Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

CNADNR caută constructori pentru finalizarea centurii Tecuciului, după ce a reziliat anul trecut contractul încheiat cu firma portugheză Soares da Costa, şi estimează că lucrările vor costa până la 83,9 milioane lei (19 milioane euro), inclusiv TVA, potrivit Mediafax.

Contractul are o valoare estimată de 67,7 milioane lei, fără TVA, sumă la care se vor raporta ofertanţii pentru propunerea financiară, şi poate fi suplimentat cu 9,78 milioane lei, fără TVA, în cazul în care CNADNR va opta pentru achiziţionare unor lucrări suplimentare.

Termenul pentru finalizarea acordului este de trei ani de la data atribuirii. Lucrările, finanţate cu fonduri europene şi bani de la bugetul de stat, vor fi adjudecate prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut. Constructorii interesaţi de acest proiect pot depune ofertele sau cererile de participare până la 9 octombrie, relatează realitatea.net.

Compania portugheză Soares da Costa a câştigat la începutul anului 2012 contractul pentru construcţia şoselei de 7 km, avansând o ofertă de 49,01 milioane lei (11,27 milioane euro). CNADNR a comunicat pentru MEDIAFAX că acordul a fost reziliat în noiembrie 2013, gradul de execuţie la acest moment fiind de 14 la sută.

Citeşte şi: Bătaie de joc pe bani europeni/ Centura Tecuciului zace abandonată în promisiuni 

Citit 961 ori Ultima modificare Luni, 25 August 2014 13:59

3 comentarii

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.