Nereguli în listele cu sinistraţi / Încă 300.000 de lei ar putea ajunge in judeţ la persoanele afectate de inundaţii

Nereguli în listele cu sinistraţi / Încă 300.000 de lei ar putea ajunge in judeţ la persoanele afectate de inundaţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sinistraţii din judeţul Galaţi ar mai putea primi încă 300.000 de lei, drept ajutor financiar de urgenţă din partea Guvernului, întrucât nu au fost distribuiţi toţi banii alocaţi de către Executiv, în urmă cu ceva timp. „Ştiu că din cauza unor mici greşeli şi inadvertenţe care s-au făcut în alocarea iniţială a sumei, a mai rămas o sumă de bani necheltuită şi, atunci, noi am făcut, ca instituţie, demersurile necesare astfel încât, până la sfârşitul anului, să fie acordată celor care au nevoie. Deocamdată, aştept aprobarea pentru a fi împărţită. S-a întâmplat, de exemplu, ca, în unele cazuri, aceeaşi persoană să fie trecută de două ori. La verificare s-a constatat că nu este bine. La rapiditatea cu care s-a lucrat s-au făcut şi greşeli, pentru că s-a dorit ca oamenii să primească foarte repede ajutoarele”, a declarat Dorin Otrocol, prefectul judeţului Galaţi.

Citit 1030 ori Ultima modificare Vineri, 13 Decembrie 2013 19:38

3 comentarii

 • postat de ioana
  Duminică, 15 Decembrie 2013 17:43
  46.102.73.***
  la pechea a fost cea mai mare magarie cu banii de la inundatii . unii dintre cei care au avut apa de 80 cm in casa nu au primit nici un leu dar in schimb citeva angajate din primarie care au avut un pic de apa in gradina au luat bani foare multi .
  0
  2
  Raportează
 • postat de @dr!@/\/
  Sâmbătă, 14 Decembrie 2013 10:25
  81.12.150.***
  varsator, nu e un caz singular ceea ce spui tu...la cudalbi e aceeasi situatie; sunt unul din cei care s-au confruntat cu asa ceva...au venit asa zisii 'evaluatori', abia au intrat in 2 camere, nu au facut nici o poza si se grabeau sa plece, etc...recunosc, nu erau pereti daramati si facusem cat de cat ordine pentru simplul fapt ca nu puteam sta cu namolul in nas...dar erau foarte vizibile urmele nivelului de apa care a fost in casa...la sfarsit, mi-au pus o hartie in fata si fara sa am timp sa citesc, fara nici o explicatie cu privire la constatari cica "Semnati!"...mai apoi am aflat ca evaluarea a fost de 20%...total incorect si spun asta in raport cu cel mai bun exemplu din comuna: un localnic care avea casa lasata dinainte de inundatii, pereti crapati, etc a fost evaluat 100%...nu o spun cu nici o rautate vis-a-vis de vecinul in cauza dar nu mi se pare normal...cu ajutoarele constand in alimente, paturi, saltele, etc nici nu mai zic...s-au dat dupa ureche. Nu am stiut unde sa ma adresez si nici nu stiu pentru ca as face-o si acum, sincer
  0
  4
  Raportează
 • postat de varsator
  Sâmbătă, 14 Decembrie 2013 09:03
  89.137.136.***
  Va rugam sa verificati listele cu ajutoare de la Pechea unde o sa gasiti persoane care nu au fost atinse de apa si care au primit ajutoare iar persoane care au avut bun simt si au asteptat cuviincios sa vina cineva sa faca constatarile au asteptat in van.
  0
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.