Senatorul PSD Nicolae Marin: "Victor Ponta nu trebuie să demisioneze din funcţia de prim-ministru”

Senatorul PSD Nicolae Marin: "Victor Ponta nu trebuie să demisioneze din funcţia de prim-ministru”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă la nivel naţional există numeroase voci, atât în tabăra ACL, cât şi în cea a PSD care susţin că prim-ministrul Victor Ponta alături de miniştrii din cabinetul său ar trebui să îşi dea demisia, social-democraţii gălăţeni resping această variantă. Senatorul Nicolae Marin, secretarul executiv al PSD Galaţi, ne-a declarat că Guvernul Ponta nu ar trebui să îşi depună mandatul. „Această guvernare trebuie să asigure stabilitate. Nu avem timp de bâlci. Sunt lucruri de care trebuie să se ocupe Guvernul Ponta: bugetul pe anul 2015, proiectele cu fonduri europene, care trebuie duse mai departe, şi nu numai. Oamenii aşteaptă măsuri, iar de mâine trebuie să trecem la treabă”, a afirmat social-democratul, care s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut de Victor Ponta în judeţul Galaţi.

În ceea ce priveşte declaraţia preşedintelui executiv al PSD Bucureşti, Robert Negoiţă, conform căruia partidul trebuie să facă un pas în spate şi să lase guvernarea câştigătorilor alegerilor prezidenţiale, parlamentarul PSD ne-a declarat: „Este doar o părere personală. Să şi-o asume”.

În asentimentul senatorului Nicolae Marin este şi deputatul PC Bogdan Ciucă: „Aşa cum trebuie să respectăm votul dat pentru preşedinte, aşa trebuie să îl respectăm şi pe cel acordat actualului guvern, întrucât este ales tot de cetăţeni, ca urmare a votului dat la alegeri. În urma rezultatelor s-a creat majoritatea. Cred că electoratul a ales aşa pentru a avea un echilibru (…) Să ne apucăm de treabă”, a afirmat conservatorul gălăţean.

Citit 1867 ori Ultima modificare Luni, 17 Noiembrie 2014 14:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.