La padocul Ecosal - primul câine adoptat: Un maidanez pentru un consilier local

La padocul Ecosal - primul câine adoptat: Un maidanez pentru un consilier local
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După cum atrăgeam atenţia şi în alte ediţii ale ziarului nostru, de multe ori iubirea faţă de câinii comunitari nu sare dincolo de scara blocului, puţini fiind aceia care îşi asumă responsabilitatea adoptării, în toată regula, a unui câine maidanez. Dar iată că, la padocul Ecosal, de pe strada Zimbrului, s-a întâmplat zilele trecute "minunea" adoptării primului câine de după manifestările din septembrie, din faţa Primăriei. Cel care a adoptat căţelul este nimeni altul decât consilierul local Ilie Zanfir, care este şi directorul Bibliotecii "V.A.Urechia". Acesta nu este, după cum ne mărturiseşte, la prima experienţă de acest fel. "Am adoptat şi anul trecut, la final de an, doi câini. Sunt la Bibliotecă şi acum. Au cuşti, cu lanţ. Le asigurăm mâncare. Şi acum m-am gândit să mai adopt unul. Am venit, l-am ales. L-am botezat Azorel. Va sta în comuna Vânători, la casa părintească, unde am copilărit eu. Eu nu sunt pentru eutanasiere, sterilizarea cred că este soluţia”, ne-a explicat proaspătul posesor de maidanez. Potrivit directorului Serviciului Public Ecosal, Ionuţ Pucheanu, din septembrie, doar două persoane au mai venit să se intereseze de soarta câinilor aflaţi în padoc. Dar, mai ştii, poate acum s-a spart gheaţa.

Citit 2036 ori Ultima modificare Luni, 07 Octombrie 2013 18:11

9 comentarii

 • postat de caddy
  Miercuri, 09 Octombrie 2013 07:54
  5.13.213.***
  marsh in mm iorga
  1
  1
  Raportează
 • postat de iorga
  Miercuri, 09 Octombrie 2013 07:48
  5.13.153.***
  Cand vorbim si de primul caine eutanasiat ?????????
  3
  1
  Raportează
 • postat de George
  Marți, 08 Octombrie 2013 22:53
  89.136.65.***
  Se vede ca astia care comentati sunteti majoritata niste cocalari retardati handicapati.
  2
  1
  Raportează
 • postat de jos cu javrele din politica
  Marți, 08 Octombrie 2013 17:06
  79.189.169.***
  a inceput campania electorala?
  P.S.: sa fac ceva pe codurile voastre captcha
  0
  0
  Raportează
 • postat de Azorel
  Marți, 08 Octombrie 2013 16:07
  92.85.250.***
  ... de baila de la foaie, ip-ul meu, sanatate sa aiba, se misca nu de azi ca robotu sau poate face misto sau - e o varianta, nu-mi doresc - se "imbraca" p'aici, prin salarii ce da, asemenea "bibliofilului" care a vazut prima carte din viata lui dupa ce l-a pus director principalul casian, dan nica etc - de gestionar zanfir cu z mic - la "depozitu" de carti de pe str. Mihai Bravu 16 ... a venit panorama pesedeului dar nu cea mai penibila, de zanfir cu z mic e vorbirea, uns sef la http://www.bvau.ro/contactmap.php - normal - din turma / pe filiera scrumbiilor putrede ce se vand si cumpara p'aici electoratu galatean din ancestral ...a venit panarama / panorama - tot o laie - spune articolul unde este commentul acesta - de zanfir cu z mic e vorbirea si poza cu el - la padocu oficial sa infieze si sa-l dea baila la ziar, special pregatit cu palarie de la Mageanu, lant pentru "pitbul" si fotograf cum valoare nu multi ... alooo, se aude, noi pe cine drac mai votam p'aici - de aici in colo - ca astia ne adopta benevol-obligatoriu, nu ne lasa sa traim decat daca-i scuipam, la propriu, cu tushu pe liste ... ne ameninta, daca nu, ne adopta ca pe Azorel care, saracul, n-are nevoie de zale, e mai bland decat ministresa liberala de la munca ... zilnic vine o "nebuna" in Gradina Publica si potaia de Azorel e fericit, nu musca pe nimeni, ba din contra, alearga ca un nebun si da din coada cum elicopteru ... farmacista zice ca de toate, in timp ce din pensia dumisale da la Azorel si la fratii lui de la Orijen, ca regele e de vina pentru toate nenorocirile ... zanfir de Basescu se teme ca de iminentul cataclism si d'asta se pozeaza la padoc ... io, mai destept, zic de iliescu si poporu rus nenorocire, dan nica, paslaru - zanfir, saracu, e doar director la „V.A. Urechia“ ... cand intra fotomodelu pe strada cu depozitu, il latra maidanezii ce sunt de ani p'acolo, pute a prost zanfir !!!
  1
  0
  Raportează
 • postat de dana
  Marți, 08 Octombrie 2013 14:14
  79.48.242.***
  BRAVO D-LE ZANFIR !!!!!!!!!!
  Intr-o viitoare vacanta sigur voi adopta si eu un catel !!!
  0
  2
  Raportează
 • postat de stefan
  Marți, 08 Octombrie 2013 12:40
  89.137.221.***
  Un gest superb. Sa fiti sanatos si sa vi se intoarca binele facut. Nu va uitati la carcotasi...vor fi mereu.
  5
  3
  Raportează
 • postat de leon
  Marți, 08 Octombrie 2013 10:24
  5.13.206.***
  1. Total de acord cu Emi, parca a inceput campania electorala.
  2. Foarte bine ca ai adoptat catei si ca nu esti de acord cu eutanasierea. Dar nu ar fi mai bine sa iei toti cainii din oras si sa ii duci la tine la Vanatori? Asa nici nu s-ar mai vorbi de eutanasiere.
  3. Scoateti ba' odata CHAPTA ca nu mai intru deloc pe site-ul vostru!
  2
  10
  Raportează
 • postat de emi
  Marți, 08 Octombrie 2013 10:13
  86.127.215.***
  fara poza si fara articol in presa nu putea adopta!
  2
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.