Când vom avea un NOU DIRECTOR la Gospodărire Urbană

Când vom avea un NOU DIRECTOR la Gospodărire Urbană
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Potrivit directorului Consiliului de Administraţie al societăţii Gospodărire Urbană, Silviu Bacalum, planul de administrare, care include strategia de administrare, cu un profil al candidatului pentru managementul instituţiei, este aproape finalizat şi urmează să fie supus spre aprobare, cel mai probabil, în prima şedinţă a Consiliului Local. "După ce planul de administrare este aprobat în Consiliul Local, putem scoate la concurs postul de manager", ne-a spus Silviu Bacalum.

În lipsa acestui plan de administrare, nu s-a putut organiza un concurs pentru ocuparea postului de manager al societăţii Gospodărire Urbană, rămas vacant după demisia impusă a fostului director Eduard Grosu, în septembrie 2015, iar până acum societatea a fost condusă numai de interimari. Din septembrie până la 31 decembrie, director interimar a fost Viorel Stelian Popa, adus pentru slujbă de la Bucureşti, iar din ianuarie 2016 director interimar este directorul economic al instituţiei, Tinca Podaru.

Hotărârea ca funcţia să fie preluată de directorul economic, la 1 ianuarie, a fost luată, potrivit directorului CA, pentru a nu avea cheltuieli în plus. Tinca Podaru va rămâne director interimar până când va fi finalizată procedura de scoatere a postului de manager la concurs. Postul trebuie ocupat până cel târziu 31 martie.

Citit 2051 ori Ultima modificare Marți, 19 Ianuarie 2016 19:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.