„În ţara asta, totul este corupt”

„În ţara asta, totul este corupt”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii sunt extrem de nemulţumiţi de arterele rutiere din oraş, dar şi de cele din judeţ. Cei mai optimişti dintre locuitorii de la malul Dunării cred că abia peste 100 de ani vom putea circula pe drumuri cu adevărat reabilitate şi modernizate, în timp ce pesimiştii susţin că nu vom evolua niciodată, din cauza corupţiei.

Vasile Iftode, pensionar: "Nu sunt mulţumit nici de drumurile judeţene şi nici de cele din oraş. Ştiu doar să promită, atât. Mă uit şi în oraş că ceea ce s-a făcut a făcut Nicolae, fostul primar. Spre jumătatea judeţului este dezastru. Este foarte periculos şi pentru şoferi. Nu cred că se vor rezolva curând aceste probleme. Nu mă miră faptul că sunt tot felul de nereguli. Mă uit şi la Nicolae Bacalbaşa, preşedintele Consiliului Judeţului, că mai mult stă pe la televizor."

Cristian Dăianu, şahist de performanţă: Străzile din judeţ nu le ştiu foarte bine, dar pot spune despre cele din oraş că nu sunt în regulă. Strada Brăilei tocmai a fost asfaltată şi acum e vălurită. Nu înţeleg de ce încep acum să reabiliteze strada Basarabiei. Acum, tocmai când vine frigul.

Ciprian C.: Nu mă mulţumesc sub nicio formă. Nu ştiu ce declară ei, dar este durere. Am maşină şi o simt pe bugetul meu. Lucrurile nu se vor schimba, în nici un caz, într-un an sau doi. Ne trebuie cam o sută de ani.

Viorel Carpet, pensionar: (fără poză) Asta este de când lumea. Raportările acestea false nu sunt de acum. În ţara asta, totul este corupt. Nu sunt optimist. Ştiu că nu se va schimba nimic nici peste 100 de ani. Pe tineri îi aşteaptă vremuri grele.

Citit 1420 ori Ultima modificare Duminică, 06 Octombrie 2013 15:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.