PRIMARUL Marius Stan, bănuit că are INTERESE în afacerea MAXI-TAXI. Ce DECLARĂ edilul
Foto: Foto-arhivă "Viaţa liberă"

PRIMARUL Marius Stan, bănuit că are INTERESE în afacerea MAXI-TAXI. Ce DECLARĂ edilul
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

La recenta şedinţă a Consiliului Local, vizibil iritat, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a avut o izbucnire la adresa celor care lansează tot felul de zvonuri la adresa lui.

"Dom’le, nici maxi-taxi şi tot transportul acesta public nu-i al lui Stan! M-aş bucura să fie aşa! Da’ opriţi-vă odată cu zvonurile! Aruncaţi zvonuri pentru tâmpiţi, dar am avut surpriza neplăcută să văd o directoare de bancă care a pus întrebarea la modul serios. Trageţi dumneavoastră concluziile! De-aia am ţinut să fac public anunţul acesta, să se liniştească cei care cred că sunt chiar atât de bogat! Mi-aş dori din toată inima!", a spus pe un ton apăsat edilul.

În acelaşi context, Stan a precizat şi despre Calorgal că nu este proprietatea soţiei sale şi că "numai tâmpiţii pot să înţeleagă aşa ceva!".

Trecând de zvonuri şi bârfe, nu trebuie uitat că, anul acesta, contractele operatorilor privaţi de transport au fost prelungite în condiţiile în care există o Strategie de Transport convenită cu reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare care prevedea că pe traseele principale vor rămâne numai mijloacele Transurb.

Citit 5861 ori Ultima modificare Joi, 10 Decembrie 2015 00:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.