Demolarea garajelor continuă/ Primăria a stabilit alte două zone din oraş unde vor intra buldozerele

Demolarea garajelor continuă/ Primăria a stabilit alte două zone din oraş unde vor intra buldozerele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Zonele din spatele Liceului Pedagogic şi "La Popescu" au intrat în vizorul municipalităţii * Lucrările vor începe de-abia după ce se vor face proiectele de modernizare urbană


Cele peste 200 de garaje demolate în Micro 19 şi Complexul Ancora reprezintă doar începutul. Primarul Marius Stan a declarat că urmează, cel puţin teoretic, demolarea tuturor garajelor, dar asta numai după ce în zonele respective va exista un proiect de modernizare urbană făcut, aprobat şi bugetat. "Următoarele zone pe care le avem în faza de proiectare sunt în spatele Liceului Pedagogic şi zona "La Popescu", aceasta din urmă corelată cu proiectul de extindere şi modernizare a Talciocului. Când vom face Talciocul, zona de la Popescu va fi şi ea modernizată”, a declarat Marius Stan.

Procedura de desfiinţare a garajelor din Ţiglina 2 şi de la Popescu va fi cea urmată şi în cazul construcţiilor deja demolate, respectiv somaţii trimise proprietarilor, care prevăd demolarea voluntară într-un interval de 15 zile lucrătoare, după care demolarea va fi făcută de municipalitate, însă pe cheltuiala proprietarilor.

Citit 12558 ori Ultima modificare Joi, 27 Martie 2014 22:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.