Consiliul Local a decis: Cristi Gheorghe - director interimar al Teatrului Dramatic

Consiliul Local a decis: Cristi Gheorghe - director interimar al Teatrului Dramatic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La propunerea primarului Marius Stan şi prin votul aleşilor locali, tânărul actor şi regizor Cristian Gheorghe a devenit noul director interimar al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Aceasta a fost cea mai importantă decizie luată de aleşii locali în ultima şedinţă ordinară a acestui an.

Dramaticul gălăţean se scălda în ape tulburi încă de la şedinţa trecută a CL, dar situaţia a fost tranşată ieri după-amiază. Aleşii au constatat încetarea contractului de management al fostului director, Vlad Vasiliu, contract care încetase încă de la 1 septembrie 2012. Primarul le-a motivat aleşilor de ce îl propune pe Cristi Gheorghe: „Consider că, fiind angajat acolo, ştiind multe despre arta actorului, despre regie, cred eu că poate să continue activitatea precedentului director, evident până la organizarea concursului”. Cu 19 voturi „pentru” şi două abţineri, artistul a fost desemnat director interimar.

Noul manager le-a mulţumit oficialităţilor pentru încrederea şi onoarea acordate. „Până la concurs sper ca activitatea Teatrului Dramatic să nu fie afectată de această schimbare, care sperăm să nu dureze foarte mult. Avem destule proiecte pe care trebuie să le facem: urmează un nou festival de comedie pentru care trebuie timp ca să poată fi pregătit în condiţii optime. Unul dintre cele mai importante puncte ale proiectului meu este să încerc, împreună cu colegii mei, să facem lucruri de care să nu ne pară rău atunci când n-o să mai fim aici, în teatru!”, a declarat Cristi Gheorghe.

Şedinţa a avut şi un caracter sărbătoresc: a început cu un inedit „Pluguşor” compus şi spus de decanul de vârstă al CL, Nicolae Rainea, şi s-a încheiat cu o cupă de şampanie ciocnită în semn de noroc pentru viitorul an.

Citit 2932 ori Ultima modificare Joi, 20 Decembrie 2012 21:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.