Posturile de POLIŢIE din judeţul Galaţi vor fi DOTATE cu echipamente IT şi cu aparate RADAR

Posturile de POLIŢIE din judeţul Galaţi vor fi DOTATE cu echipamente IT şi cu aparate RADAR
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Posturile de poliţie din judeţul Galaţi vor fi dotate cu echipamente IT şi cu aparate radar, în urma unui protocol pe care Consiliul Judeţului Galaţi (prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică - ATOP) urmează să îl încheie cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), în cadrul Programului „IMPACT”, pe care autorităţile întenţionează să îl extindă.

Conform protocolului ce urmează a fi încheiat între cele două instituţii, Consiliul Judeţului (CJ) va achiziţiona echipamente IT cu funcţii de scanare, fotocopiere, fax, telefonie fixă, de până în 150.000 de lei, pe care le va da în folosinţă Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Totodată, CJ îşi ia angajamentul să achiziţioneze sisteme mobile de măsurare a vitezei, omologate şi verificate metrologic, pentru care nu va cheltui mai mult de 100.000 de lei, conform obligaţiilor asumate, şi care vor ajunge, de asemenea, tot în cadrul Inspectoratului de Poliţie.

La rândul lor, reprezentanţii IPJ şi-au luat angajamentul că vor asigura cartuşele, tonerele şi alte consumabile, necesare pentru funcţionarea imprimantelor, dar şi pentru echipamentele pe care le va primi în folosinţă din partea ATOP, prin acest program. Proiectul de hotărâre care prevede extinderea protocolului dintre cele două instituţii s-a aflat pe ordinea de zi a şedinţei aleşilor judeţeni din luna octombrie, însă a fost retras, conducerea CJ motivând că nu exista, la acel moment, o sursă de finanţare.

Citit 2784 ori Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2015 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.