Marius Stan s-a dat după boscheţi
Foto: Ilustraţie: Monzanette

Marius Stan s-a dat după boscheţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Galaţiului nu le spune nici dă-te mai încolo buboşilor din serviciile municipale, dar îi dă ca destituiţi presei pe surse. Văzându-l speriat şi de proprii subordonaţi, până şi poliţiştii rutieri l-au luat peste mâna cu care semnează aprobări.

Transportatorii judeţeni au vrut să mărşăluiască motorizat în semn de protest, dar Marius Stan s-a opus, invocând acordul poliţiei pentru doar 50 de microbuze din 150 anunţate.

Pe lângă aberaţia miliţianocratică de a permite doar unui cetăţean din trei să-şi exprime nemulţumirile, de notat dispreţul unui primar liberal faţă de dreptul constituţional la protest. Stan uită pe spinarea căror mitinguri şi ciomăgeli neautorizate a venit puterea actuală, evident, la putere.

Conform Legii 60 din '91, primarul dă aprobare de miting, iar poliţia are doar rol consultativ. În baza unor date alarmante de la organele specializate, primarul se poate şi opune. Dar greu de crezut că poliţia i-a dat astfel de date, dată fiind competenţa acesteia în a măsura traficul. Nu mai departe de astă-vară, un sens giratoriu la Inelul de Rocadă a rezistat doar şase ore. Dar cel născocit 30 de metri mai la deal "defluează" ca o canalizare înfundată în fiecare dimineaţă...

Deci e clar că doar păsărilor de curte îşi permite Stan să le toarne-n faţă ce apă calcă.

Curcanilor naţionali nu poţi să le anulezi din senin o zi de stat în boscheţi fiindcă au chef nişte alegători să-ţi defileze în ciuda radarului pe bulevard, nu? O dată te trezeşti cu caschetele la uşă, să-şi scoată pârleala din alte amenzi, cum ar fi unele pentru gropile parcate aiurea de administratorul străzilor, recte Primăria...

Prioritatea de stânga-mprejur

Citit 19586 ori Ultima modificare Marți, 12 Februarie 2013 20:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.