Postul de director la Cantina de Ajutor Social, scos la concurs

Postul de director la Cantina de Ajutor Social, scos la concurs
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Studii superioare de lungă durată în ştiinţe juridice, administrative sau economice, experienţă managerială şi vechime în domeniu de cel puţin trei ani, acestea sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească pretendenţii la funcţia de director al Cantinei de Ajutor Social Galaţi. Pot participa la concurs persoanele care sunt declarate "admis" în urma selecţiei dosarelor, concursul fiind programat pe 15 martie - proba scrisă – iar cinci zile mai târziu, interviul. Iniţial, postul scos la concurs de Primărie era de administrator la Cantină, aşa că aceia care şi-au depus dosarele pentru vechea funcţie, pot depune cereri pentru director.

Citit 1952 ori Ultima modificare Marți, 05 Februarie 2013 17:21

2 comentarii

 • postat de sceptic
  Joi, 07 Februarie 2013 19:20
  HAIDA DE! concurs de ce? de "coate politice?sau de spagi cine care sa-l ocupe ?care e PNL-ist,PSD-ist PC-ist ?mai era cica la alta institutie concurs dar postul e al PC-ului ...apoi d-lor ziaristi cum vine asta daca prin faptul ca la revolutie am castigat o libertate chiar cu sangele altora cum vine asta ? concurs scris dar prin care numai o persoana va sti subiectele...ne jucam sa prostim lumea cu concurs...spuneti doar concurs la partid care sa mai roada un ciolan si sa de-a si la partid ca altfel "I SE RETRAGE SPRIJINUL POLITIC"...fratilor voua nu va e scarba de ce vedem scris?pe cine pacalim ?va fi un post pentru un POLITRUC si nu pentru un MERITROCAT ca asta nu se mai poarta demult in romania si asta ne va termina ca natiune si deja suntem cred mai jos si ca albanezii; va fi un post al cuiva pentru a mai invarti cat se poate si pentru a avea desigur si pentru o viitoare ascensiune "BINE" la cv
  0
  0
  Raportează
 • postat de Phill
  Miercuri, 06 Februarie 2013 10:36
  Frumos, frumos : concurs de director (nu-i mai spune manager ?!), cu lucrare scrisa. Pe cand asa ceva pentru toate fotoliile de director de la societatile de utilitati publice (apa, caldura, energie, piata, salubritate, oficiul de pensii, asigurari de sanatate, domeniul public, transport in comun etc.) si fara concurs de "culori politice" ?!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.