Ziua consiliilor la Prefectură

Ziua consiliilor la Prefectură

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Consiliul Local, cu restanţe * Consiliul Judeţului, cu Lucian Bute *

Zi plină pentru aleşii Galaţiului. În Sala Mare a Palatului Administrativ va avea loc, de la ora 14.00, şedinţa Consiliului Judeţului Galaţi. În sala deja încinsă de spiritele şi voturile judeţene, de la ora 16.00 vor intra în pâine aleşii locali ai Galaţiului.

Pentru CJ, şedinţa va avea şi un moment festiv-acordarea Diplomei de Onoare a Consiliului Judeţului pugilistului gălăţean Lucian Bute.

Printre cele mai importante proiecte aflate pe ordinea de zi figurează avizarea reparaţiilor capitale la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean, organigrama şi statul de funcţii ale Serviciului Public Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Galaţi şi al aparatului de specialitate al CJ.

Aleşii judeţului vor trebui să decidă şi asupra unui protocol între Ministerul Administraţiei şi Internelor – prin Direcţia Generală Anticorupţie – şi Consiliul Judeţului, în vederea promovării unor mesaje cu conţinut informativ-preventiv anticorupţie.

Mai mult de jumătate dintre cele 41 de proiecte de hotărâre aflate pe agenda Consiliului Local sunt „restanţe”, care aşteaptă de două luni aprobarea, dar nu au avut noroc pentru că nu a existat cvorum.

Rămâne de văzut cum se vor descurca aleşii locali cu o şedinţă lungă cât o zi de post.

Citit 610 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.