APELUL PRIMĂRIEI către gălăţeni: NU MAI VENIŢI cu noaptea-n cap pentru CĂRŢI DE IDENTITATE!

APELUL PRIMĂRIEI către gălăţeni: NU MAI VENIŢI cu noaptea-n cap pentru CĂRŢI DE IDENTITATE!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, Primăria municipiului Galaţi face apel la populaţie să nu se mai aşeze la coadă, dis-de-dimineaţă, pentru a depune actele în vederea obţinerii sau preschimbării cărţii de identitate.

„Ghişeele de lucru cu publicul ale Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor se deschid la ora 8,30 şi primesc/eliberează documente timp de cel puţin opt ore pe zi. De aceea, revenim cu recomandarea de a nu se aglomera ghişeele la primele ore ale dimineţii. Acte se pot depune sau ridica pe tot parcursul programului de lucru, în fiecare zi, de luni până vineri.

Apelul nostru se adresează, în special, persoanelor care locuiesc peste hotare şi care, de obicei, vin în luna august acasă, în vacanţă, ocazie cu care îşi preschimbă şi documentele de identitate. Îi informăm pe gălăţenii cu domiciliul în străinătate că, începând de anul acesta, programul şi maniera de lucru cu publicul au fost îmbunătăţite semnificativ, astfel încât să nu mai fie nevoiţi să stea la cozi interminabile zile la rând, dar şi să îşi poată ridica noua carte de identitate în cel mult două-trei zile lucrătoare de la momentul depunerii documentelor”, comunică Primăria.

Programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor Galaţi este luni, marţi şi joi, între orele 8,30 şi 16,30 primiri şi eliberări documente, miercuri, între orele 10,30 şi 18,30, primiri documente, şi între 8,30 şi 18,30, eliberări documente, iar vineri, între orele 8,30 şi 12,00, primiri documente, şi între 8,30 şi 16,00, eliberări documente.

Foto arhivă: Bogdan Codrescu

Citit 5101 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 August 2015 10:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.