Consiliul Judeţului Galaţi îşi scoate la licitaţie Land Rover-ul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşii judeţului au decis să valorifice, prin licitaţie publică, patru autoturisme, aflate în domeniul privat al Consiliului Judeţului Galaţi. Este vorba despre un Land Rover, un Rover 75, o Kia Clarus şi un SAAB, în valoare totală de 263.686,22 de lei, autoturisme cu durata normală de funcţionare consumată, ale căror cheltuieli cu carburanţii, reparaţiile, asistenţa tehnică, piese de schimb grevau bugetul CJ.

În expunerea de motive a hotărârii votate de Consiliul Judeţului se arată că „în contextul intern şi internaţional caracterizat printr-o profundă criză financiară şi economică, este necesară reducerea cheltuielilor la bugetul Consiliului Judeţului Galaţi, în vederea asigurării unei stabilităţi financiare la nivelul instituţiei şi a menţinerii volumului cheltuielilor bugetare”.

Pentru că în urma anunţului de disponibilizare din luna martie nicio instituţie publică nu a trimis reprezentant în vederea perfectării transferului fără plată, aleşii au fost de acord să scoată la licitaţie publică aceste autoturisme.

Citit 786 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.