Gălăţenii îşi DISTRUG maşinile pe drumurile judeţene

Gălăţenii îşi DISTRUG maşinile pe drumurile judeţene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şoferii au ajuns în culmea disperării din cauza stării extrem de proaste a mai multor porţiuni de drum judeţean. Pe segmentele Nicoreşti - Buciumeni (DJ 252) şi Nicoreşti - Poiana (DJ 252I), abia se mai poate circula din cauza gropilor, craterelor şi a asfaltului măcinat.

Deşi, în luna iunie a anului trecut, conducerea Consiliului Judeţului, prin vocea vicepreşedintelui Cornel Hamza, dădea asigurări că, în câteva zile, se va interveni pe drumul Nicoreşti - Buciumeni, nici după un an de zile acea porţiune nu a fost plombată.

George Rădulescu, un cititor al „Vieţii libere”, ne-a semnalat faptul că problemele nu au fost rezolvate, din contră, drumul s-a deteriorat şi mai mult. „Starea acestuia s-a înrăutaţit şi mai mult, astfel încât cei care circulă cu maşinile pe acea porţiune sunt nevoiţi să suporte cheltuieli destul de mari cu reparaţiile maşinilor”, ne-a spus gălăţeanul.

Primarul comunei Nicoreşti, Ionel Boghiu, ne-a confirmat că starea celor două segmente de drum judeţean este jalnică şi, potrivit acestuia, cei care circulă pe DJ 252I nu mai au posibilitatea nici măcar să evite gropile. „Pe Nicoreşti - Buciumeni se pot face plombări, în schimb, pe Nicoreşti - Poiana este nevoie de un strat de uzură, pentru că gropile sunt şi mari, dar şi dese. Am făcut, din nou, o adresă zilele acestea către Consiliul Judeţului, la care am ataşat atât situaţia furnizată de Poliţie, cu numărul accidentelor, cât şi solicitările cetăţenilor. Pe DJ 252I au venit, au făcut măsurători. Ştiu că în primăvară a fost licitaţie pentru plombări. Aşteptăm să ajungă şi la noi”, ne-a declarat Ionel Boghiu.

Cornel Hamza, vicepreşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, a promis că, în luna august segmentul Nicoreşti - Buciumeni va fi plombat. În ceea ce priveşte porţiunea cuprinsă între Nicoreşti şi Poiana, aceasta mai are de aşteptat, pe motiv de lipsă a banilor.

Citit 2908 ori Ultima modificare Duminică, 13 Iulie 2014 15:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.