Primăria Galaţiului îşi caută paznici

Primăria Galaţiului îşi caută paznici
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţea viitoare, Primăria municipiului Galaţi scoate la bătaie, la licitaţie deschisă, contractul de servicii de pază pentru sediile şi obiectivele din oraşul nostru, dar şi pentru Vila Bucegi, imobil proprietate a Consiliului Local Galaţi situat în localitatea Călimăneşti – Căciulata, imobil despre care am mai scris că se află într-o stare avansată de degradare. Valoarea totală estimată a contractului se ridică la 2.207.920 lei pentru anul 2014, din care 2.156.960 de lei, fără TVA pentru sediile şi obiectivele din Galaţi, şi 50.960 de lei fără TVA pentru imobilul din Vâlcea. Contractul include şi posibilitatea prelungirii lui în aprilie 2015, caz în care valoarea lui totală se ridică la 3.289.440 de lei. Criteriul de atribuire a contractului este cel mai mic preţ.

Pe lista celor 30 de obiective care trebuie păzite figurează clădirea Primăriei din Domnească nr. 38, Patinoarul Artificial, Sala Sporturilor, Grădina Publică, Orăşelul Copiilor şi parcurile publice, dar şi sediile serviciilor de taxe şi impozite Centrul de Informare a Cetăţeanului.

Ne surprinde, însă, faptul că Primăria încă mai are nevoie de pază pentru Vila Bucegi, în condiţiile în care în luna august a anului trecut primarul Marius Stan declara chiar în ziarul nostru intenţia fermă de a vinde clădirea care a ajuns o ruină şi nu mai este funcţională. Edilul spunea că a demarat procedurile pentru a fi scoasă la licitaţie pentru că paza costă cât nu face clădirea. Iată însă că se vor mai cheltui nişte bani pentru paza ei.

Citit 1491 ori Ultima modificare Marți, 15 Aprilie 2014 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.