Negocieri finalizate: „Mazepa” distribuie lapte în toate şcolile şi grădiniţele din judeţul Galaţi

Negocieri finalizate: „Mazepa” distribuie lapte în toate şcolile şi grădiniţele din judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Societatea Mazepa va distribui lapte tuturor elevilor şi preşcolarilor din judeţul Galaţi, a decis conducerea Consiliului Judeţului, după mai multe runde de negocieri cu o serie de distribuitori. „Societatea se va ocupa de distribuţia laptelui până la finalizarea licitaţiei deschise, care a fost lansată pe SEAP”, ne-a declarat Costel Fotea, county managerul Consiliului Judeţului.
Reamintim că CJ a demarat o serie de negocieri directe cu mai multe firme, după ce societatea brăileană Risk Com a solicitat rezilierea contractului privind distribuirea laptelui în unităţile de învăţământ din zonele Pechea, Tecuci şi municipiul Galaţi, la care sunt înscrişi 48.000 de elevi şi preşcolari. Mazepa, societatea care distribuie, de la finele săptămânii trecute, lapte în toate şcolile şi grădiniţele din judeţ, furniza produse, până la rezilierea contractului cu Risk, doar în zona Târgu Bujor.

Citit 1274 ori Ultima modificare Marți, 15 Octombrie 2013 16:23

3 comentarii

 • postat de florin
  Miercuri, 16 Octombrie 2013 18:31
  78.96.59.***
  Cei de la acesta firma distribuie lapte in pungi pe care copii nici nu pot sa le desfaca. Ii invit pe conducatorii judetului si pe cei ai firmei sa desfaca si sa bea lapte dintr-o punga de plastic asa cum se distribuie in scoli. Paharelul de plastic care a fost anul trecut era mult mai practic.
  0
  2
  Raportează
 • postat de fane fanel
  Miercuri, 16 Octombrie 2013 14:54
  86.123.79.***
  Ana, e o utopie ce spui tu acolo.

  Nu se face nimic in Romanica daca nu iese banu.

  Daca se poate nemuncit / prin intermediari, cu atat mai bine .

  Ura
  0
  1
  Raportează
 • postat de ana
  Miercuri, 16 Octombrie 2013 14:32
  62.23.44.***
  Am citit acest articol si m-am mirat de ce o sociétate domiciliata la Galati distribuie in tot judetul lapte si cornuri la scoli si gradinite care sînt la peste 80 de KM distanta cind brutarii si lapte se gasesc acum peste tot ! De ce nu se fac contracte mai mici, pe zone , cu productori locali? Ca sa gasesc o explicatie m-am informat pe Internet despre societate Mazepa. Acum sîn t si mai nedumeritasi iata de ce : profilul sociétatii cu capaital de 200 de lei si fara nici un beneficiu declarat (deci nici un impozit platit) este, conform clasificarii CAEN din : Comert cu ridicata al carnii si produselor din carne ! Unede-i productia de lapte sau brutaria? Cumpara de la altii si le vinde dupa aceea? In cazul acesta de ce nu se cumpara direct de la cei care produc?
  0
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.