Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
6 comentarii

Primarul Marius Stan nu va participa marți, 26 aprilie, la şedinţa extraordinară a Consiliului Local, deoarece este plecat din ţară, tocmai la Moscova. Potrivit unei informări transmise de Biroul de Presă al Primăriei, edilul participă, în perioada 25-29 aprilie, la sesiunea de primăvară a adunării Clubului Internaţional al Mării Negre (IBSC), organizaţie al cărei preşedinte este. Reuniunea de lucru este găzduită de capitala Federaţiei Ruse, Moscova. "În cadrul lucrărilor, primarul Marius Stan va cere sprijin membrilor IBSC pentru susţinerea şi promovarea proiectelor de dezvoltare a Galaţiului la forurile europene", se precizează în informarea transmisă.

Clubul Internaţional al Mării Negre este o organizaţie cu rol consultativ pe lângă UE şi ONU, ce reuneşte oraşe din România, Ucraina, Moldova, Rusia, Turcia, Grecia, Bulgaria, Abhazia şi Georgia.

Reamintim că, anul trecut, în luna mai, cea de-a 25-a Adunare Generală a Clubului Internaţional al Mării Negre a avut loc la Galaţi, ocazie cu primarul Marius Stan a fost ales, prin vot unanim, preşedintele organizaţiei regionale. Sergei Bezdolnyi, cel care a deţinut funcţia de preşedinte, i-a predat ştafeta lui Stan, pentru următorii trei ani.

Citit 2216 ori Ultima modificare Luni, 25 Aprilie 2016 16:34

6 comentarii

 • postat de galatiul real Miercuri, 27 Aprilie 2016 09:18 109.96.134.*** Link la comentariu
  1
  4

  @Gabi
  Daca nu esti doar un postac jalnic (desi ma indoiesc...), da-mi cateva exemple cum poate ajuta Abhazia (regiune secesionista, nerecunoscuta pe plan international), Moldova, Georgia (chiar si restul) orasul Galati. Si nu asa, la misto, ci in forurile europene.

  Raportează
 • postat de Suporter pentru M.S. Miercuri, 27 Aprilie 2016 07:27 89.136.231.*** Link la comentariu
  0
  4

  Da' de ce se supără unii pe aici? Dacă avem fotbaliști și antrenori și în vest și în est, de ce n-am avea și președinți de cluburi? Ce? Dinamo Moscova e ciumată?! Cu experiența pe care o are M.S., Dinamo Moscova ar putea avea soarta Oțelului (să ajungă campioană, mă refer. Să nu se gândească nimeni la prostii.). Hai, Dinamo Moscovaaaaaa!!!!

  Raportează
 • postat de Gabi Marți, 26 Aprilie 2016 15:33 194.150.168.*** Link la comentariu
  9
  3

  @ galatiul real

  Alooo, stimate galatean, cetatean...matale citesti textul in intregime? Il intelegi? Intalnirea organizatiei a avut loc la Moscova. Rusia este situata si pe continentul European, iar Moscova e capitala Rusiei.

  "Forurile europene ale organizatiei respective a Clubului International al Marii Negre (IBSC)". REUNIUNEA DE LUCRU A ACESTEI ORGANIZATII E > DE CAPITALA FEDERATIEI RUSE, MOSCOVA.


  DA, S-A CERUT SPRIJINUL STATELOR MEMBRE ALE ACESTEI ORGANIZATII (IBSC) A FORURILOR EUROPENE, ORGANIZATIE CE S-A REUNIT LA MOSCOVA...care-i nedumerirea? Sau ce? Cumva daca vreun for european isi tine intrunirea pe continentul african, asiatic, american nu se mai numeste for european pentru ca se intruneste pe alt continent sau cum?

  IBSC tot for european este indiferent daca se intruneste in Rusia (la Moscova), in Congo, in America (la Chicago), sau in Antarctica.

  Raportează
 • postat de viorel Marți, 26 Aprilie 2016 08:58 194.105.20.*** Link la comentariu
  14
  35

  Astfel de activitati trebuie sa avem de la conducatorii acestei urbi care sa caute investitotri si oportunitati de relatii international.

  Raportează
 • postat de galatiul real Marți, 26 Aprilie 2016 08:30 109.96.134.*** Link la comentariu
  31
  17

  La Moscova pentru a cere sprijinul forurilor... EUROPENE??? E. Turcu (sau cine o mai "conduce" pe acolo), era stricata scrumbia??? Sau e o scuza (extreme de proasta) pentru ultima plimbare din mandat?

  Raportează
 • postat de Alicante Marți, 26 Aprilie 2016 03:34 5.13.235.*** Link la comentariu
  33
  21

  Ce bine ar fi pentru galateni sa ramana acolo! Am auzit ca Putin are nevoie de un presedinte la Dinamo Moscova sau de un proiect de tunel pe sub fluviul Volga.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.