O săptămână departe de Galaţi. PRIMARUL Marius Stan, la Moscova

O săptămână departe de Galaţi. PRIMARUL Marius Stan, la Moscova
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Primarul Marius Stan nu va participa marți, 26 aprilie, la şedinţa extraordinară a Consiliului Local, deoarece este plecat din ţară, tocmai la Moscova. Potrivit unei informări transmise de Biroul de Presă al Primăriei, edilul participă, în perioada 25-29 aprilie, la sesiunea de primăvară a adunării Clubului Internaţional al Mării Negre (IBSC), organizaţie al cărei preşedinte este. Reuniunea de lucru este găzduită de capitala Federaţiei Ruse, Moscova. "În cadrul lucrărilor, primarul Marius Stan va cere sprijin membrilor IBSC pentru susţinerea şi promovarea proiectelor de dezvoltare a Galaţiului la forurile europene", se precizează în informarea transmisă.

Clubul Internaţional al Mării Negre este o organizaţie cu rol consultativ pe lângă UE şi ONU, ce reuneşte oraşe din România, Ucraina, Moldova, Rusia, Turcia, Grecia, Bulgaria, Abhazia şi Georgia.

Reamintim că, anul trecut, în luna mai, cea de-a 25-a Adunare Generală a Clubului Internaţional al Mării Negre a avut loc la Galaţi, ocazie cu primarul Marius Stan a fost ales, prin vot unanim, preşedintele organizaţiei regionale. Sergei Bezdolnyi, cel care a deţinut funcţia de preşedinte, i-a predat ştafeta lui Stan, pentru următorii trei ani.

Citit 2438 ori Ultima modificare Luni, 25 Aprilie 2016 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.