Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 comentarii

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, luni, că sesiunea parlamentară extraordinară referitoare la Codul fiscal s-a anulat, pentru că membrii Comisiei de buget nu au reuşit să elaboreze un raport. Decizia Senatului vine la scurt timp după ce preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, la finalul şedinţei Coaliţiei, că PSD cere amânarea dezbaterilor parlamentare privind Codul Fiscal şi doreşte o reuniune a liderilor partidelor parlamentare pentru joi, astfel încât să se ajungă la o decizie politică.

De asemenea, şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, programată pentru luni, ora 13.30, a fost anulată.

Dragnea a mai explicat că nu se poate lua o decizie pe acest subiect fără o discuţie la nivel politic. Şi preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, luni, în legătură cu amânarea discuţiilor din Parlament pe Codul Fiscal, că este normal ca după întâlnirea tehnică a reprezentanţilor partidelor să urmeze discuţii la nivelul liderilor, arătând că şi copreşedinţii PNL au spus acest lucru, relatează MEDIAFAX.        

Citit 1191 ori Ultima modificare Luni, 24 August 2015 16:01

2 comentarii

 • postat de economistul Marți, 25 August 2015 10:40 217.73.162.*** Link la comentariu
  0
  2

  Si-au dat seama ca vine criza peste noi si o imbulinam rau daca intra codul fiscal... asta e adevaratul motiv!

  Raportează
 • postat de crystal Luni, 24 August 2015 17:33 95.76.32.*** Link la comentariu
  0
  4

  Numai mafioti. Suntem condusi de o gasca de securisti pensionari si miliadari pe deasupra de peste 25 de ani. Pot sa dea statistici peste statistici la TV ca tot nu se vede o imbunatarire a nivelului de trai. L-a gasit pe PSD dorinta de munca ? Ce sa spun..lupul isi schimba parul dar naravul ba !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.