Poate a şaptea oară e cu noroc... De ce nu-şi găseşte Primăria Galaţi DIRECTOR pentru Patrimoniu

Poate a şaptea oară e cu noroc... De ce nu-şi găseşte Primăria Galaţi DIRECTOR pentru Patrimoniu
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cât este Galaţiul de mare şi de bogat în absolvenţi de studii superioare, Primăria municipiului nu reuşeşte să găsească un director potrivit. Este vorba despre postul de director executiv la Direcţia de Administrare a Patrimoniului.

Pe 18 iunie 2013 anunţam, în ziarul „Viaţa liberă”, că Primăria municipiului Galaţi a scos la concurs unul dintre cele mai controversate posturi din mandatul fostului primar Dumitru Nicolae, cel de director executiv la Direcţia de Administrare a Patrimoniului. Pretendenţii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată administrative sau juridice şi vechime în specialitatea studiilor de minimum trei ani. Proba scrisă era programată pe 17 iulie, iar ulterior urma să aibă loc interviul.

Ei bine, pe 8 septembrie 2015, administraţia locală a oraşului organizează, din nou, un concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv la Direcţia de Administrare a Patrimoniului. Şi, tot la fel, candidaţilor li se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv, studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, juridice sau administrative, şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum trei ani.

Ce s-a întâmplat? După cum am aflat de la Biroul de Presă al municipalităţii, din iunie 2013 şi până în prezent s-au organizat nu mai puţin de şase concursuri pentru funcţia respectivă. În total au dat concurs 23 de candidaţi! Surprinzător sau nu, niciunul nu a promovat! În aceste condiţii, Primăria organizează cel de-al şaptelea concurs pentru postul cu pricina. Cine ştie, poate a şaptea oară e cu noroc…

Foto Bogdan Codrescu

Citit 1623 ori Ultima modificare Joi, 20 August 2015 10:10

5 comentarii

 • postat de Gica
  Joi, 20 August 2015 16:00
  81.12.149.***
  Ideea in sine nu stiu daca este sa gaseasca nu stiu ce specialist , ci sa aibe intentii bune si macar sa incerce sa faca un lucru bun pentru oras de pe scaunul ocupat.
  2
  0
  Raportează
 • postat de Grea limba romana
  Joi, 20 August 2015 08:12
  78.97.221.***
  Corectati titlul articolului,va rog !E,,gaseste ,, nu ,,gaseaste ,,Iar intr-o propozitie se scriu cu litera mare doar substantivele proprii .
  0
  3
  Raportează
 • postat de eu
  Joi, 20 August 2015 06:16
  5.13.251.***
  Cerintele sunt discriminatorii. De ce NUMAI studii juridice sau administrative ? La celelalate institutii directorii au si studii tehnice. Chiar este recomandat ca in acest domeniu sa ai cunostinte temeinice de inginerie. Vezi Consilliul judetean, Prefectura, etc.
  S--ar gasi mai multi candidati daca nu ar fi aceste limitari. Sunt multe persoane cu experienta, pe profil, care ar fi putut participa la concurs si cine stie, poate si reuseau. Se induce ideea ca NEAPARAT TREBUIE sa castige cineva cu studii juridice sau administrative, nu ? Ori persoana este prea proasta ori nu s-au inteles intre ei membrii comisiei de examinare de atatea ori. Pacat.
  2
  6
  Raportează
 • postat de halal
  Miercuri, 19 August 2015 17:30
  89.136.231.***
  totii directorii din primarie sint foarte competenti si extraordinar de mari specialisti. in fruntea lor e un primar cistigator de liga 1 de fotbal. orasul galati e frumos pacat ca-i condus numai de specialisti supercompetenti.....
  2
  8
  Raportează
 • postat de vali
  Miercuri, 19 August 2015 15:28
  109.103.173.***
  Iti dai seama ce secaturi sunt acolo in primarie pe celelate posturi de director. Mari specialisti care au dus orasul de rapa!
  2
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.