem ca treburile o sa mearga bine in ea atunci o sa avem timp sa ne gindim la polo.Poloul in principiu sa jucat mai mult in vestul tarii cei de acolo ar trebui sprijiniti ,in Bucuresti de asemenea trebuie reparat bazinul Olimpia daca nu ma insel.Noi nu avem traditie si sporturile care se desfasoara acum in Galati sunt subfinantate cronic ca sa mai aparem cu ceva nou.Apropo a facut cineva din primarie un studiu de impact?
  0
  0
  Raportează
 • postat de jiji
  Marți, 27 Noiembrie 2012 08:29
  Joaca cineva polo in Galati ???
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Marți, 27 Noiembrie 2012 05:33
  Si cu chestia aia inceputa in intersectia strazii Dr Carnabel cu b-dul Basarabiei ce se intampla ,are aproape 30 de ani de cand este inceputa ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de flo
  Luni, 26 Noiembrie 2012 22:05
  Eu zic ca logic ar fi fost ca autoritatile galatene sa se zbata sa se faca ceva in Galatiul asta, si nu sa vina aia de la Bucuresti sa se roage de tine!! Bun si asa...totusi!
  0
  0
  Raportează
 • postat de alin m.
  Luni, 26 Noiembrie 2012 18:29
  Exista bazin de inot la viva hotel dar intrarea e 50 lei si e prea scump pentru noi. La braila e 20 lei intrarea. vrem si noi cei amarati ceva mai ieftin. sa se faca bazine acoperite sa inotam si noi iarna nu sa ne ducam in fata blocului sa spargem seminte.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Johnescu
  Luni, 26 Noiembrie 2012 12:27
  Ca nu s eface nimic, rau. Ca se face ceva, iarasi rau...
  Clar trebuiesc rafcute bazinele existente, consolidate cladirile, samd, dar nu strica proiecte noi. La proiectele noi se fura cel mai bine, si cel mai mult. Acum, sper ca-n 2045 sa fie gata, sa-mi duc nepotul la polo.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Stan Bancheru
  Luni, 26 Noiembrie 2012 12:15
  Inca o investitie aiurea care va zace pe modelul Baia Comunala...Sau daca va fi facuta la termen va insemna o alta echipa, de polo, finantata de la buget pt a fi spalati bani pe modelul echipei de handbal...Altfel nu vad interesul...Bazinul Olimpic in aer liber zace in balarii,Patinoarul zace in degradare, cluburile sunt disperate ca nu mai au bani, numai handbalul a primit 9 miliarde si aceat bazin care va manca bugetul de 120 de miliarde in 18 luni...investiti pe apa sambetei
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.