Peste 20 de persoane din mai multe oraşe licitează pentru activele Drumuri şi Poduri Galaţi
Foto: Foto: Corina Dobre

Peste 20 de persoane din mai multe oraşe licitează pentru activele Drumuri şi Poduri Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Licitaţia cu strigare organizată pentru vânzarea mai multor bunuri ce aparţin societăţii Drumuri şi Poduri, din subordinea Consiliului Judeţului Galaţi, se află în desfăşurare. Conform administratorului special al societăţii, Ionel Borcea, la licitaţie participă peste 20 de persoane din Galaţi, dar şi din alte colţuri ale ţării. Vă reamintim că, adusă în pragul falimentului, Drumuri şi Poduri (societate de stat) este vândută acum pe bucăţi, la licitaţia de astăzi fiind puse la bătaie, printre altele, tractoare, autospeciale, un autoturism, un strung, un circular spintecător, o trusă de sudură, dar şi obiecte de mobilier. Licitaţia este coordonată de administratorul judiciar şi administratorul special ai societăţii.

Deşi a refuzat să stea de vorbă cu noi în repetate rânduri, trântindu-ne telefonul în nas, astăzi, administratorul judiciar al societăţii ne-a reproşat modul în care am tratat subiectul Drumuri şi Poduri, prin intermediul mai multor articole, care nu i-au fost pe plac.

 

Citit 1541 ori Ultima modificare Vineri, 04 Aprilie 2014 14:49

1 comentariu

 • postat de un cetatean
  Sâmbătă, 05 Aprilie 2014 10:25
  92.80.133.***
  de ce administratorul judiciar se fereste sa stea de vorba cu presa . ce are de ascuns si pe cine protejeaza . e simplu vechea conducere , dl.tudor si sefii sai de partid.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.