CONSULTAREA PUBLICĂ privind restructurare urbană a cartierului Ţiglina II, aproape de final. Gălăţenii pot participa la o întâlnire cu arhitecţii
Foto: Foto Monica Zanet

CONSULTAREA PUBLICĂ privind restructurare urbană a cartierului Ţiglina II, aproape de final. Gălăţenii pot participa la o întâlnire cu arhitecţii
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Timp de două zile, începând de miercuri, 9 decembrie, arhitecţii şi urbaniştii care au realizat planul zonal de restructurare urbană a cartierului Ţiglina II vor fi la dispoziţia gălăţenilor interesaţi.

Potrivit anunţului postat de Primăria Galaţi, o întâlnire cu realizatorii documentaţiei de urbanism va fi organizată în zilele de 9 şi 10 decembrie, între orele 10,00 - 15,00, în holul rectoratului Universităţii "Dunărea de Jos", din strada Domnească nr. 47, acolo unde, după cum v-am informat deja, au fost expuse propunerile de restructurare urbană. Documentaţia a fost realizată de firma bucureşteană Quattro Design SRL, care a elaborat planurile de restructurare urbană a cartierelor Micro 18, 19, 20 şi 21, dar şi a Falezei Dunării. SRL-ul a câştigat licitaţia organizată de municipalitate cu o ofertă de 116.400 de lei.

Consultarea publică privind restructurarea urbană a cartierului Ţiglina II se apropie de final. Până pe 11 decembrie, autorităţile aşteaptă observaţii, comentarii, sugestii, în scris, la locul desfăşurării informării şi consultării, la registratura generală a Primăriei, din strada Fraternităţii nr. 1 sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1848 ori Ultima modificare Marți, 08 Decembrie 2015 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.