O perspectivă reală de dezvoltare: ”Lăsați-mă să promit mai puțin şi să fac mai mult!”

O perspectivă reală de dezvoltare: ”Lăsați-mă să promit mai puțin şi să fac mai mult!”
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

"Promisiuni? Eu nu sunt omul care să facă promisiuni de dragul de a le face. Lăsați-mă pe mine să fiu primul din istoria comunei Şendreni care să promită mai puţin şi să facă mai mult", spune ofiţerul de carieră George Căpătan, candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Şendreni. O comunitate care, în ciuda faptului că este situată la doar şapte kilometri de Galaţi, încă se află la o mare distanţă de civilizaţie, după cum a punctat social-democratul. Stabilit încă din 1980 în Şendreni (mulţi nu ştiu că drumul de acces la locuinţa familiei şi l-a creat, în mare parte, prin forţe proprii), George Căpătan reprezintă în sine o nouă viziune de dezvoltare a comunei, axată pe atragerea de fonduri europene şi proiecte care să le confere oamenilor un trai civilizat, demn de o comunitate europeană."„Locuitorii din Şendreni au nevoie stringentă de OAMENI, proiecte şi idei de suflet şi de ambiţia de a crede într-o lume mai bună. Vreau ca, peste ani, Şendreni să fie descrisă ca o comună dezvoltată, cu o primărie care să ne reprezinte pe toţi şi să promoveze interesul legitim al cetăţenilor. Şendreni are oameni deosebiţi, de calitate, care trebuie încurajaţi să se dezvolte şi chiar să devină un model pentru ceilalţi cetăţeni”, spune George Căpătan.

Proiectele care, în opinia candidatului PSD, nu suportă amânare, fiind de o reală urgenţă, sunt crearea sistemului de canalizare şi a celui de alimentare cu gaze naturale. "Vă spun că pagubele făcute de absenţa canalizării sunt imense. Pânza freatică este afectată de toaletele în curţi, fapt care reprezintă un atentat la sănătatea publică. Pentru demararea acestui proiect trebuie început chiar de astăzi, deşi, vă spun sincer, şi astăzi este deja prea târziu", este de părere George Căpătan. Printre principalele obiective ale social-democratului se numără reabilitarea şi modernizarea drumurilor şi trotuarelor, extinderea rețelei de iluminat stradal, amenajarea şi dotarea unei pieţe ca la carte, reabilitarea şi extinderea infrastructurii sportive şi de agrement (punerea în valoare a râului Siret), modernizarea unităţilor de învățământ, dar nu în ultimul rând, denumirea străzilor!

"Pentru a schimba ceva în bine trebuie să vrei şi trebuie să poţi. Eu vreau şi pot, cu ajutorul dumneavoastră! Vă îndemn să aveţi curajul pentru o nouă perspectivă de dezvoltare a comunei noastre. Mă adresez dumneavoastră, întregii comunităţi. Cu deosebită stimă, al dumneavoastră George Căpătan".

Candidatul PSD are 57 de ani, este specializat în Drept Public şi Privat şi a activat în Poliţia Economică şi Rutieră. Ofiţer de carieră, la pensie s-a retras în grad de colonel.

(P)

Comandat de PSD Org. Jud. Galati

Prestat de Viata libera

 CUI Mandatar Coordonator 21160002

Citit 5573 ori Ultima modificare Marți, 30 August 2016 13:23