Unde-i găseşte Moş Crăciun pe primar, prefect şi preşedintele CJ

Unde-i găseşte Moş Crăciun pe primar, prefect şi preşedintele CJ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fie că au fost sau nu cuminţi, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa şi prefectul judeţului Galaţi, Emanoil Cătălin Bocăneanu merită să primească vizita lui Moş Crăciun. Iată unde-i va surprinde Moşul.

La scris!

Pe dr. Nicolae Dobrovici Bacalbaşa, preşedintele judeţului, Moşul o să-l găsească acasă, lucrând de zor la finalizarea cărţii „Opriţi dricul, mortul ăsta n-a dat plicul”. Preşedintelui CJ nu-i mai trebuie clopoţei şi zurgălăi pentru că o talangă i-a umplut inima de bucurie. Dr. Bacalbaşa a susţinut recent o conferinţă despre literatură şi empatie la Casa Pogor din Iaşi, unde, se ştie, orice eveniment este precedat de sunetul grav al unei tălăngi. Este vorba de clopotul, căruia Junimiştii i-au zis talangă - pentru că asta şi este - cu dangătul căruia care începeau celebrele şedinţe ale Junimii. Venerabilul obiect are o vechime de circa 150 de ani şi a fost cumpărat şi dăruit lui Titu Maiorescu de către Vasile Pogor.

La Sala Sporturilor

Dacă nu-l găseşte acasă, atunci Moşul să-l caute pe primarul Marius pe platforma din faţa Sălii Sporturilor. Edilul este curios cum vor fi spectacolele, focurile de artificii şi concertele de care vor avea parte gălăţenii. În plus, primarul se pregăteşte să devină din nou tată, deci, un motiv în plus să rămână cu soţia, acasă.

În familie

Pentru prefectul judeţului, Emanoil Cătălin Bocăneanu, Crăciunul este dintotdeauna o sărbătoare a familiei. Aşa că e clar, Moşul îl găseşte acasă alături de soţia şi de fiica lui! Iar de Anul Nou prefectul va petrece cu prietenii.

Citit 2830 ori Ultima modificare Vineri, 21 Decembrie 2012 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.