IONUȚ PUCHEANU şi-a depus candidatura pentru PRIMĂRIA Galați: „Sunt încrezător că vom câştiga”

IONUȚ PUCHEANU şi-a depus candidatura pentru PRIMĂRIA Galați: „Sunt încrezător că vom câştiga”
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Candidatul PSD pentru fotoliul de primar al municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, s-a înscris, ieri, 25 aprilie, oficial în cursa pentru Primărie. Social-democratul şi-a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral Municipal (BEM), împreună cu cele ale candidaţilor PSD pentru Consiliul Local. Energic şi dezinvolt, Ionuţ Pucheanu şi-a exprimat încrederea că social-democraţii vor reuşi să obţină victoria în municipiu.

„Sunt extrem de fericit. Intru în această campanie electorală foarte încrezător că vom câştiga. Le mulţumesc tuturor colegilor care au fost alături de mine atât astăzi, cât şi în perioada de dinainte, celor care m-au ajutat să strâng semnăturile necesare pentru a depune această candidatură. Suntem cel mai mare şi cel mai puternic partid din România şi, evident, şi din Galaţi. Suntem siguri că vom câştiga, iar pe 6 iunie vom deschide şi şampania. Lista conţine atât oameni cu experienţă în ceea ce priveşte Consiliul Local, cât şi multe figuri noi, pentru că asta doreşte toată lumea: o reînnoire a clasei politice. Avem o reprezentare unitară a tot ceea ce înseamnă profesii, vârste, sexe şi tot ce ar trebui să fie pe o listă de consilieri”, a declarat Ionuţ Pucheanu.

Candidatul social-democraţilor pentru fotoliul de primar a afirmat că dosarul său de candidatură a fost însoţit de 5.000 de semnături. „Am strâns mult mai multe, dar cea pe care am depus-o conţine 5.000 de semnături”, a punctat Ionuţ Pucheanu. Echipa de consilieri locali pe care aspirantul la mandatul de edil-şef le-o propune gălăţenilor este deschisă de consilierul local Ilie Zanfir, directorul Bibliotecii „V.A. Urechia” Galaţi, „cap de listă” sau „locomotiva” partidului, după cum este numit în mediul politic cel care deschide listele de consilieri.

(P)

Citit 2437 ori Ultima modificare Luni, 25 Aprilie 2016 19:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.