Şedinţă extraordinară: Se împarte caşcavalul funcţiilor în Consiliul Local Galaţi

Şedinţă extraordinară: Se împarte caşcavalul funcţiilor în Consiliul Local Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşii locali se vor întâlni mâine în şedinţă extraordinară pentru a desemna componenţa consiliilor de administraţie din fruntea societăţilor de interes local şi reprezentanţii în adunările generale ale acţionarilor. Astfel, Administraţia Pieţelor Agroalimentare, Transurb şi Gospodărire Urbană vor avea câte şapte membri în Consiliile de Administraţie, iar mandatul celor numiţi va fi de patru ani. SC Parc Industrial şi Administraţia Zonei Libere vor avea CA-uri de câte cinci membri. Potrivit surselor noastre, din noianul de funcţii, patru vor reveni PP-DD, iar restul, USL. De asemenea, vor fi votate şi consiliile de administraţie la unităţile şcolare din municipiul Galaţi.
Tot pe ordinea de zi se află şi un proiect de hotărâre privind finanţarea de la bugetul local a unor structuri sportive. De asemenea, se are în vedere şi atribuirea în folosinţă gratuită pe o perioadă de patru ani, către SC Industrial Parc SRL, a obiectivului de investiţii „Parc Industrial - Zona Liberă Galaţi”, aflat, se pare, aproape de finalizare.

Citit 2248 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2013 16:09

8 comentarii

 • postat de calin
  Marți, 16 Aprilie 2013 15:59
  Bine ca ti a fost rusine ca esti USL ist , toti fiind tampiti dar in halul ultimilor ani parca nu a fost nicicand. Posturile sunt date de foarte mult timp de cei care sunt inca la putere, ei intre ei isi fac favoruri, daca am incerca sa verificam ,dar pe bune, dupa toata aceasta treaba am constata cu ce hoti avem de a face.Sigur nu s-a uitat nimeni ,desi primaria este langa Universitate, ca tocmai este bursa locurilor de munca si ca ar trebui sa dam o sansa celor care nu au loc de munca fiind ei chiar si tineri. Numai odraslele celor asa zisilor alesi sunt capabili sa ocupe posturi bune, oare de ce nu se gandesc la asta ?????????????????????????????????
  0
  0
  Raportează
 • postat de Akbar
  Marți, 16 Aprilie 2013 12:16
  Cascavalul asta se imparte din 4 in 4 ani. Tocmai de aceea e mare inghesuiala la functii, fotolii caldute, indemnizatii si alte asemenea "pomeni". Dupa fapta si rasplata, spune proverbul.
  Ca o mare parte din acestea se remunereaza din banutul public, care e fara numar cand e sa se imparta dupa contributia adusa la "propasirea si binele" partidului, prin campaniile electorale. Oare cati dintre acesti viitori membri in consiliile de administratie stiu macar care e domeniul de activitate al societatii comerciale in care isi vor "aduce contributia" ?
  Cine va recomanda ? era o replica din minunata seria B.D.
  Partidul - se raspunde acum.
  0
  0
  Raportează
 • postat de realitatea
  Marți, 16 Aprilie 2013 09:43
  IMI ESTE RUSINE SA SPUN CA : Sunt cetatean Roman, si galatean, ca sunt membru USL, ca sunt om de cultura, ca am un salariu de 500 de ron , si ca imi duc viata de azi , pe maine,pana unde poate duce minciuna legata de atatea promisiuni? cat mai poate rabda populatia saraca , care ia indulmecat cu o bricheta,un pix, un fular, si dupa 23 de ani nici un rezultat.reforma bate pasul peloc, la fel si nivelul de trai foarte scazut, cat sa mai suportam aceasta batjocura.ce viitor oferim copiilor nostri, si familiilor noastre? stiu ca pentru ei e foarte usor sa spuna : caini latra caravana trece!!!!cascavalul interesul poarta fesul!!!! pana unde poate duce aceasta :nepasare,indiferenta, ignoranta totala,din partea clasei politice asupra cetatenilor care iau votat?
  0
  0
  Raportează
 • postat de arisiul
  Marți, 16 Aprilie 2013 08:45
  Şedinţă extraordinară: Se împarte caşcavalul funcţiilor în Consiliul Local Galaţ
  Sprijin pentru cei mai săraci gălăţeni: Cine şi cum poate beneficia de tichetele de Paşti. mai oameni buni?sant doua anunturi.cititi-le si va minunati.de ce nu ar fi invers?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Nu mai scrieți de ei, sunt imorali până în vârful degetelor. Galațiul arată după fața și educația lor
  Luni, 15 Aprilie 2013 21:46
  După 23 de ani putem striga în gura mare că sunteți parșivi, nu aveți caracter, morală, ce mai, educație de țară, veniți cu pluta pe Dunăre. Rușine, mai mergeți pe la Biserică, poate se mai lipește ceva morală, fie și religioasă. Ne mâncați zilele cu aspectul orașului, la nivelul neuronilor din creier ce-i dețineți temporar pe această planetă.
  0
  0
  Raportează
 • postat de mai conteaza?
  Luni, 15 Aprilie 2013 17:08
  cine mai are chef de ris. sintem niste idioti furatti la ochi de niste smecheri. parca nu stie toata lumea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de domnul domn
  Luni, 15 Aprilie 2013 11:58
  da trebue cit mai multi membri in C. A , ca tot nau decit obligatia de ridica REMUNERATIA CIT MAI GRASA ,,,,,,,,
  0
  0
  Raportează
 • postat de cacarau
  Luni, 15 Aprilie 2013 10:34
  facilitati pensionarilor pentru ca sunt masa electorala, polatite insa din bani publici
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.