LUPTĂ POLITICĂ/ Pucheanu arată cu degetul spre Ciumacenco, acuzându-l de PLAGIAT

LUPTĂ POLITICĂ/ Pucheanu arată cu degetul spre Ciumacenco, acuzându-l de PLAGIAT
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Candidatul PSD pentru Primăria Galaţi, Ionuţ Pucheanu, i-a cerut, ieri, 19 aprilie, într-o conferinţă de presă, contracandidatului său Nicuşor Ciumacenco să le prezinte scuze public gălăţenilor şi să-şi pună la punct un nou proiect electoral pentru oraş, după ce s-a descoperit că o serie de idei ale candidatului bucureştean Nicuşor Dan se regăseau, integral, în proiectul asumat şi promovat de Ciumacenco în mediul on-line.

„Am rămas uimit. Cred că este pentru prima oară, de când suntem în periplul acesta gălăţean, când un candidat cu reale şanse la Primăria municipiului Galaţi vine cu un program copy/paste. Mi se pare o mare nesimţire să te prezinţi la modul acesta, denotă că nu te-au interesat problemele gălăţenilor şi, prin urmare, ai venit cu nişte soluţii gândite pentru bucureşteni, nu gălăţeni. Denotă că pe Nicuşor îl interesează doar să câştige Primăria, indiferent cum, nu-l interesează problemele gălăţenilor, la fel cum nu-l interesează nici partidul din partea căruia candidează. Îi cer domnului Ciumacenco, din respect pentru gălăţeni, să iasă public şi să le ceară scuze pentru o astfel de gafă, să-şi retragă proiectul şi să vină cu unul, dacă mai are timp şi dacă are cine să lucreze pentru el, cu rezolvări la problemele gălăţenilor, nu ale bucureştenilor”, a declarat Pucheanu.

Candidatul PSD a afirmat că gălăţenii vor sancţiona un asemenea derapaj.

În ceea ce priveşte proiectul său electoral, acesta va fi lansat la sfârşitul săptămâni. "Un proiect bazat, în mare măsură, pe dialogul cu cetăţenii. Sunt probleme ridicate de dumnealor. Venim cu soluţii practice, la obiect, care să reflecte problemele din Galaţi, şi nu pe cele din Bucureşti", a precizat Pucheanu.

(P)

VEZI REACȚIA lui Nicuşor Ciumacenco, după ce Ionuţ Pucheanu l-a ACUZAT de PLAGIAT - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 3402 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Aprilie 2016 00:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.