Ionut Pucheanu şi Victor Negrescu în dialog cu tinerii gălăţeni

Ionut Pucheanu şi Victor Negrescu în dialog cu tinerii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Cel mai tânăr reprezentant al PSD în Parlamentul European, câştigător în 2015 al distincţiei „Europarlamentarul Anului pentru Agenda Digitală şi Internet ”, Victor Negrescu, va fi prezent astăzi, 15 aprilie, în Galaţi.

După discuţiile cu Ionuţ Pucheanu, colegul său de partid şi de generaţie – la rândul lui, unul dintre cei mai tineri candidaţi PSD la alegerile pentru primăriile din marile oraşe, Victor Negrescu se va întâlni şi cu studenţii Universităţii Danubius. Subiectele de discuţie vor fi numeroase, iar dintre ele nu vor lipsi facilitarea accesului la fondurile europene şi uniformizarea cerinţelor sistemelor de educaţie din Uniunea Europeană, astfel încât elevii şi studenţii din statele membre să nu mai fie nevoiţi să-şi echivaleze studiile. Acestea sunt doar două dintre proiectele desfăşurate de Victor Negrescu în Parlamentul European, care îi au în vedere pe cei cărora li se adresează şi Ionuţ Pucheanu, în campania sa pentru câştigarea Primăriei Galaţi: tinerii.

„Eu nu cred că tinerii nu sunt interesaţi de politică, ci cred, mai degrabă, că de fapt aceştia sunt interesaţi de o altfel de politică, una mai curată, în care să aibă şi ei un cuvânt de spus. Îmi doresc să facem acest lucru împreună şi campania mea va avea un mesaj dedicat alegătorilor tineri, celor care sunt din aceeaşi generaţie cu mine, poate chiar şi celor care votează anul acesta pentru prima dată. Lor, în primul rând, dar şi tuturor celorlalţi gălăţeni li se adresează apelul lansat pe website-ul meu, www.ionutpucheanu.ro, o campanie de consultare publică prin care locuitorii acestui oraş să spună ce trebuie schimbat în Galaţi ”, a declarat Ionuţ Pucheanu.

(P)

Citit 1689 ori Ultima modificare Joi, 14 Aprilie 2016 16:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.