Efectele ordonanţei privind migraţia politică la Galaţi: Şapte consilieri locali au schimbat macazul

Efectele ordonanţei privind migraţia politică la Galaţi: Şapte consilieri locali au schimbat macazul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Marius Stan susţine că n-a avut timp să notifice plecarea la UNPR la secretarul municipiului Galaţi

Consiliul Local s-a întrunit pentru prima dată în noua formulă politică rezultată din efectele ordonanţei care a dat liber migraţiei politice. Nu mai puţin de şapte aleşi locali au respectat prevederile OUG 55 şi l-au notificat pe secretarul municipiului asupra noii lor opţiuni.

Astfel, liberalul Cristian Dima a devenit consilier PLR, colegul său Gigel Caliga - independent, iar cei cinci consilieri PP-DD, Monica Dascălu, Victor Malinovici, Marian Alexandru, Ilie Gheţu şi Marian Avramescu, au trecut la UNPR.

Singurul care a anunţat că şi-a schimbat partidul, dar nu a notificat secretarul despre acest lucru este primarul Marius Stan: „Da, am semnat la UNPR. Nu am notificat secretariatul Primăriei pentru că nu am avut timp, nu e nicio problemă, nu mă reţine nimic!”, a spus Stan.

Edilul mizează şi pe sprijinul liberalului Săvel Rotaru, „care e liberal până pleacă de pe lumea asta, dar cu certitudine este şi alături de proiectele primarului, indiferent de ce se spune pe la partid”. Stan a spus că nu a făcut încă un apel public către liberali să-l urmeze, dar o va face.

"În UNPR e altfel: preşedintele la nivel naţional nu discută decât el cu fiecare în parte, ceilalţi nu prea au voie să-şi facă grupuri de putere. Nu am dorinţa să-i iau locul dlui preşedinte Chebac, nu am dorinţa de a fi preşedinte la municipiu. Probabil că, la următorul congres, o să primesc şi o funcţie de vicepreşedinte la nivel naţional, dar nu e un scop pentru mine”.

Citeşte şi: Cum să ajungi de la un consilier la opt/ PRIMARUL îşi face PROPRIA MAJORITATE în Consiliul Local 

Citit 2143 ori Ultima modificare Vineri, 26 Septembrie 2014 09:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.