Contracte atribuite/ Diriginţi de şantier pentru străzile Tecuci şi Saligny

Contracte atribuite/ Diriginţi de şantier pentru străzile Tecuci şi Saligny
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Peste 700.000 de lei îi va plăti Primăria municipiului Galaţi firmei care va asigura serviciile de dirigenţie de şantier la lucrările de reabilitare a străzilor Anghel Saligny şi Tecuci. Potrivit anunţurilor postate de municipalitate pe portalul propriu, SC Septembrie Consulting SRL din Bucureşti a câştigat licitaţiile la care s-au mai înscris SC Acciona Ingenieria SA din Spania, SC Consulgan – Consultores de Engenharia e Gestao SA din Portugalia şi SC Konsent SA din Iaşi.

Pentru servicii de dirigenţie de şantier pentru implementarea obiectivului de investiţii: “Reabilitarea străzii Anghel Saligny” valoarea contractului este de 382.010 de lei fără TVA, iar pentru “Reabilitare strada Tecuci valoarea contractului este de 395.910 de lei fără TVA.

Reamintim că arterele Tecuci şi Anghel Saligny vor fi modernizate cu bani împrumutaţi de Primăria Galaţi de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Lucrările ar putea începe în primăvară şi vor fi executate de firma Tancrad contra sumei totale de 39,8 milioane de lei (fără TVA).

Citit 2630 ori Ultima modificare Duminică, 17 Ianuarie 2016 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.