Priorităţile lui Dumitru Nicolae

Priorităţile lui Dumitru Nicolae
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă se află în convalescenţă, în concediu medical de 30 de zile, şi l-a lăsat „locţiitor” pe viceprimarul Nicuşor Ciumacenco, primarul Dumitru Nicolae nu renunţă la priorităţi.

Edilul nu a lăsat frâiele Primăriei din mâini: “Am dat sarcini, pe compartimente, pentru că Primăria trebuie să meargă înainte. Voi participa la tăieri de panglică şi la premierile copiilor de 1 Iunie de pe Faleză”, a declarat  Dumitru Nicolae.

Edilul şi-a prezentat, odată cu buletinul de sănătate, şi priorităţile. „De 1 iunie trebuie să dau în folosinţă cele patru locuinţe de pe strada Privighetorii. În prezent, se lucrează la blocul C20 care în 30 august va trebui să fie gata. Lucrăm şi la blocul G 4, la subsol, care e un coşmar. La finele lunii se finalizează sera Primăriei”, a declarat primarul.

Aflat încă sub supraveghere medicală, Nicolae şi-a prezentat agenda de tăieri de panglică din viitorul apropiat: „Vor fi inaugurate piaţa din Ţiglina I, piaţa de flori din piaţa Centrală. Evoluează bine Piaţa de Gros. Când va fi gata, vom inaugura şi parcul din Micro 13 B”.

Edilul speră că în această perioadă să se facă licitaţiile pentru porturile de ambarcaţiuni dar şi pentru parcările supraetajate – în cinci sau şase zone pe care a refuzat să le nominalizeze. Tot la capitolul priorităţi figurează şi rezolvarea problemelor pe ISPA Apă în zona Elicei. „Proiectul ISPA îl voi face ca să am şi eu o panglică de tăiat, una lată, de 30 de centimetri, să nu zică lumea că nu muncim”, a spus Nicolae.

Căutaţi-l pe Durbacă!

Întrebat despre un chioşc care strică imaginea zonei în care este amplasat, Nicolae a explicat că nu pot fi luate măsuri împotriva acelui chioşc decât după ce apare planul de urbanism general.

„Cherchez la Durbacă”, a glumit primarul făcând aluzie la zicala franceză „Cherchez la femme!”, potrivit căreia femeia (înlocuită în  cazul de faţă cu Durbacă) este în spatele sau la originea tuturor faptelor.

Citit 949 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.