Primarul Marius Stan ar putea PĂRĂSI PNL în perioada de "TRANSFERURI POLITICE"

Primarul Marius Stan ar putea PĂRĂSI PNL în perioada de "TRANSFERURI POLITICE"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Marius Stan a lipsit miercuri de la întâlnirea cu liderul naţional al PNL, Klaus Iohannis, iar ordonanţa care permite migraţia aleşilor locali pentru 45 de zile, fără ca aceştia să-şi piardă mandatul, adoptată, ieri, de Guvern, îi deschide calea către alte zări politice.

Edilul a recunoscut deschis că aşteaptă perioada de mercato şi că se bazează pe prietenia cu liderul naţional al UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea. „Am avut doi ani în care propriul partid m-a trădat. Care e menirea mea? Să stau aici, să mă chinui şi să nu fac niciun proiect sau să mă orientez să am o majoritate în consiliu astfel încât proiectele importante pentru Galaţi să treacă?”, a declarat primarul.

Stan a amintit că este ales primar pe listele USL, format din PSD, PC şi PNL. „Sunt consecvent în ceea ce priveşte dorinţa alegătorilor. Cred că nu trădez electoratul dacă fac o modificare, nu spun acum că mă duc undeva, dar vreau să-mi asigur o independenţă. Şi independenţa asta mă face liber de contract. Nu-mi dau nicio demisie din partid, aştept însă mercato cu sufletul la gură”, a spus zâmbind Stan.

UNPR, cea mai probabilă destinaţie

„Un lucru e cert, iar după vizita de ieri de la Galaţi opţiunea mea este una foarte clară şi fără echivoc: în partea cealaltă decât a fost până acum, ca simţire, ca tot. Am prieteni în toate partidele. Am un prieten foarte bun printre politicieni şi probabil că va cumpăni foarte mult acel personaj: dl vicepremier Oprea! Şi de aici pornind, puteţi să înţelegeţi şi viitoarea mea opţiune pentru ceea ce înseamnă lupta din noiembrie. Ne cunoaştem de foarte mult timp. Mă bazez pe prietenia lui şi pe sprijin în tot ceea ce înseamnă proiectele pentru Galaţi”, a spus Stan.

Foto: Bogdan Codrescu

Citeşte şi: Marius Stan: "De un an de zile n-am mai călcat în sediul PNL Galaţi"

Citit 3757 ori Ultima modificare Joi, 28 August 2014 21:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.