Se anunţă disponibilizări la societăţile locale

Se anunţă disponibilizări la societăţile locale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Salariaţii  Transurb afectaţi de lucrările de reabilitare din oraş nu vor fi disponibilizaţi, a anunţat, ieri, viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco. Pe de altă parte, acesta a precizat că în termen de două-trei săptămâni se va finaliza o analiză a angajărilor făcute în ultimii patru ani la Transurb.

Viceprimarul a precizat că „este foarte mult personal TESA, iar organigrama este supraîncărcată. Este nevoie să intervenim şi vor fi oameni care vor fi trimişi acasă”. Totuşi, Nicuşor Ciumacenco nu a precizat nici câţi angajaţi vor fi daţi afară şi nici când se va renunţa la ei, doar a spus că se va aplica principul „ultimul venit, primul plecat”…

Şi la celelalte societăţi de interes local se vor face analize de acest gen, a mai spus vicele, pomenind numele SC Apă-Canal. Referindu-se la societatea de apă şi canalizare, Nicuşor Ciumacenco a precizat că „nu este plăcut pentru nimeni să dea oameni afară, dar trebuie ştiut că avem un memorandum pentru proiectul ISPA şi că trebuie să îndeplinim anumite criterii de eficienţă. Oricum, nu vom da afară de mâine oameni. Eu sunt de părere că aceste disponibilizări trebuie făcute de-a lungul timpului”.

Şi la Primăria Galaţi s-au făcut disponibilizări de la începutul anului şi până acum – au plecat în jur de 40 de persoane care împliniseră vârsta de pensionare. „Au mai rămas acum la primărie trei persoane – doamna Scântei şi domnii Cazacu şi Ciuntu, care se vor ocupa de alegeri. După aceea, vor pleca definitiv din primărie”, a încheiat vicele.

Citit 815 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.