Primarul Tecuciului le-a declarat război CERŞETORILOR

Primarul Tecuciului le-a declarat război CERŞETORILOR

Foto: Anca Melinte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

"Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primeşte pomană!", aşa suna celebra replică a lui Gheorghe Dinică, în filmul „Filantropica”. Ei bine, primarul municipiului Tecuci, Daniel Gerhardt Ţuchel, a declarat război cerşetoriei şi a împânzit tot oraşul cu panouri pe care scrie mare: "Stop şmecheriei! Cerşetorii te şmecheresc. NU le da bani! Şmecheria este cel mai mare duşman al comunităţii", semnat Daniel Gerhardt Ţuchel. Din păcate, cum edilul tecucean este în concediu, nu am reuşit să aflăm care este efectul acestor panouri şi nici dacă s-a redus numărul cerşetorilor din Tecuci.


CITEŞTE ŞI: Primăria Tecuci, tehnologizată până-n dinţi. Nici musca nu intră fără card de acces!

Citit 1117 ori Ultima modificare Luni, 28 Iulie 2014 22:32

3 comentarii

 • postat de manaintinsa Marți, 29 Iulie 2014 09:35 95.76.104.*** Link la comentariu
  0
  4

  Primaria-si trage cu dreptul in stangul. Chiar prin asa zisul buletin de presa recunoste ca fenomenul s-a amplificat:

  http://tecuceanul.ro/cersetoria-un-fenomen-in-ascensiune/
  http://tecuceanul.ro/fapte-depistate-de-politistii-locali/

  Asa cum a fost si cu actiunea "Adio ciori" care a fost un mare fâs.
  Doar gargara de primar Smecher.

  Raportează
 • postat de Cerșetori cu gulere albe, ăștia sunt periculoși. Avem de returnat împrumuturi la cerșeală de peste o sută miliarde de euro plus dobânzi. Marți, 29 Iulie 2014 09:07 109.98.100.*** Link la comentariu
  0
  6

  Păi să declare război la cerșetorii cu gulere albe ce cerșesc milioane de lei sau euro. Păi primarul nu cerșește la populație taxe și impozite ce cresc anual. Primarul nu cerșește bani de la guvern bani cu toate că mănâncă mai mult decât produce și apoi Guvernul României cerșește la FMI și alte bănci pe banii populației pentru a returna împrumuturile....Concluzie? Azi România cerșește pentru că consumă mai mult decât produce, 80% din industria lui Ceaușescu fiind distrusă, dispărută.....în Al Doilea Război Mondial industria era distrusă din cauza războiului 60%, inclusiv din cauza bombardamentelor.

  Raportează
 • postat de crystal Marți, 29 Iulie 2014 08:16 95.77.107.*** Link la comentariu
  0
  8

  ce-i panarama asta ? adevaratii hoti si smecheri sunt in conducerea administrativa unde jongleaza cu mii si mii de euro .
  Mai degraba punea afise cu " Stop Coruptiei si Furtului din banii publici, nu da mita ,nu sprijini coruptia si evaziunea fiscala si nu fura din banii publici,fie el si un pix de la birou !"
  Tarile dezvoltate ale lumii nu au o densitate de cersetori mica pe metru patrat pentru ca au declarat razboi cersetorilor, ci ca nu tolereaza coruptia si evaziunea fiscala.
  Mai aveti de invatat draga primarie de tecuci. Cheltuiti bani publici de pomana in loc sa luptati impotriva coruptiei si mitei indiferent ca e la functionar, medic sau politician.
  Productia mare de cersetori dintr-o tara, la intern sau export, e direct proportionala cu nivelul saraciei si coruptiei din acea tara D-le Tuchel !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.