Gălăţenii îşi DISTRUG maşinile pe drumurile judeţene

Gălăţenii îşi DISTRUG maşinile pe drumurile judeţene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şoferii au ajuns în culmea disperării din cauza stării extrem de proaste a mai multor porţiuni de drum judeţean. Pe segmentele Nicoreşti - Buciumeni (DJ 252) şi Nicoreşti - Poiana (DJ 252I), abia se mai poate circula din cauza gropilor, craterelor şi a asfaltului măcinat.

Deşi, în luna iunie a anului trecut, conducerea Consiliului Judeţului, prin vocea vicepreşedintelui Cornel Hamza, dădea asigurări că, în câteva zile, se va interveni pe drumul Nicoreşti - Buciumeni, nici după un an de zile acea porţiune nu a fost plombată.

George Rădulescu, un cititor al „Vieţii libere”, ne-a semnalat faptul că problemele nu au fost rezolvate, din contră, drumul s-a deteriorat şi mai mult. „Starea acestuia s-a înrăutaţit şi mai mult, astfel încât cei care circulă cu maşinile pe acea porţiune sunt nevoiţi să suporte cheltuieli destul de mari cu reparaţiile maşinilor”, ne-a spus gălăţeanul.

Primarul comunei Nicoreşti, Ionel Boghiu, ne-a confirmat că starea celor două segmente de drum judeţean este jalnică şi, potrivit acestuia, cei care circulă pe DJ 252I nu mai au posibilitatea nici măcar să evite gropile. „Pe Nicoreşti - Buciumeni se pot face plombări, în schimb, pe Nicoreşti - Poiana este nevoie de un strat de uzură, pentru că gropile sunt şi mari, dar şi dese. Am făcut, din nou, o adresă zilele acestea către Consiliul Judeţului, la care am ataşat atât situaţia furnizată de Poliţie, cu numărul accidentelor, cât şi solicitările cetăţenilor. Pe DJ 252I au venit, au făcut măsurători. Ştiu că în primăvară a fost licitaţie pentru plombări. Aşteptăm să ajungă şi la noi”, ne-a declarat Ionel Boghiu.

Cornel Hamza, vicepreşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, a promis că, în luna august segmentul Nicoreşti - Buciumeni va fi plombat. În ceea ce priveşte porţiunea cuprinsă între Nicoreşti şi Poiana, aceasta mai are de aşteptat, pe motiv de lipsă a banilor.

Citit 2813 ori Ultima modificare Duminică, 13 Iulie 2014 15:20

7 comentarii

 • postat de Renegatul
  Marți, 15 Iulie 2014 02:11
  70.194.8.***
  Cand vor veni alegerile se vor plomba gaurile, de parca nu stiti ca asa se intampla de 25 de ani!!! Acum mai urmeaza sa le mai dati un mandat ca sa vedeti toate drumurile din judet plombate/carpite...niste nemernici care trebuiesc impuscati in cap, nu... votati!
  0
  6
  Raportează
 • postat de anton
  Luni, 14 Iulie 2014 23:27
  5.13.167.***
  va rog sa nu acuzati conducerea judetului , ca ei nu sunt vinovati, si nu stiu unde vedeti gropi, pozele sunt facute in polonia, bacalbasa doar merge si el pe aceste drumuri si nu vede gropi, iar navadaru a decontat benzina pentru 1087 km care ia facut cu masina intro zi pe aceste drumuri, asa ca ciocu mic !!!
  1
  6
  Raportează
 • postat de Marketglory
  Luni, 14 Iulie 2014 22:39
  92.84.98.***
  w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat
  (copiaza link-ul in browser fara spatii)


  MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali.
  Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie.
  Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc.
  Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor.
  100ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi.

  Pentru orice informatie ma puteti contacta la:

  stanciuadrian33
  stanciuadrian33@yahoo.com
  3
  0
  Raportează
 • postat de cetatean
  Luni, 14 Iulie 2014 18:44
  5.13.229.***
  Intradevar noua acciza de la benzina se duce exact in drumuri
  0
  6
  Raportează
 • postat de Ăsta-i șpilul, stai în viteze mici ca TVA-ul să te rupă la carburant și reparații.
  Luni, 14 Iulie 2014 18:39
  109.98.98.***
  Păi ăsta-i șpilul, ce câștigă statul dacă ai drum ca lumea și mergi în a 5-a sau a 6-a la consum redus, stai frate cu a 2-a, a 3-a sau a viteza întâi să ai ai consum peste 10 litri carburant/100 de Km, deci pentru stat TVA cât cuprinde. Și mai pui reparațiile unde iar câștigă statul la TVA reparații. Deci statul este mai hoț decât hoțul de rutină, te fură la nivel național.
  0
  10
  Raportează
 • postat de JUGANARU GHIORGHR
  Luni, 14 Iulie 2014 16:57
  92.86.110.***
  DRUMURU JUDETENE DEGRADATE? SA MEARGA CU MASINA DOMNII DELA JUDET PE PORTIUNE CORNI MACISENI. SUNT DOAR 2460 M. DAR PENTRUCA DE 3 LEGISLATURI PRIMARUL DELA CORNI ESTE DIN TABARA PDL( NU AM SPUS PARTID ) , 'DOMNII ' DELA JYDET NU VOR PUR SI SIMPLU SA IMBUNATATEACA ACEST FRAGMENT DE DREUM. ASA, SA-SI STRICE PRIMARUL BMW. UL .
  RUSINE, MARE RUSINE . S-A AMENAJAT PORTIUNEA VARLEZI-CORNI SI VALEA MARULUI MACISENI. A MAI RAMAS DOAR 2460 M. MACISENI - CORNI. ASA, SA NU SE FACA. E BINE ?
  0
  4
  Raportează
 • postat de IULIAN
  Luni, 14 Iulie 2014 10:40
  213.233.96.***
  da asa e si mai e drumul de la valea marului la corod e o teroare acolo ca DUPA UN RAZBOI
  0
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.