Un fost fotbalist gălăţean, în Guvernul României

Un fost fotbalist gălăţean, în Guvernul României
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Galaţiul are din nou un reprezentant în Guvernul României, pe social-democratul Marius Humelnicu. Prin Decizia premierului Victor Ponta, publicată marţi, 25 august, în Monitorul Oficial al României, politicianul gălăţean a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Numirea lui a fost vehiculată încă de acum câteva luni, când organizaţia judeţeană PSD Galaţi l-a propus pe Humelnicu pentru această funcţie. Marius Humelnicu, în vârstă de 37 de ani, a jucat fotbal de performanţă la FCM Dunărea, Oţelul Galaţi, Gloria Buzău, Cimentul Fieni, Dacia Unirea Brăila, Şahdag Qusar, Gilan Qabala (ultimele două, din Azerbaidjan). A absolvit Facultatea de Inginerie Managerială şi Tehnologică din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” şi a urmat un master în Drept şi Administraţie Publică Europeană.

Din 2012, este consilier local PSD. Din 2013, conduce Autoritatea Rutieră Română Galaţi, de unde câştigă un venit anual de 33.084 de lei, potrivit ultimei declaraţii de avere. Marius Humelnicu este, potrivit declaraţiei de interese, vicepreşedinte al PSD Galaţi.

Prin numirea lui la Ministerul Transporturilor, Galaţiul va avea, din nou, o voce în Guvernul României, după plecarea din acelaşi minister a unui alt social-democrat gălăţean, subsecretarul de stat Marius Mărgarit. Acesta a demisionat în luna mai a acestui an.        

Citit 3687 ori Ultima modificare Miercuri, 26 August 2015 17:39

8 comentarii

 • postat de popescu george
  Vineri, 28 August 2015 06:22
  5.13.159.***
  Veniturile lui Humelnicu mai sunt intregite si din "profitul"unor firme care au lucrari prin judet si care nu si-au platit furnizorii lasand oameni fara salarii.
  2
  6
  Raportează
 • postat de Almanahe
  Joi, 27 August 2015 19:21
  95.76.37.***
  Stie,macar, sa vorbeasca corect ?????
  3
  13
  Raportează
 • postat de cetăţean plătitor de taxe - Foto: Ziua News
  Joi, 27 August 2015 16:39
  5.13.170.***
  Marius Humelnicu, un fost fotbalist de la Otelul Galati, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor
  Autor: Cristiana Bota
  august 27, 2015 13:22
  Marius Humelnicu, un fost fotbalist de la Otelul Galati, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

   Printeaza ✉ Trimite e-mail
  Marius Humelnicu, un fost fotbalist de la Otelul Galati, a fost numit de premierul Victor Ponta secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Printr-o decizie a premierului publicată marti în Monitorul Oficial, Marius Humelnicu, nascut la 22 octombrie 1977 la Galati, a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, scrie ziuanews.ro.

  Acesta este un fost fotbalist care a jucat la Dunărea Galați, Oțelul Galați, Gloria Buzău, Cimentul Fieni, Dacia Unirea Brăila, Politehnica Iași, Rocar București, iar în străinătate la Șahdag Ǫusar și Gilan Ǫabala din Azerbaidjan. Marius Humelnicu este membru PSD si consilier local din partea aceluiasi partid la Consiliul Local Galati.

  In 2009, fostul fotbalist Marius Humelnicu a fost pus director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport de către actualul europarlamentar Dan Nica, inlocuind-o pe fosta mare atleta Fita Lovin.

  In 2008, el s-a remarcat prin faptul ca a fost şeful de campanie al deputatului Lucreţia Roşca, adica a dus geanta acesteia, iar, ulterior cand era director peste sportul galatean, impus de catre Dan Nica, prin achiziţionarea controversata a unor echipamentelor necesare la Bazinul Olimpic, la hotelul si restaurantul directiei.
  1
  9
  Raportează
 • postat de Pazitorul
  Joi, 27 August 2015 09:56
  5.12.166.***
  "Eu is humelnicul vostru, pazitorul de standoale boierești."
  1
  15
  Raportează
 • postat de julien
  Joi, 27 August 2015 09:50
  5.13.175.***
  sigur este impins din spate de un fost securist sau activist de partid comunist.cu asemenea nulitati se duce tara de rapa.
  2
  22
  Raportează
 • postat de Generalizarea incompetenţei este proporţională cu înălţimea ierarhică.
  Joi, 27 August 2015 08:19
  5.12.166.***
  Cine naiba e asta?? Cum? Un fotbalist sa fie secretar de stat la ministerul transporturilor? Cind juca fotbal de performanta, si-a achizitionat si diplomele de licenta, cea de master si-a tras-o cind era prin cantonamente si se antrena pentru vreun meci ca doar nu pentru vreo sesiune de examene pe la facultate. Asta e nivelul invatamintului in tara tuturor posibilitatilor de a-ti cumpara diplome de licenta de la taraba unor universitati care cindva au fost de prestigiu iar acum sunt de risul curcilor cum e si univ. "Dunarea de Jos". In afara paselor de pe terenul de fotbal, ce cunostinte are acest fotbalist despre vapoare, trenuri, avioane, metrouri, infrastructuri rutiere, unitati sanitare??? Toata tara asta e intr-o metastaza a prostiei si in curind v-a crapa. Fotbalistul v-a dribla cu tunelul pe sub Dunare, adica cu super- master-planul fotbalistului Stan, cel mai mult vestit primar al Gl. Si astfel, tara i-a deschis drumul spre glorie unui alt fotbalist de renume (cine o fi auzit si de asta) care va dribla pe terenul ministerului transporturilor.
  6
  27
  Raportează
 • postat de Bibicu
  Joi, 27 August 2015 07:38
  82.137.14.***
  NU va mai faceti iluzii. Ma duc acolo ca sa pap si eu din ciolan.....yupiiii ))))))
  3
  23
  Raportează
 • postat de x
  Joi, 27 August 2015 07:06
  89.137.138.***
  Spuneti repede CE a facut Humelnicu Marius in ultimii 6 ani, de la ultimul minterviu din Viata Libera,
  http : // www . viata-libera.ro/sport/6224-marius-humelnicu-succesorul-fitei#?
  2
  23
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.