Şedinţă extraordinară la Consiliul Judeţului / Cutremurele au produs pagube la Slobozia Conachi

Şedinţă extraordinară la Consiliul Judeţului / Cutremurele au produs pagube la Slobozia Conachi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sutele de seisme care au lovit satul Izvoarele din judeţul Galaţi, din cauza cărora pereţii caselor multor localnici au crăpat, au avariat şi instalaţia de alimentare cu apă a comunei Slobozia Conachi. Reuniţi, ieri, în şedinţă extraordinară, consilierii judeţeni au decis, alocarea a 62.000 de lei, din fondul de rezervă al Consiliului Judeţului, primăriei din localitate, în scopul refacerii instalaţiei.

Tot în cadrul şedinţei de ieri, CJ a mai alocat 10.000 de lei comunei Suhurlui pentru finalizarea lucrărilor la centrala termică a Şcolii Gimnaziale nr. 1, 77.000 de lei comunei Scânteieşti pentru implementarea proiectului „Servicii publice electronice pentru o administraţie eficientă în judeţul Galaţi” şi 79.000 de lei comunei Şendreni pentru implementarea proiectului „Administraţie pentru cetăţeni - servicii eficiente şi de calitate”.

Alte 101.000 lei urmează a fi distribuite, de către Consiliul Judeţului, municipiului Tecuci, oraşelor Târgu Bujor, Bereşti şi tuturor comunelor din judeţ, pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2013, fiecare unitate administrativ-teritorială urmând să primească sume cuprinse între 1.570 şi 2.090 de lei. Banii sunt necesari, conform expunerii de motive a proiectului de hotărâre, pentru susţinerea programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum şi pentru programele de dezvoltare locală.

Citit 1716 ori Ultima modificare Vineri, 13 Decembrie 2013 19:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.