Consiliul Local a decis: Cristi Gheorghe - director interimar al Teatrului Dramatic

Consiliul Local a decis: Cristi Gheorghe - director interimar al Teatrului Dramatic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La propunerea primarului Marius Stan şi prin votul aleşilor locali, tânărul actor şi regizor Cristian Gheorghe a devenit noul director interimar al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Aceasta a fost cea mai importantă decizie luată de aleşii locali în ultima şedinţă ordinară a acestui an.
Dramaticul gălăţean se scălda în ape tulburi încă de la şedinţa trecută a CL, dar situaţia a fost tranşată ieri după-amiază. Aleşii au constatat încetarea contractului de management al fostului director, Vlad Vasiliu, contract care încetase încă de la 1 septembrie 2012. Primarul le-a motivat aleşilor de ce îl propune pe Cristi Gheorghe: „Consider că, fiind angajat acolo, ştiind multe despre arta actorului, despre regie, cred eu că poate să continue activitatea precedentului director, evident până la organizarea concursului”. Cu 19 voturi „pentru” şi două abţineri, artistul a fost desemnat director interimar.
Noul manager le-a mulţumit oficialităţilor pentru încrederea şi onoarea acordate. „Până la concurs sper ca activitatea Teatrului Dramatic să nu fie afectată de această schimbare, care sperăm să nu dureze foarte mult. Avem destule proiecte pe care trebuie să le facem: urmează un nou festival de comedie pentru care trebuie timp ca să poată fi pregătit în condiţii optime. Unul dintre cele mai importante puncte ale proiectului meu este să încerc, împreună cu colegii mei, să facem lucruri de care să nu ne pară rău atunci când n-o să mai fim aici, în teatru!”, a declarat Cristi Gheorghe.
Şedinţa a avut şi un caracter sărbătoresc: a început cu un inedit „Pluguşor” compus şi spus de decanul de vârstă al CL, Nicolae Rainea, şi s-a încheiat cu o cupă de şampanie ciocnită în semn de noroc pentru viitorul an.

Citit 2824 ori Ultima modificare Joi, 20 Decembrie 2012 21:45

8 comentarii

 • postat de ion
  Duminică, 30 Decembrie 2012 01:59
  Cine e Comsa P ? daca dai pe net apare ca e ziarist iar punem ministru agriculturii un ginecolog sa face prostitutie intelectuala?
  0
  1
  Raportează
 • postat de Bravo! Nu-i rău. Felicitări !! Un început bun.
  Luni, 24 Decembrie 2012 09:51
  Nu-i rău, sper să fie și sper să fie director și după concurs. Deci bravo, o bună alegere.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Costel Mardanovici
  Vineri, 21 Decembrie 2012 21:27
  Cred ca era mai bun Comsa Pompiliu,asa cum se stabilise,dar baiatul nu are spate politic.Pacat.O sa vedeti curand cata dreptate am.
  1
  0
  Raportează
 • postat de Mihail
  Vineri, 21 Decembrie 2012 18:00
  Tanarul actor si regizor este descendentul unui vechi slujbas al Thaliei la Galati,venerabilul actor Gheorghe Gheorghe;astept cu interes manageriatul acestui tanar si ambitios membru al echipei Dramaticului Galatean!!!Talentul dublat de entuziasm sper sa fie de bun augur pentru evolutia colectivului artistic din urbea noastra!!!Succes!!!
  0
  1
  Raportează
 • postat de lil
  Vineri, 21 Decembrie 2012 16:45
  nu-l cunosc pe actualul director desemnat, in schimb ca cetateam ma deranjeaza implicarea primarului la desemnarea acesuia, primarul era cu fotabalul nu cu arta, acum se pricepe si la sa ceva???
  0
  0
  Raportează
 • postat de elena
  Vineri, 21 Decembrie 2012 14:24
  Merg la teatru, cu mare placere.Foarte buna alegerea .felicitari!
  0
  1
  Raportează
 • postat de adrian
  Vineri, 21 Decembrie 2012 09:33
  Foarte buna alegere.Un profesionist din interior.Neimplicarea politicului in cultura este laudabila
  0
  1
  Raportează
 • postat de Ion
  Vineri, 21 Decembrie 2012 08:26
  Felicitari, autoritatile au facut un lucru corect au gasit omul potrivit si l-au pus pe functia pentru care este super pregatit.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.