La Galaţi, PNL şi PDL îşi vor păstra sediile/ Cum va arăta sigla noului PNL

La Galaţi, PNL şi PDL îşi vor păstra sediile/ Cum va arăta sigla noului PNL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma creării noului PNL, prin fuziunea cu PDL, sediul democrat-liberalilor va deveni, cel mai probabil, sediul organizaţiei municipale a noii formaţiuni politice, în timp acela al PNL, de pe strada Universităţii, se va transforma în sediul organizaţiei judeţene a partidului, a afirmat deputatul Mircea Toader. Parlamentarul a precizat că sigla PNL va fi similară cu cea a PPE, pe albastru şi alb, şi va conţine şi o săgeată galbenă, pe care va scrie PNL-PDL. „Pe toate sediile de partid vor fi ambele sigle: şi cea a PNL şi cea a PDL”, a precizat democrat-liberalul.
Acesta a afirmat că la conducerea noului partid se vor afla, pe lângă preşedintele formaţiunii politice, patru prim-vicepreşedinţi, un secretar general, 27 de vicepreşedinţi pe diferite departamente, opt vicepreşedinţi regionali, trei secretari generali adjuncţi, dar şi 28 de secretari executivi.
Întrucât, din punct de vedere juridic, procesul fuziunii PDL-PNL este de durată, cele două formaţiuni politice vor participa la alegerile prezidenţiale sub forma unei alianţe. Mircea Toader a afirmat că, din punct de vedere politic, fuziunea este „avantajoasă”, însă, emoţional, democrat-liberalii au o problemă. „Ar fi fost bine să fie un nume nou, însă aceasta este cea mai bună soluţie pentru România şi pentru electorat. Fac un apel că trebuie să se înţeleagă fenomenul politic. Trebuie să existe înţelegere politică”, a spus democrat-liberalul. Acesta a precizat că datorită fuziunii, „pentru prima dată, avem şansa formidabilă ca, în 2016, să scăpăm de roşu la Galaţi”.

Citit 2063 ori Ultima modificare Vineri, 18 Iulie 2014 21:06

4 comentarii

 • postat de Renegatul
  Duminică, 20 Iulie 2014 05:11
  70.198.4.***
  Toadere ...la ce altceva te mai pricepi in afara de creari de noi partide, noi aliante, noi fuziuni, noi denumiri?! Stiu ca esti bun la frecat motanul pe banii statului ...ce-ai zice daca s-ar infiinta in Galati, numai pe plan local, o noua formatiune politica sub numele de Uniunea Galatenilor Nonconformisti avand ca sigla, degetul mijlociu orientat in sus si la care poate sa adere, ca membri, toti galatenii peste 18 ani, care sunt vreo 200 de mii si care nu mai suporta traiul in minciuna si sa fie pacaliti de niste nemernici ca voi, asazisa clasa politica, si sa ne separam de Bucuresti si sa le bagam tuturor restul, taxa de intrare in oras, iar voi actuala clasa politica ca o sa fiti minoritari, sa deveniti sclavii nostri...ce zici de un astfel de scenariu?!
  2
  9
  Raportează
 • postat de Mdaaa
  Sâmbătă, 19 Iulie 2014 23:46
  109.97.22.***
  Au inceput sa comenteze borfasii din psd.
  5
  10
  Raportează
 • postat de Gica
  Sâmbătă, 19 Iulie 2014 19:55
  95.76.36.***
  Va mai alege dracu.
  6
  12
  Raportează
 • postat de galatean
  Sâmbătă, 19 Iulie 2014 11:40
  5.13.214.***
  Hai sictir, borfasilor !
  8
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.