Credit pentru energie termică şi gigacalorie mai ieftină. Când vor avea gălăţenii CĂLDURĂ

Credit pentru energie termică şi gigacalorie mai ieftină. Când vor avea gălăţenii CĂLDURĂ
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Întruniţi luni după-amiază, 9 noiembrie, în şedinţă extraordinară, aleşii locali ai Galaţiului au votat ieftinirea, cu 60 de lei, a preţului local al energiei termice facturate populaţiei şi contractarea unui credit în valoare de 20 de milioane de lei pentru asigurarea furnizării energiei termice în sezonul rece.

Potrivit primarului Marius Stan, încălzirea depinde acum de cât de repede va reuşi CET să-şi pornească instalaţia: "Mâine (marţi, 10 noiembrie - n.r.) vom face o plată anticipată de 3 milioane de lei, care va merge direct la Romgaz, iar de contravaloarea banilor CET va primi gaz şi va începe să pună instalaţia în funcţiune. Sunt nişte timpi tehnologici care nu pot fi săriţi. Încerc să anticipez că o săptămână ar fi un termen normal pentru furnizarea energiei termice".

Directorul SC Calorgal, Cristian Istrate, a declarat că societatea sa, de care depinde căldura în aproximativ 30.000 de apartamente, este pe ultima sută de metri cu pregătirile şi că, în funcţie de banii avuţi, s-au făcut toate remedierile din reţea.

Edilul i-a pus în vedere că răspunde cu postul pentru eventualele avarii din sistem: „Sper să nu ne trezim cu probleme tehnice la instalaţia noastră de distribuţie! Asta ar fi culmea culmilor! După ce toţi am făcut eforturi formidabile ca să putem să ajungem la momentul acesta, în care se poate livra căldura, să avem probleme tehnice. Domnii directori ai Calorgal răspund cu postul!”, a spus Stan.

Subvenţie mai mare pentru gigacalorie

Prin votul aleşilor locali, de la 1 noiembrie 2015, preţul local al energiei termice facturate populaţiei este de 180 de lei/Gcal inclusiv TVA. În contrapartidă, subvenţia unitară de la bugetul local pentru acoperirea diferenţelor de preţ creşte de la 180,92 de lei la 240,92 de lei/Gcal inclusiv TVA. Prin amendamentul făcut de consilierul local independent Alin Mihai, şi acceptat de primar, majorarea subvenţiei s-a făcut doar pentru perioada acestei ierni.

„Nu ne convine tuturor faptul că atâţia bani se duc într-o gaură neagră. Banii aceştia puteau fi folosiţi în scopuri nobile. Puteam construi chiar un spital. Vă propun să discutăm la viitoarea şedinţă despre externalizarea întregului sistem de producţie şi distribuţie a energiei termice, pentru că e mult prea împovărător pentru noi să putem duce aşa ceva”, a spus primarul.

Credit scump

Aleşii au votat şi contractarea de la Ministerul Finanţelor Publice a unui împrumut din venituri din privatizare în valoare de maximum 20.000.000 lei, cu o maturitate de maximum 20 de ani, pentru finanţarea cheltuielilor de încălzire. Stan a admis că acest credit este mai scump decât cel luat de la CEC şi şi-a exprimat speranţa că nu va împiedica municipalitatea, pe viitor, să acceseze un împrumut strict necesar pentru o investiţie majoră.

„Dobânda ROBOR plus trei la sută înseamnă în jur de 600.000 de lei trimestrial. Fără credit, cu certitudine nu aveam bani, stăteam şi tremuram cu toţii! Drama asta a noastră pleacă de la faptul că oamenii nu vor să plătească! Atunci când într-un sistem centralizat plăteşte unul singur din patru abonaţi, nu poate funcţiona nimic niciodată. Şi dacă se continuă aşa, să vină Dumnezeu să rezolva problema asta, că nu cred că poate să o rezolve", a spus primarul.

Citit 6945 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Noiembrie 2015 00:07

34 comentarii

 • postat de dedy
  Marți, 10 Noiembrie 2015 22:00
  89.136.186.***
  Luke..Tacerea e de aur in cazul tau. Tot timpul comentezi Drojdierule plin de grade stalinskaya :)
  2
  2
  Raportează
 • postat de luke
  Marți, 10 Noiembrie 2015 21:47
  89.137.225.***
  DEDY,,,INCHIDE GURA CA FACI SPUME:)))
  VEZI.TI DE PAHARUL TAU CU SANIUTZA SI NU TE MAI BAGA IN SEAMA...IA.L PE ION SI PE JE SI FACETI O BAIE IN DUNARE:))...DAR LUATI SI O NICOVALA CU VOI
  2
  2
  Raportează
 • postat de No comments
  Marți, 10 Noiembrie 2015 19:39
  78.96.255.***
  1
  2
  Raportează
 • postat de dedy
  Marți, 10 Noiembrie 2015 19:29
  89.136.186.***
  Luke esti agramat rau se vede ca ai facut scoala cu femeia de servici ,
  3
  2
  Raportează
 • postat de mariuca zottis
  Marți, 10 Noiembrie 2015 16:58
  78.97.221.***
  Baaaaaa nenorocitilooooor....da-ti naibii drumul la apa calda.......am copil mic baaaaaa dementilor.......unde e apa calda!? Micro 19,Micro 21 apa ajunge,dupa 25 minute la 35 grade la robinet si asa ramane,dar numai pentru scurt timp,apoi iar se raceste.UNDE ESTE APA CALDA BAAAAA NEMERNICILOR?? VA BATETI JOC IMPOSTORILOR
  3
  16
  Raportează
 • postat de pai da
  Marți, 10 Noiembrie 2015 15:51
  193.194.132.***
  1. Apaterm in faliment, Electrocentrale cu piciorul in groapa. Recuperarea de datorii de catre Electrocentrale merge greu caci Apaterm nu prea a avut mare lucru ca si firma, sediile fiind ale primariei, etc..
  2. Lumea nu se ingramadeste sa plateasca.
  3. S-a sistat apa calda si caldura de prin primavara, cu promisiunea ca se va instala un cazan de la Braila rapid.
  4. Apa calda a venit de la combinat, dar toamna!
  5. Ca sa porneasca caldura, primaria trebuie sa achite in avans gaz.
  6. Se propune reducerea pretului gigacaloriei, pe banii contribuabililor.
  7. Primaria se imprumuta la dobanda mare, aparent mai mare decat cea de la CEC, pentru a plati in avans gaz necesar pornirii Electrocentrale.

  Concluzie:
  - anul acesta prmaria nu a facut nimic, nu a adus cazanul din Braila, nu a facut investitii in insfrastructura.. Primaria s-a imprumutat mai scump, cu toate ca se putea imprumuta la CEC, si pe deasupra mai face subventie la agent termic.... Iar banii ii vor plati toti platitorii de taxe si impozite.
  No comment!
  2
  19
  Raportează
 • postat de Ana
  Marți, 10 Noiembrie 2015 13:01
  82.137.8.***
  D-l primar nu vede mai sus de bombeu, ,, toti au facut eforturi formidabile sa ajunga aici'', care au fost alea? v-ati dus cu cersitu la primu ministru, ati facut articole in presa in fiecare zi pe rand dadeati interviuri de parca eratio Obama, care sunt eforturile, si dupa ce v-ati dat de ceasu morti atata v-a dus capu sa faceti un imprumut? Sunteti cei mai penibili angajati ai administratiei ever. Intr-o multinationala cred ca va puneau sa spalati pe jos. D-l primar de fonduri europene ati auzit? De gospodarirea eficienta a banului public ati auzit? In care oras din lumea asta civilizata primarul face parcuri cand oamenii mor de frig in case? ,, Sa vina Dumnezeu sa rezolve problema asta." Da nu va e putin jena? Daca nu esti in stare si realizezi si tu ca nu esti de ce mai stai pe scaunul de primar? D-l primar a fost in stare doar de un lucru, intr-o mare intalnire intre niste finantatori europeni si societatea civila si investitionala de la Galati sa spuna ca el vrea fondurile lor doar daca o lasa aia balta cu birocratia. Va mai aduceti aminte d-le Stan cum va explica finantatorul cu bancnota de 50 de lei ca va da acei bani daca ii aratati ce faceti cu ei si ii faceti raportarile corecte si la timp? Atata puteti d-l Stan, Sunteti o rusine!
  3
  31
  Raportează
 • postat de Rahan
  Marți, 10 Noiembrie 2015 12:58
  46.97.34.***
  Sa plateasca imprumutul NUMAI cei care sunt bransati la incalzirea centralizata si nu toata lumea!
  Taxele si impozitele se percep pentru a sustine bunastarea tuturor galatenilor, nu doar al catorva.
  7
  20
  Raportează
 • postat de ss
  Marți, 10 Noiembrie 2015 12:06
  5.13.179.***
  continua devalizarea prin sistemul centralizat.....se baga bani intr-un muribund! Si platesc inclusiv cei care s-au rupt de acest sistem!
  5
  26
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Marți, 10 Noiembrie 2015 11:51
  213.218.53.***
  AVEM NEVOIE DE AEROPORT LA GALATI - BRAILA !!!


  Alte zone din Romania se dezvolta !!! Noi stam pe loc intr-o mlastina care se scufunda !!


  Stire de azi 10 noiembrie 2015:  Aeroportul International din Craiova a fost redeschis marti dupa aproximativ o jumatate de an in care s-a lucrat la modernizarea pistei. Prima cursa dupa redeschiderea aeroportului a avut destinatia Roma si apartine companiei Wizz Air, potrivit Agerpres.

  Modernizarea Aeroportului din Craiova reprezinta una dintre cele mai importante investitii din regiunea Sud-Vest, noua pista "putand rezista 100 de ani", a declarat presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa.

  "Aeroportul International Craiova este un obiectiv care apartine Consiliului Judetean Dolj si, in ultimii ani, am depus toate eforturile in vederea reabilitarii si modernizarii. Ceea ce s-a realizat aici este foarte important pentru siguranta zborurilor. Greutatea avioanelor care pot sa aterizeze a crescut foarte mult, astfel ca avioanele mari sau avioanele mai mici, dar cu incarcatura foarte mare, pot sa aterizeze acum in siguranta", a afirmat Prioteasa.

  Lucrarile de modernizare a pistei au fost realizate prin proiectul "Reabilitarea infrastructurii de miscare a Aeroportului Craiova" cu o valoare de circa 24,4 milioane de euro, fiind finantat prin Programul Operational Sectorial Transport. Prin aceasta investitie s-a urmarit realizarea lucrarilor de reparatii la structura de beton pentru toata infrastructura de miscare, aplicarea unui covor de mixturi asfaltice pe pista de aterizare-decolare, largirea caii de rulare la o latime de 25 metri, extinderea platformei de imbarcare-debarcare de la 2 la 8 locuri de parcare, modernizarea instalatiei de balizaj si construirea unui post de transformare, precum si realizarea unui nou sistem de canalizare.


  SE AUDE CONSILIUL LOCAL GALATI ? CONSILIUL JUDETEAN GALATI ? PRIMARIA GALATI ?

  PRIMARUL MARIUS STAN SE AUDE ??
  5
  13
  Raportează
 • postat de luke
  Marți, 10 Noiembrie 2015 11:11
  89.137.225.***
  Si eu m.am plans asta vara ca se taia apa rece in bloc pt o datorie a catorva de 700lei...da,700lei....pai cum.....mea ,de ce sa mi se taie apa cand nu.am nicio datorie?de ce sa platim in plus la caldura cu caloriferele dezmortite???toate astea s.au adunat si ne.am pus centrale....multa lume fara posibilitati a facut pasul asta....NU VA MAI PLANGETI pt ca la un momentdat veti fi nevoiti sa va montati centrale...GARANTAT 100%....
  NU EXISTA 30% SARACI IN ACEST ORAS,EXISTA 10% SARACI,POATE...20% CARE AU FACUT PASUL DECISIV DIN PUTINUL LOR SI RESTUL,PAIIII...SUNT.MOKANGII........FIECARE CU PAREREA LUI....BE BRAVE,FIGHT FOR YOUR RIGHT TO PAAARTYYYYY:))))
  11
  17
  Raportează
 • postat de luke
  Marți, 10 Noiembrie 2015 11:05
  89.137.225.***
  Imprumutul asta e facut cu un scop....SA AJUTE LUMEA CARE SE TOT PLANGE CA NU ARE CALDURA(mokangiii).CA SA TREACA O IARNA SE IMPRUMUTA PE VREO 20 ANI...PAI BINE,LA ANUL CUM FACEM?VINE VARA ACU SI MOKANGIII CARE SE TOT PLANG CA E FRIG IN CASA IAR PLEACA VREO 3 SAPTAMANI PE LA MARE IN LOC SA FACA UN EFORT DE A PUNE O CENTRALA....STAM ASA CU MAINILE IN FUND SI NE PLANGEM CA INGHETAM IN CASE,EU TOT SPUN IN COMURILE MELE CA APROX 80%DINTRE GALATENII CARE AU RAMAS LA XENTRALIZAT SUNT MOCANGII SI PREA NAIVI PT SECOLUL ASTA;INCA MAI CRED IN REVITALIZAREA SISTEMULUI KKGAL:)))...SUCCESURI VA UREZ:)))
  ATI AUZIT DE IMPRUMUTURI???PT CENTRALE??? DE ALTFEL FACETI REZERVARI DIN IARNA PT VACANTA DE VARA SI INVERS,ASA CA NU VA MAI .... PE VOI....
  CE SA FACA PRIMARUL??ALEGE SI EL VARIANTA POLITICA,NU E VINA LUI...LUATI.VA DE CEI CARE NU PLATESC,FACETI CEVA PT ASTA,.....MOKANGIILOR..... NU.MAI E CA INAINTE DE 90 CAND PIERDERILE NU CONTAU ...... ORICUM,VETI FI OBLIGATI SA VA TRAGETI CENTRALE DACA NU VRETI SA MAI STATI IN FRIG SI SA PLATITI 500LEI PE LUNA NUMAI CALDURA...SI DAAAAAAA,,,FARA AUTORIZATIE NU ITI POTI TRAGE CENTRALA....BOMBA E SI ARAGAZUL ALA A VOSTRU CU FURT7N LUAT DE LA CHINA STORE:))))
  MOACA NU E GRATIS:))))))))
  9
  19
  Raportează
 • postat de Gdde
  Marți, 10 Noiembrie 2015 10:47
  109.166.143.***
  Primarul se împrumută și fraierii plătesc chiar dacă nu au nicio treabă cu încălzirea centralizată... prin taxe și impozite mărite în fiecare an. În Galați avem printre cele mai mari taxe din România și nicio condiție decentă începând de la infrastructură, servicii, corupția în Primărie e la cote alarmante, primarul și-a băgat rudele pe posturi călduțe plătite ghici din ce bani?
  4
  21
  Raportează
 • postat de Iaca
  Marți, 10 Noiembrie 2015 10:38
  109.166.143.***
  Uau, deci UAU.... Primarul a rezolvat problema încălzirii. Cum naiba de tot votăm de ani de zile numai incompetenți? A avut la dispoziție o grămadă de timp sa rezolve problema... Și el a luat credit... Asta putea sa facă și ultimul retardat mintal...de fapt........
  3
  32
  Raportează
 • postat de miratu
  Marți, 10 Noiembrie 2015 10:29
  94.176.183.***
  Despre ce vorbim noi aici ? S-a luat un credit sa se plateasca in avans un serviciu , in cazul nostru incalzirea centralizata . Dar ratele se vor plati de cei care consuma , adica fiecare sa-si plateasca intretinerea . Ce este curios , cum de s-a facut un asa credit pe ....20 de ani . Sifonare masiva la sfartsit de mandat ? DNA , lamuriri ...
  3
  19
  Raportează
 • postat de florin
  Marți, 10 Noiembrie 2015 10:21
  5.13.179.***
  Din banii luati de la banca puneau centrale termice proprii la scoli si gradinite iar de restul dadeau ca subventie pentru achizitia unei centrale de apartament persoanelor fizice iar la sfarsit scoteau toate tevile din pamant si le vindeau ca fier vechi.
  3
  24
  Raportează
 • postat de EU
  Marți, 10 Noiembrie 2015 10:03
  82.137.15.***
  Domnilor e incredibil, daca presupunem ca un apartament consuma o gigacalorie pe luna subventia de 60 de lei*30.000 de apartamente*5 luni de caldura inseamna 9.000.000 de lei din cei 20.000.000 de lei, deci d-l Stan impreuna cu CL a facut pomana electorala de 9.000.000 de lei. Bravo, foarte frumoasa dovada de administrare eficienta. Cei cu centrale termice la Galati, sa zicem 10.000 de apartamente vrem si noi in acest caz subventie de 3.000.000 de lei daca tot e pe credit nu? si il platim toti, de ce s nu facem credit de 23 de mil, de 100 de mil ce conteaza? Nu e corect asa, d-lor ?
  2
  25
  Raportează
 • postat de EU
  Marți, 10 Noiembrie 2015 09:55
  82.137.15.***
  E 600000 *4 ca sunt 4 trimestre si asta 20 de ani, cifrele sunt absolut astronomice. Creditul il platesti oricum fie vara , fie iarna chiar daca consumi mai putina caldura. Interesant este de aflat ce face el cu 20 de mil de lei? Vrem si noi sa avem acces la notele de fundamentare ale acestei decizii. Vrem si noi in virtutea dreptului la informare Viata libera sa ne ofere platforma ziarului sau pentru a putea descarca toate documentele acestui dosar: cum s-a facut calculul, cum s-a ajuns la 20 de mil, cash-flow etc. Unii din noi ne mai pricepem la cifre, vrem acces la dosarul cu privire la fundamentarea necesitatii imprumutului dar si la dosarul de imprumut.
  2
  21
  Raportează
 • postat de krystyan
  Marți, 10 Noiembrie 2015 09:46
  86.127.100.***
  600.000 trimestrial * 3 = 1.800.000 pe an , spunem ca mai scade dobanda si facem o medie de 1.000.000 pe an timp de 20 ani = 20.000.000 adica se plateste inca o data creditul??!!!!!!
  deci aproximativ 40.000.000 caldura pentru 1 IARNA (si datori 20 ani) , undeva e o greseala sper sau se fura in nestire!!!!
  2
  20
  Raportează
 • postat de EU
  Marți, 10 Noiembrie 2015 09:29
  82.137.15.***
  Nu numai ca au facut un imprumut ptr o iarna, pe care il vom plati cativa ani. Chiar si el in prostia nemasurata constata ca banii se duc intr-o gaura neagra si ca din acesti bani se putea construi un spital. Adica iti dai seama de ce faci si totusi o faci. De ce? Pe de alta parte se trezeste alt neuron din capu primarului si spune ,, oamenii nu vor sa plateasca''. Pai si noi ce facem platim cu totii pentru unii care nu vor sa plateasca? De ce? In plus le mai si subventioneaza gigacaloria. De ce? Toate aceste revelatii au loc acum. Pana acum au stat cu curu pe scaun si probabil s-au intrebat cu buletinu in mana cum ii cheama. Nu sunt de acord sa platesc eu pentru unii care nu platesc dar vor caldura, nu muncesc dar vor ajutoare sociale sa-si plateasca benzina la mertan sau taxiul cu care se duc sa-si ridice masa zilnica de la serviciile sociale, nu vor sa munceasca pe 1000 de lei dar stau sa cerseasca in fata catedralei si printre masini. Solutii sunt greva fiscala- nimeni sa nu plateasca impozitele si taxele locale in primele 3 luni ale anului 2016, pierdem o reducere de taxa si mai dam o penalizare minima (sa vedem au de unde-si plati salariile), sa atacam decizia in contencios si sa-i bombardam cu hartii pe consilierii locali si pe primar - si noi cei cu centrale vrem subventii la pretul gazului daca tot o sa platim creditul altora.
  2
  21
  Raportează
 • postat de viorica
  Marți, 10 Noiembrie 2015 09:07
  5.13.214.***
  Mai Mihai Alin, ce e cu gaura neagra? Eu nu sunt gaura neagra , nici vecinii mei care nu au datorii la intretinere. La noi in asociatie din 82 apt , doar 2 au restante si sume mici. Populatia plateste, nu unul din 4, cum spune Stan. Unde sunt banii? Cine i-a furat si va fura si imprumutul asta? Voi sunteti gaura neagra a orasului. Si acum ce mai asteapta? Istrate,un mincinos- si acum 10 zile era pe ultima suta cu pregatirile, iar zilele trecute spunea ca dupa ce se voteaza banii, dureaza cateva ore si porneste caldura. Mare golan esti!
  2
  26
  Raportează
 • postat de zaz
  Marți, 10 Noiembrie 2015 08:57
  66.249.93.***
  Jalnic! Să împrumuți orașul pe 20 de ani ca să nu fii nici măcar 100% sigur că poți trece de o iarnă, așa ceva... Pentru dezvoltarea orașului nu s-a putut lua credit. Sau acest credit să fie luat pentru începerea modernizării sistemului centralizat de încălzire dacă tot mai crede atât de mult în el actuala administrație. Pentru orice care să ajute la dezvoltarea orașului, dar nu pentru salariile celor 500-600 de atârnători angajați la Calorgal pe bază de pile și carnet de membru al marelui partid. Este jalnic nu doar primarul, ci și toată clica din CL care a aprobat prostia asta. Vin alegerile și băieții au nevoie de bani, pe de o parte e normal. Mai se vând niște terenuri, mai se fac niște aranjamente pe ultima sută de metri. Stan poate nici să nu mai candideze la anul, pentru că oricum noi toți vom plăti 20 de ani de acum înainte această mare realizare a sa. Cum spuneam la început:jalnic!
  2
  29
  Raportează
 • postat de ala care nu te-a votat
  Marți, 10 Noiembrie 2015 08:38
  81.12.239.***
  "Drama asta a noastră pleacă de la faptul că oamenii nu vor să plătească!" Cata prostie crasa zace in capul omului care a putut face aceasta afirmatie. Drama asta pleaca de la faptul ca nu stiti sa administrati un oras. De la faptul ca ati furat ca in codru! Cei ce nu platesc pot fi trasi la raspundere dar e prea greu pentru voi. Asta presupune ca trebuie sa munciti, sa faceti acte, sa nu mai stati degeaba in birouri. Drama pleaca de la faptul ca nu ati modernizat sistemul asta de incalzire in 25 de ani. In 25 de ani tu si cei care s-au mai plimbat pe la primarie v-ati rezolvat propriile afaceri si ale anturajului vostru politic sau mai putin politic. Va dati seama ca ce a facut Ceasusescu ati luat de-a gata si voi nu ati mai facut nimic?????? Ipocriti ce sunteti! Nu va duce capul mai departe decat de a aranja o terasa/bodega pentru nevasta/amanta! Nici Monopoly nu cred ca sunteti in stare sa jucati! Iar drama ta Stane pleaca de la faptul ca esti prost! Ca iti moare neuronul de singuratate in cap! De la faptul ca ai crezut ca un oras se poate administra intocmai ca un club de fotbal care are cateva vestiare si un stadion! Asta o poate face si un nene cu 10 clase de la Fartanesti! Oricum cam asta este nivelul tau! Eu nu as avea incredere in tine nici sa iti dau caruciorul de butelii! Canalie ordinara ce esti!
  4
  32
  Raportează
 • postat de @Cetățean nemultumit
  Marți, 10 Noiembrie 2015 08:26
  95.76.32.***
  Îți pui centrală, faci eforturi, credit. Consideri că ai scăpat de căpușa numită Apaterm/Calorgal, dar nu este așa. Dar de plătit tot vei plăti creditul primăriei pentru căldura centralizată, o vei face prin taxele și impozitele anilor care urmează...
  5
  27
  Raportează
 • postat de Cetățean nemultumit
  Marți, 10 Noiembrie 2015 08:20
  5.13.177.***
  Ca de obicei totul merge foarte greu la noi oare De Ce ca mulți dintre noi suntem corecți ,să apelez să ți pui centrală totul este foarte ,foarte complicat oare legile sunt diferite în funcție de oraș ,persoană și tot așa și suntem plătitori de taxe și impozite dar nimeni nu face nimic ca doar salariul lor merge .oare ce de făcut?????????
  1
  11
  Raportează
 • postat de GeorgiaN
  Marți, 10 Noiembrie 2015 08:08
  95.76.32.***
  Încă trăim într-o societate comun(ist)ă. Unii consumă (prin sistemul centralizat) și toți ceilalți plătesc, prin taxe și impozite, că de astea nu scapi nici mort.
  20 de milioane de lei pentru căldura unei singurei ierni, plătibili în 20 de ani??!???? Anul viitor oare cum va mai fi? Grevă fiscală, cu siguranță, sau după iunie 2016 nu mai contează?
  3
  28
  Raportează
 • postat de jos stalin de la primarie
  Marți, 10 Noiembrie 2015 07:49
  5.13.184.***
  stalin dute dupa izmana, stalin dute dupa izmana in unpr
  4
  13
  Raportează
 • postat de Alec
  Marți, 10 Noiembrie 2015 07:30
  81.196.80.***
  @galatean: daca il alegem pe dr, Ichim primar, sigur va rezolva de urgenta toate problemele orasului !!!
  27
  5
  Raportează
 • postat de marius stalin
  Marți, 10 Noiembrie 2015 06:59
  5.13.184.***
  stan isi bate jos de toata populatia acestui oras rusine demisia impostorule
  6
  33
  Raportează
 • postat de galatean
  Marți, 10 Noiembrie 2015 06:43
  5.13.199.***
  V-am tot votat 25 de ani sa gasiti solutii pentru aceasta problema dureroasa a galateniilor!!!!
  Pentru ce votam consilieri locali,primar.?????? platim administrarie etc daca nu sunteti in stare sa rezolvati?
  Ce ati facut in acesti 25 de ani? Cum va justificati SALARIILE?
  Daca nu puteti face ceva pentru galateni ! ce va mai treceti pe liste?
  5
  37
  Raportează
 • postat de je ptr.@luke
  Marți, 10 Noiembrie 2015 06:15
  5.13.151.***
  @luke,hai cu frustrarea ta,este articol nou si tu nu ti-ai facut aparitia,hai cu corectarea gramatticala a commurilor.:)))frustrarel cel obraznicel:))O zi buna va doresc tuturor mai putin bineinteles lui @luke:))
  3
  11
  Raportează
 • postat de USLe
  Marți, 10 Noiembrie 2015 05:32
  84.117.40.***
  Imprumutul= bani pentru partid sau si pentru incalzire ?
  4
  32
  Raportează
 • postat de dan
  Marți, 10 Noiembrie 2015 04:04
  141.0.14.***
  De curiozitate impartiti 20 de milioane la 30.000 de apartamente...veti ramane surprinsi.
  7
  31
  Raportează
 • postat de Alexia56
  Marți, 10 Noiembrie 2015 02:15
  86.124.204.***
  Domnule Primar, dar nu există legi în țara asta? Cei răuplatnici nu pot fi dați în judecată?
  Iar despre acest împrumut de 20 mil lei, dacă lunar se dă 3 mil în 6 luni se termină tot împrumutul. Noi trebuie să cotizăm 20 ani de acum încolo pentru a avea căldură doar o iarnă? După iarna asta ce se va întâmpla? Care e strategia Primăriei legată de căldura cetățenilor?
  2
  63
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.