Foştii salariaţi ai APATERM află, săptămâna viitoare, dacă primesc SALARII COMPENSATORII

Foştii salariaţi ai APATERM află, săptămâna viitoare, dacă primesc SALARII COMPENSATORII
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

În mai puţin de o săptămână, foştii salariaţi ai Apaterm (dintre care mai bine de 90 la sută sunt angajaţi, în prezent, la Calorgal) vor afla dacă li se cuvin plăţile compensatorii colosale pe care le pretind de la fosta societate de termoficare, băgată în faliment, printre altele, de managementul politic dezastruos şi datoriile asociaţiilor de proprietari.

Marţi, 19 ianuarie, Tribunalul Galaţi a amânat pronunţarea în dosarul care a scandalizat opinia publică, astfel că pe data de 26 ianuarie (marţea viitoare - n.r.) instanţa va decide dacă aprobă sau nu solicitările foştilor salariaţi ai Apaterm. "Având nevoie de timp pentru deliberare, amână pronunţarea la data de 26.01.2016", se arată în soluţia pe scurt postată pe site-ul Tribunalului Galaţi.

Reamintim că, potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 8888/15.05.2015, foştii salariaţi ai Apaterm aşteaptă plăţi compensatorii cuprinse între circa 4.000 de lei şi peste 120.000 de lei, care, în total, depăşesc 20 de milioane de lei. Acestea pot cumula, în unele cazuri, chiar şi 25 de salarii tarifare de încadrare.

CITEŞTE ŞI: Foştii salariaţi ai APATERM aşteaptă PLĂŢI COMPENSATORII URIAŞE, chiar dacă au fost angajaţi la CALORGAL

Citit 2468 ori Ultima modificare Marți, 19 Ianuarie 2016 19:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.