Parcul Industrial dă cu piciorul investitorilor. Oamenii de afaceri interesaţi fac calea întoarsă

Parcul Industrial dă cu piciorul investitorilor. Oamenii de afaceri interesaţi fac calea întoarsă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cinci oameni de afaceri din ţară, interesaţi să investească în Parcul Industrial de la Galaţi, sunt ţinuţi în şah de autorităţi * Drumul de acces nu este finalizat, iar Parcul nici măcar nu este racordat la energia electrică


Deşi mai mulţi investitori potenţi din ţară şi-au manifestat intenţia de a pune pe picioare o serie de afaceri la Galaţi, întreprinzătorii sunt ţinuţi în stand-by de către autorităţi întrucât, în acest moment, oamenii de afaceri nu pot concesiona vreo suprafaţă de teren în Parcul Industrial. Societatea care răspunde de activitatea Parcului nu a primit, nici până la această dată, în administrare obiectivul, după cum cotidianul nostru a mai semnalat. Ba mai mult, drumul de acces în zonă nu este finalizat, iar construcţia nici nu este racordată la energia electrică. Există informaţii că există cinci companii din ţară şi-au manifestat intenţia de a-şi deschide o serie de unităţi de producţie în Galaţi, fiind interesate să desfăşoare activităţi în domenii precum construcţii auto, metalurgie, servicii, arhitectură şi nu numai.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 2357 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iulie 2013 13:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.